x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Drama din viața lui Beyonce. Are un frate care stă la 16 kilometri de ea, dar nu vorbesc
11 Iulie 2023

Drama din viața lui Beyonce. Are un frate care stă la 16 kilometri de ea, dar nu vorbesc

Deși este una dintre cele mai cunoscute artiste în întreaga lume și are o avere uriașă, Beyonce nu a fost ferită de drame. Artista are un frate din partea tatălui, dar nu ține legătura cu el.

Nixon, fratele lui Beyonce în vârstă de 13 ani, locuiește la doar 16 kilometri distanță de noua casă a cântăreței, dar nu comunică unul cu celălalt.

Mama lui Nixon, Alexsandra Wright, a fost nevoită să se mute într-o casă mobilă atunci când tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, a dat faliment, în 2014.

Alexsandra a povestit, pentru The Sun, că și acum are lacrimi în ochi când ascultă una dintre piesele artistei despre care spune că se bazează pe desprățirea părinților ei. După ce s-a produs ruptura dintre ei, tatăl lui Beyonce a început să își asume relația cu Alexsandra.

„Dacă asculți Ring Off, asta e povestea. Nu este pentru mine, dar știu momentele. Și când o ascult mi se face pielea de găină și îmi dau lacrimile. Mă face să plâng pentru ei pentru că sunt îndurerați și a fost foarte multă tristețe. Ea este miliardară și tocmai ce și-a cumpărat o casă scumpă în California, la doar 16 kilometri de unde locuim noi. Dar nu, nu există nicio formă de contact. Durerea trebuie să se vindece”, a povestit Alexsandra.

„Grija mea principală a fost să mă ocup de un copil care întreabă: de ce acea persoană nu ma iubește? Este o poveste umană și uneori am stat în baie și am plâns pentru că nu știu cum să-l ajut să fie el pentru el. Cred că copiii noștri și nepoții noștri vor fi omaeni mai buni decât suntem noi. Ei au Snapchat și altele. Cred că vor găsi o cale să se deschidă și să aibă aceste conversații”, a mai spus ea.

Beyonce a reușit să devină miliardară după ce a lansat șapte albume și 83 de piese, dar și de pe urma reclamelor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Sursa - stirileprotv.ro










Acum Online

  • Default -
  • Carla's Dreams - Simplu Si Usor
  • Jingle - Primavara 14 Rom
  • Britney Spears - Over Protected
  • Pink - Never Gonna Not Dance Again
  • Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head
  • Blue - I Can
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!