x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Violeta Botezatu, la Românii au talent, a ridicat toată România în picioare!
04 Martie 2024

Violeta Botezatu, la Românii au talent, a ridicat toată România în picioare!

Violeta Botezatu, la Românii au talent, a ridicat toată România în picioare! Este favorită la marele trofeu.

Violeta Botezatu, o profesoară de muzică din Chișinău, a făcut senzație la „Românii au Talent”, ediția din 1 martie. Femeia a cucerit publicul și juriul concursului interpretând la pian și cu vocea renumita piesă „Lie, ciocârlie”. Juratul Andi Moisescu i-a acordat Golden Buzz-ul, ceea ce a propulsat-o pe concurenta din Republica Moldova direct în semifinală.

Numărul Violetei Botezatu a fost îndelung aplaudat, în picioare, de public și cei patru jurați ai „Românii au Talent”, scrie newsmaker.md

Ai intrat în toate simțurile mele cu vocea ta. Nu m-am înșelat pentru că de când ai intrat am simțit că o să fie un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră. Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou. Îți mulțumesc!”, a spus jurata Andra.

Mărturisesc că sunt în aceeași stare în care m-ai lăsat din clipa în care ai atins clapele pianului. Am fost cucerit de la primele acorduri când nu m-am prins încotro te duci. După care am fost vrăjit pur și simplu de timbrul cu care ai atacat Lie Ciocârlie. Practic ai făcut tot ce ai vrut cu noi”, a spus, la rândul său, Andi Moisescu.

Ulterior, Moisescu a apăsat pe butonul Golden Buzz și, astfel, Violeta Botezatu s-a calificat în semifinala concursului de talente.

 

Parcursul muzical

Violeta Botezatu are 40 de ani, este o artistă din Chișinău și a trăit o poveste muzicală impresionantă. Totul a început când avea doar 7 ani, iar părinții ei au înscris-o la o școală din comuna lor pentru a studia acordeonul. A fost un început promițător, iar pasiunea pentru muzică a continuat să crească.

După un an, Violeta a primit sfatul să se înscrie la un liceu de muzică, unde a studiat pianul, cobza și alte discipline musicale, totul timp de 12 ani. Chiar și așa, setea ei de cunoaștere nu s-a oprit aici. A urmat studii la Conservatorul din Chișinău, specializându-se în cobză și pian, relatează protv.ro.

Viața ei muzicală a luat o întorsătură interesantă când a fost selectată să cânte la pian într-o asociație muzicală din Italia, acolo unde a avut ocazia să își pună în valoare talentul și să încânte publicul.

La vârsta de 30 de ani, Violeta a decis să continue să-și dezvolte abilitățile și s-a înscris la Conservatorul din Veneția, la secția de canto academic. În timpul șederii sale în Veneția, a cântat chiar și pe gondole, acompaniindu-se la acordeon.

În 2020, Violeta s-a întors în Moldova și a inițiat un proiect solo. În prezent, este profesoară de cobză Liceul „Ciprian Porumbescu” din Chișinău, continuând să împărtășească pasiunea pentru muzică cu tinerii talentați.











Acum Online

  • Cristina Croitoru - Lelele
  • Eminem - River (Feat. Ed Sheeran)
  • Agnete Johnsen - Icebreaker (Norway Eurovision 2016)
  • Aura - Imi Arunc In Aer Inima
  • Cher - Red
  • Shaun Baker - Give
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!