x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Vedeta milionară din România șochează din nou: ”Fumez și beau zilnic o șampanie!"
23 Aprilie 2024

Vedeta milionară din România șochează din nou: ”Fumez și beau zilnic o șampanie!"

Celebra milionară a dezvăluit în exclusivitate pentru CANCAN.RO că n-a fost niciodată la spovedanie, în vreo biserică. Însă își asumă un alt păcat, acela că „s-a dezbrăcat” de orice fel de secrete în mod public, la televizor.

Cunoscută pentru franchețea și aciditatea sa, Monica Tatoiu este un ”izvor nesecat” de povești de viață. Are acum 68 de ani, o avere considerabilă, o carieră la bază de profesoară de matematică, da și gena antreprenoarei care a scos-o acum câțiva zeci de ani din zona de confort, când s-a pus pe făcut bani, scrie okmagazine.ro

„N-am ținut post normal niciodată. Nici la spovedanie nu am fost. Fac asta în fiecare zi, la televizor. Nu am niciun secret pe care nu l-am spus. Păcatul meu e că fumez și beau zilnic o sticlă cu șampanie”, ne-a spus aceasta.

Monica Tatoiu nu ține post, dar a ținut regim! După intervenția chirugicală suferită la ambele picioare, a mărturisit că a slăbit trei kilograme și că la începutul verii va pleca din nou la scufundări, o activitate de care s-a îndrăgostit.

„Am slăbit trei kilograme în perioada cu operația. Cred că și de la stres, și de la ce am mâncat, s-a strâns stomacul. Încă sunt zone în care nu simt genunchiul.”

”Scufundările îți dau o stare de spirit ce nu poate fi descrisă, interacțiunea cu lumea subacvatică pe mine mă vindecă. La începutul lui iunie voi pleca iar”, a adăugat aceasta.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/04/23/1713854526_02887800.jpg

În urmă cu câțiva ani, Monica Tatoiu a trecut și printr-un diagnostic dur: cancer de col uterin. Boala care a și recidivat la un anume punct a fost gestionată de vedetă, însă ea are testamentul făcut și a mărturisit cine este moștenitorul averii sale.

Fiul său este unicul moștenitor al unei averi colosale, o casă care valorează peste două milioane de euro și alte patru milioane în conturi bancare. Vedeta are în prezent o pensie de 12000 de lei. Ea a cerut ca atunci când nu va mai fi, să nu fie înmormântată, ci incinerată, mai scrie Cancan.










Acum Online

  • Nona Marian - Bine De Tot
  • Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You ( Remix )
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!