x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Robert De Niro, apariție surprinzătoare alături de iubita lui în vârstă de 45 de ani. Actorul împlinește 81 de ani în curând
12 Aprilie 2024

Robert De Niro, apariție surprinzătoare alături de iubita lui în vârstă de 45 de ani. Actorul împlinește 81 de ani în curând

Dragostea plutește în aer pentru Robert De Niro și Tiffany Chen! Actorul în vârstă de 80 de ani și iubita sa în vârstă de 45 de ani au fost fotografiați ținându-se de mână la sosirea la dineul de stat organizat miercuri seara de președintele Joe Biden și de prima doamnă Jill Biden în onoarea premierului japonez Fumio Kishida.

Cei doi s-au îmbrăcat la patru ace pentru fastuoasa cină, care a fost găzduită la Washington, D.C. De Niro a arătat elegant într-un frac negru clasic, în timp ce Chen a purtat o rochie albă fără bretele, lungă. I-a dat un plus de eleganță ținutei cu un șal bej decorat cu ornamente negre, scrie avantaje.ro

Cuplul părea să fie într-o dispoziție fantastică înainte de evenimentul la care au participat unii dintre cei mai importanți politicieni și oameni de afaceri din lume, precum Tim Cook, directorul general al Apple, Bill Nelson, administratorul NASA, și Jeff Bezos, fondatorul Amazon.

Apariția vine după ce Robert De Niro și Chen au sărbătorit sâmbătă prima zi de naștere a fetiței lor. Actorul a dezvăluit că el și Chen – cu care este împreună din 2021 – au devenit părinții unei fetițe în luna mai a anului trecut. El a făcut un comentariu rar despre micuța Gia în timpul unui interviu acordat în februarie pentru People și a numit-o “un bebeluș atât de adorabil”.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/04/12/1712905402_92745200.jpg

“Toți copiii se bucură foarte mult de ea. Chiar și nepoții”, a adăugat el. “Ea este mătușa lor – și ei sunt pe cale să devină adolescenți!”.

Robert De Niro, care a devenit tatăl micuței Gia când avea 79 de ani, mai are șase copii. El e tatăl lui Drena, în vârstă de 52 de ani, și al lui Raphael, în vârstă de 47 de ani, din prima lui căsnicie cu actrița Diahnne Abbott.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/04/12/1712905451_44024600.jpg

Apoi are gemenii Julian și Aaron, în vârstă de 28 de ani, cu actrița Toukie Smith. Apoi, el are un fiu, Elliot, 26 de ani, și o fiică, Helen Grace, 12 ani, cu fosta sa soție, Grace Hightower. Cei doi s-au despărțit în 2018, dar s-au certat ani de zile din cauza banilor.











Acum Online

  • Eva Timush & Rares - Te Am Sunat
  • James Arthur - Impossible
  • Jingle - Primavara 1
  • Luis Miguel - Besame Mucho
  • Evening Vibes - Jingle Scurt
  • Tania Cerga - Inima (Alex Calancea Band)
  • Teddy Swims - The Door
  • Jess B - Hold Me Down
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№5
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№8
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№9
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!