x
Присоединяйся к нам
Facebook


Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul copiilor ei la intimitate! Mesajul disperat transmis de vedetă
14 Апреля 2023

Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul copiilor ei la intimitate! Mesajul disperat transmis de vedetă

Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul ei și al copiilor ei la intimitate! Cunoscuta artistă și fiii ei, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de 8 ani, s-au mutat din Barcelona la Miami, după despărțirea ei de Gerard Piqué. Cântăreața în vârstă de 46 de ani a distribuit de curând o declarație prin care cere publicului și presei să acorde familiei ei puțin spațiu în noul lor capitol.

Shakira a trăit, fără îndoială, unul dintre cei mai grei ani din viața ei, după cum chiar ea declara. În luna iunie a anului trecut, după mai bine de un deceniu de relație, vedeta și-a anunțat despărțirea de legenda Gerard Pique, tatăl copiilor ei.

În urmă cu doar câteva ore, Shakira a trimis o scrisoare deschisă presei în care cere să fie respectată intimitatea copiilor ei, Milan și Sasha. Cântăreața columbiană a publicat scrisoarea pe Instagram și Twitter, detaliind cum fiii ei au suferit „hărțuire și persecuție neîncetată” în ultimul an. Având în vedere modul în care a fost urmărită de presa spaniolă de când a apărut vestea despre despărțirea ei, în iunie 2022, mesajul transmis de divă are sens, mai ales după ceea ce ea a numit anul care a trecut ca fiind „foarte dificil” pentru întreaga ei familie, scrie spynews.ro

„În această perioadă de schimbare în viața mea ca personaj public, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele”, a scris Shakira pe Twitter pe 10 aprilie. „Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri necontenite și persecuții fără alinare din partea paparazzilor și a mai multor instituții de presă din Barcelona”.

Cântăreața „Hips Don’t Like” a stabilit și câțiva parametri care speră să le permită copiilor ei o oarecare normalitate. „Acum că încep o nouă viață”, a continuat mesajul Shakirei, „implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate”.

Ea a adăugat: „Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școala lor, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media la Barcelona.”

Shakira a mai spus: „Am încredere că jurnaliștii și fotografii de aici vor fi sensibili la situație și că Milan și Sasha se confruntă și se pot comporta într-un mod mai uman cu ei, ținând cont că este vorba despre sănătatea fizică și emoțională și siguranța a doi minori de doar 8 și 10 ani.”

Shakira și-a subtitrat tweet-ul: „Prieteni respectați, jurnaliști și instituții media…”


Сейчас Онлайн

  • Ne-Yo - Move Along
  • Jingle - Primavara 3 Rom
  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Zara Larsson - You Love Who You Love
  • Timbaland & Nelly Furtado & Justin Timberlake - Keep Going Up
  • Mario Fresh - Si Ce Daca
  • Jingle - Primavara 7
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей