x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul copiilor ei la intimitate! Mesajul disperat transmis de vedetă
14 Aprilie 2023

Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul copiilor ei la intimitate! Mesajul disperat transmis de vedetă

Shakira „imploră” mass-media să respecte dreptul ei și al copiilor ei la intimitate! Cunoscuta artistă și fiii ei, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de 8 ani, s-au mutat din Barcelona la Miami, după despărțirea ei de Gerard Piqué. Cântăreața în vârstă de 46 de ani a distribuit de curând o declarație prin care cere publicului și presei să acorde familiei ei puțin spațiu în noul lor capitol.

Shakira a trăit, fără îndoială, unul dintre cei mai grei ani din viața ei, după cum chiar ea declara. În luna iunie a anului trecut, după mai bine de un deceniu de relație, vedeta și-a anunțat despărțirea de legenda Gerard Pique, tatăl copiilor ei.

În urmă cu doar câteva ore, Shakira a trimis o scrisoare deschisă presei în care cere să fie respectată intimitatea copiilor ei, Milan și Sasha. Cântăreața columbiană a publicat scrisoarea pe Instagram și Twitter, detaliind cum fiii ei au suferit „hărțuire și persecuție neîncetată” în ultimul an. Având în vedere modul în care a fost urmărită de presa spaniolă de când a apărut vestea despre despărțirea ei, în iunie 2022, mesajul transmis de divă are sens, mai ales după ceea ce ea a numit anul care a trecut ca fiind „foarte dificil” pentru întreaga ei familie, scrie spynews.ro

„În această perioadă de schimbare în viața mea ca personaj public, este de înțeles că există o curiozitate permanentă din partea presei în jurul meu și al familiei mele”, a scris Shakira pe Twitter pe 10 aprilie. „Cu toate acestea, copiii mei, Milan și Sasha, au îndurat un an foarte greu, suferind hărțuiri necontenite și persecuții fără alinare din partea paparazzilor și a mai multor instituții de presă din Barcelona”.

Cântăreața „Hips Don’t Like” a stabilit și câțiva parametri care speră să le permită copiilor ei o oarecare normalitate. „Acum că încep o nouă viață”, a continuat mesajul Shakirei, „implor mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate”.

Ea a adăugat: „Vă implor să vă abțineți să-i urmăriți până la intrarea și ieșirea din școala lor, să-i așteptați la ușa casei noastre sau să-i urmăriți la activitățile lor extracurriculare și recreative, așa cum a făcut mass-media la Barcelona.”

Shakira a mai spus: „Am încredere că jurnaliștii și fotografii de aici vor fi sensibili la situație și că Milan și Sasha se confruntă și se pot comporta într-un mod mai uman cu ei, ținând cont că este vorba despre sănătatea fizică și emoțională și siguranța a doi minori de doar 8 și 10 ani.”

Shakira și-a subtitrat tweet-ul: „Prieteni respectați, jurnaliști și instituții media…”


Acum Online

  • Iuliana Beregoi - Tu Ma Ai
  • Justin Timberlake - Rock Your Body
  • Nelly Furtado - Say It Right
  • Carlas Dreams & Nicole Cherry - Din Cauza Ta
  • Bree Runway & Khalid - Be The One
  • Maroon 5 - Wait
LIVE Webcam
№1
  Miracle
Calvin Harris & Ellie Goulding
Votează
№1
  Padam padam
Kylie Minogue
Votează
№2
  Eyes closed
Ed Sheeran
Votează
№2
  Slow
Jackson Wang feat. Ciara
Votează
№3
  Killer queen
Robin Schulz feat. FIL BO RIVA
Votează
№3
  Baby dont hurt me
David Guetta feat. Anne-Marie & Coi Leray
Votează
№4
  Whistle
Jax Jones feat. Calum Scott
Votează
№4
  Dancing
NA ATIK feat. ENELI
Votează
№5
  Easy to love
Armin Van Buuren & Matoma feat. Teddy Swims
Votează
№5
  Alone
Kim Petras feat. Nicki Minaj
Votează
№6
  Rock my body
R3hab x INNA x Sash!
Votează
№6
  Money on the dash
Elley Duhe feat. Whethan
Votează
№7
  Glad U Came
Jason Derulo
Votează
№7
  No sleep
Regard feat. Ella Henderson
Votează
№8
  Like crazy
Jimin
Votează
№8
  Back around
Tiesto
Votează
№9
  I go dancing
Frank Walker feat. Ella Henderson
Votează
№10
  Finally
Jonas Blue feat. RANI
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!