x
Присоединяйся к нам
Facebook


Kirkorov face agitație politică în Găgăuzia: „Este parte a echipei profesioniste condusă de prietenul meu, Ilan Șor”
11 Апреля 2023

Kirkorov face agitație politică în Găgăuzia: „Este parte a echipei profesioniste condusă de prietenul meu, Ilan Șor”

Cântărețul rus Filip Kirkorov a publicat o înregistrare video în care îndeamnă locuitorii Găgăuziei, care pe 30 aprilie își aleg bașcanul, să voteze candidatul Partidului „ȘOR” Evghenia Guțul. Artistul din Rusia a spus că are încredere în echipa lui Ilan Șor, numindu-l pe cel din urmă „prieten”.

Găgăuzia, te salut din inimă. Dragi prieteni, eu vă asigur că sunt cu voi și vă iubesc foarte mult. Sunt fericit că această minunată regiune poate astăzi să-și aleagă calea de dezvoltare împreună cu a noastră minunată Jenecika, Evghenia Guțul. Ea este parte a unei echipe profesioniste, condusă de prietenul meu Ilan Șor în care eu cred și vă îndemn și pe voi să aveți încredere în capacitățile sale de conducere, care pot transforma Găgăuzia într-o regiune de vis„, a spus Kirkorov, scrie newsmaker.md

Eu am fost la Orhei și am văzut ce frumusețe el a făcut acolo. Sunt convins că și la voi, el va face la fel”, a mai declarat artistul rus.

Filip Kirkorov era printre interpreții ruși invitați să cânte în Piața Marii Adunări Naționale, în luna iunie. Drept organizator oficial al evenimentului figura activistul Veaceslav Valico – candidat independent la cele mai recente alegeri parlamentare (reprezentat atunci la dezbaterile electorale de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon).

Ulterior, Kirkorov a discutat cu jurnaliștii moldoveni despre incidentul de la Aeroport, când nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. Acesta spunea că nu s-a așteptat la un astfel de gest: „Este pentru prima oară în viața mea când mi s-a întâmplat așa ceva. Și am 55 de ani. (…) Motivul oficial este mai mult decât neașteptat: mi-au spus că intrarea în Moldova este interzisă pentru turiști”, a declarat acesta.

Totodată, el declara că îl leagă o prietenie veche de Ilan Șor și Marina Tauber. „Evident că ne cunoaștem și avem o legătură. Nu ascund că ne leagă o pretenie veche-veche cu Ilan Șor și Marina Tauber și nu este una formală. Știți bine al cui soț este Ilan Șor. Și ea (Jasmin, nota redacției) este prietena mea, cu care prietenesc de 25 de ani, îmi este ca o soră”, a precizat cântărețul.


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№1
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№4
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№5
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№6
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№7
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№8
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№9
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№10
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей