x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Kirkorov face agitație politică în Găgăuzia: „Este parte a echipei profesioniste condusă de prietenul meu, Ilan Șor”
11 Aprilie 2023

Kirkorov face agitație politică în Găgăuzia: „Este parte a echipei profesioniste condusă de prietenul meu, Ilan Șor”

Cântărețul rus Filip Kirkorov a publicat o înregistrare video în care îndeamnă locuitorii Găgăuziei, care pe 30 aprilie își aleg bașcanul, să voteze candidatul Partidului „ȘOR” Evghenia Guțul. Artistul din Rusia a spus că are încredere în echipa lui Ilan Șor, numindu-l pe cel din urmă „prieten”.

Găgăuzia, te salut din inimă. Dragi prieteni, eu vă asigur că sunt cu voi și vă iubesc foarte mult. Sunt fericit că această minunată regiune poate astăzi să-și aleagă calea de dezvoltare împreună cu a noastră minunată Jenecika, Evghenia Guțul. Ea este parte a unei echipe profesioniste, condusă de prietenul meu Ilan Șor în care eu cred și vă îndemn și pe voi să aveți încredere în capacitățile sale de conducere, care pot transforma Găgăuzia într-o regiune de vis„, a spus Kirkorov, scrie newsmaker.md

Eu am fost la Orhei și am văzut ce frumusețe el a făcut acolo. Sunt convins că și la voi, el va face la fel”, a mai declarat artistul rus.

Filip Kirkorov era printre interpreții ruși invitați să cânte în Piața Marii Adunări Naționale, în luna iunie. Drept organizator oficial al evenimentului figura activistul Veaceslav Valico – candidat independent la cele mai recente alegeri parlamentare (reprezentat atunci la dezbaterile electorale de către controversatul om de afaceri Veaceslav Platon).

Ulterior, Kirkorov a discutat cu jurnaliștii moldoveni despre incidentul de la Aeroport, când nu a fost lăsat să intre în Republica Moldova. Acesta spunea că nu s-a așteptat la un astfel de gest: „Este pentru prima oară în viața mea când mi s-a întâmplat așa ceva. Și am 55 de ani. (…) Motivul oficial este mai mult decât neașteptat: mi-au spus că intrarea în Moldova este interzisă pentru turiști”, a declarat acesta.

Totodată, el declara că îl leagă o prietenie veche de Ilan Șor și Marina Tauber. „Evident că ne cunoaștem și avem o legătură. Nu ascund că ne leagă o pretenie veche-veche cu Ilan Șor și Marina Tauber și nu este una formală. Știți bine al cui soț este Ilan Șor. Și ea (Jasmin, nota redacției) este prietena mea, cu care prietenesc de 25 de ani, îmi este ca o soră”, a precizat cântărețul.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!