x
Присоединяйся к нам
Facebook


Giorgiana Edel lansează „Te-am uitat” (Video)
29 Мая 2023

Giorgiana Edel lansează „Te-am uitat” (Video)

După ce a debutat cu succes, cu melodia și videoclipul „Vocea Inimii” (peste 500.000 de vizualizări pe YouTube), interpreta Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originară de lângă Botoșani, dar stabilită la Viena, lansează la sfârșit de primăvară cea mai nouă piesă - „Te-am uitat”, compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova – EL Radu și echipa sa muzicală.

Melodia este una de suflet, plină de stare, așa cum o cunosc, deja, admiratorii pe Giorgiana, o romantică incurabilă, pentru care sentimentul sincer și dragostea adevărată merg mână de mână.

Din spusele producătorului – “Spre deosebire de lucrul asupra piesei de debut, unde interpreta „pășea” foarte atent, or era ceva nou pentru ea, în cazul procesului de fabricare a piesei „Te-am uitat”, Giorgiana a „arătat” o maturitate muzicală, iar eu sunt fericit că suntem compatibili și avem o chimie frumoasă la nivel de colaborare.”

Melodia are și un videoclip filmat la Constanța, produs și regizat de către Dan Mihai Lupescu. În acest videoclip o putem vedea pe Giorgiana în rolul unei fete care a „ieșit”, dintr-o relație toxică, dar păstrând o experiență aparte din această poveste, ulterior, interpreta își ia viața de la capăt, cu o nouă filă.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și Republica Moldova, iar la mijlocul lunii Iulie Giorgiana Edel se pregătește să lanseze Albumul de Debut – „Vocea Inimii”, în cadrul unui OPEN AIR, în zona Moldovei.

Reamintim, Giorgiana Edel este  Bucătar Șef al unui restaurant de lângă Viena, demonstrând că Arta Culinară este compatibilă și cu muzica, or în timpul liber, mai compune poezii, pictează, pe muzica lui Mozart, iar „Acasă” pentru Giorgiana înseamna – Botoșani, Timișoara și Viena.


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№1
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№4
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№5
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№6
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№7
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№8
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№9
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№10
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей