x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Giorgiana Edel lansează „Te-am uitat” (Video)
29 Mai 2023

Giorgiana Edel lansează „Te-am uitat” (Video)

După ce a debutat cu succes, cu melodia și videoclipul „Vocea Inimii” (peste 500.000 de vizualizări pe YouTube), interpreta Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originară de lângă Botoșani, dar stabilită la Viena, lansează la sfârșit de primăvară cea mai nouă piesă - „Te-am uitat”, compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova – EL Radu și echipa sa muzicală.

Melodia este una de suflet, plină de stare, așa cum o cunosc, deja, admiratorii pe Giorgiana, o romantică incurabilă, pentru care sentimentul sincer și dragostea adevărată merg mână de mână.

Din spusele producătorului – “Spre deosebire de lucrul asupra piesei de debut, unde interpreta „pășea” foarte atent, or era ceva nou pentru ea, în cazul procesului de fabricare a piesei „Te-am uitat”, Giorgiana a „arătat” o maturitate muzicală, iar eu sunt fericit că suntem compatibili și avem o chimie frumoasă la nivel de colaborare.”

Melodia are și un videoclip filmat la Constanța, produs și regizat de către Dan Mihai Lupescu. În acest videoclip o putem vedea pe Giorgiana în rolul unei fete care a „ieșit”, dintr-o relație toxică, dar păstrând o experiență aparte din această poveste, ulterior, interpreta își ia viața de la capăt, cu o nouă filă.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă campanie de mediatizare atât în România, cât și Republica Moldova, iar la mijlocul lunii Iulie Giorgiana Edel se pregătește să lanseze Albumul de Debut – „Vocea Inimii”, în cadrul unui OPEN AIR, în zona Moldovei.

Reamintim, Giorgiana Edel este  Bucătar Șef al unui restaurant de lângă Viena, demonstrând că Arta Culinară este compatibilă și cu muzica, or în timpul liber, mai compune poezii, pictează, pe muzica lui Mozart, iar „Acasă” pentru Giorgiana înseamna – Botoșani, Timișoara și Viena.


Acum Online

  • Miley Cyrus - We Can't Stop
  • Lilian Dobanda - Aproape (Id)
  • Dr. Kucho - Doing Better Without You(Feat.Aris)
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!