x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Palestinienii şi israelienii, revoltați după un mesaj al actriței Angelina Jolie. Ce i-au transmis
01 Noiembrie 2023

Palestinienii şi israelienii, revoltați după un mesaj al actriței Angelina Jolie. Ce i-au transmis

Palestinienii şi israelienii s-au arătat foarte revoltați după un mesaj al actriței Angelina Jolie. Celebra vedetă a vorbit public despre războiul dintre Hamas și Israel. Iată ce i-au transmis aceștia!

Angelina Jolie nu s-a mai abținut și a vorbit despre părerea sa cu privire la războiul dintre Israel și Hamas. Actrița americană a transmis un mesaj, iar israelienii și palestinienii au lăsat o mulțime de comentarii răutăcioase.

Vedeta a menționat faptul că este dezgustată și furioasă din cauza a ceea ce se întâmplă între cele două teritorii. Ea a precizat că au murit foarte multe persoane nevinovate și a spus că se gândește foarte mult cum să ajute în acest sens, scrie spynews.ro

Mai mult decât atât, Angelina Jolie a transmis că atât palestinienii, cât și israelienii au nevoie disperată de ajutor, deoarece nu mai au carburanți, alimente sufieciente sau apă. Ea a spus că viețile oamenilor contează extrem de mult, iar aceștia ar trebui ajutați.

La finalul mesajului ei, celebra actriță de la Hollywood a mărturisit că ea va dona pentru a oferi ajutor medical persoanelor care sunt rănite și a precizat că a „ales să susţină activitatea organizaţiei Medici Fără Frontiere”.

După textul postat de Angelina Jolie, palestinienii şi israelienii au fost revoltați și i-au transmis actriței următoarele mesaje: „Ştie că Hamas a declanşat acest război? Ştie că sunt ostatici în Gaza, inclusiv copii luaţi de la mame? Ştie că Israelul are dreptul să se apere? Ştie că luptătorii Hamas sunt printre civili şi folosesc oamenii drept scut? La ce se aştepta? Nu mai eşti relevantă şi cauţi atenţie. Ai parte de ea!”; „20 de ani de muncă umanitară și tot nu poți numi asta un genocid, soră? Dezamăgitor!”; „Ai fost o inspirație pentru mine în domeniul umanitar, dar cu declarația de mai sus se vede latura ta neutră inumană, care este evident un act de părtinire - nimic nu mă mai inspiră”; „Susţin Israelul. Mă doare inima pentru copiii nevinovaţi din Gaza, dar Hamas este de vină, nu Israelul!”; „Îţi mulțumesc, dar te rog să nu-ţi fie teamă să o numeşti ceea ce este. Cuvintele sunt: ocupaţe, apartheid, genocid”; „Eviţi să-ţi asumi un risc. Sunt dezamăgită de tine. Trebuie să fii boicotată!" i-a răspuns un cont pro-palestinian”; „Ştii adevărul şi le iei partea. Educă-te! Citeşte istoria! Ar trebui să fii un exemplu pentru noi toți... sunt foarte dezamăgit de poziția ta”.


Acum Online

  • Brett Young - Here Tonight
  • Jingle - Primavara 1
  • Irina Rimes - Gelos
  • The Roop - Simple Joy
  • Tom Gregory - Never Look Back
  • Olivia Addams & Adi - 7 Duminici
  • Jingle - Primavara 14 Rom
  • Madonna - Don't Tell Me
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!