x
Присоединяйся к нам
Facebook


Vocea României are antrenori moldoveni! Află cine sunt
22 Июня 2022

Vocea României are antrenori moldoveni! Află cine sunt

Celebra emisiune TV dă start sezonului 10 și continuă cu o echipă formidabilă de antrenori, printre care sunt și artiști moldoveni.

Vocea României a dezvăluit numele juraților din sezonul 10. Pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose vor sta pe același scaun. Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

IRINA RIMES

„Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce «zace» acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun. Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune”.

http://www.aquarellefm.md/storage/2022/06/22/1655884314_77579400.jpg

DENIS ROABEȘ (THE MOTANS)

„Sunt fericit că fac parte din echipa «Vocea României». E o provocare pe care am așteptat-o cu nerăbdare și mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învățat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”.

Mama lui Denis nu a știut că moldoveanul va face parte din echipa anternorilor de la Vocea României până în ultimul moment:

„I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această informație nu s-a revărsat mai departe, pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. – luni, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută”, a mai declarat Denis Roabeș.

http://www.aquarellefm.md/storage/2022/06/22/1655884313_87867300.jpg

Smiley și Theo Rose vor ocupa scaunul dublu!

„Sezonul ăsta, voi vorbi «pe două voci»! Una de băiat și una de fată :) Și ce fată! Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artiști din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon «Vocea României»”, a declarat Smiley.










Сейчас Онлайн

  • Bob Marley - Sunshine Reggae
  • Justin Timberlake - Senorita
  • Jingle - Primavara 2 Rom
  • Eva Timush & Rares - Te Am Sunat
  • Ariana Grande - We Cant Be Friends
  • Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care
  • #jingle-24 Long - #jingle-24 Long
  • Rares & Adi & Erika Isac - Cine Suntem
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей