x
Присоединяйся к нам
Facebook


Selena Gomez, resemnată în ceea ce privește numărul de kilograme: „Sunt perfectă așa cum sunt”
28 Августа 2023

Selena Gomez, resemnată în ceea ce privește numărul de kilograme: „Sunt perfectă așa cum sunt”

Imaginile din social media le presează pe fete să se ridice la un ideal de frumusețe de neatins. Chiar și celebritățile, potrivit actriței și cântăreței Selena Gomez, se luptă cu emoțiile de a nu se încadra în așteptările imposibile.

Selena Gomez a vorbit despre absurda respingere pe care o primește, despre care susține că a început în 2015, când a apărut pentru coperta albumului său: Revival. Situația a scăpat cu adevărat de sub control, încât a decis să înceapă să meargă la terapie pentru a avea grijă de bunăstarea ei mentală.

De atunci, Selena a vorbit despre lupta ei cu lupusul și transplantul de rinichi, care au avut un impact asupra sănătății, bunăstării și greutății sale. Când și-a lansat noua linie de machiaj, “Rare Beauty”, ea a declarat, potrivit Bright Side, în interviul acordat revistei Cosmopolitan în 2020: “Fluctuez mult în ceea ce privește greutatea mea”, apoi a adăugat că a trebuit să învețe să aibă o piele îmbătrânită într-o etapă destul de timpurie a vieții sale, scrie avantaje.ro

După ani de lupte, Selena a decis să se deconecteze. Acest lucru s-a întâmplat din 2017.

În 2019, în timpul interviului acordat la Festivalul de Film de la Cannes, Selena a vorbit despre cât de periculoase sunt rețelele sociale și cât de înfricoșătoare pot fi. Vedeta spune: “Sunt mai fericită, sunt mai prezentă, mă conectez mai mult cu oamenii”. De asemenea, ea a vorbit la Good Morning America despre modul în care îndepărtarea de internet i-a schimbat viața.

Potrivit sursei citată anterior, pe poveștile sale de pe TikTok, care au fost apoi împărtășite pe cel mai mare cont de fani de pe Instagram, Selena a dezvăluit comanda ei de la Jack in the Box, care a fost: “Deci, încerc să rămân slabă, dar am fost la Jack in the Box și am luat 4 tacos, 3 rulouri cu ouă, inele de ceapă și un sandwich cu pui picant”. Apoi a continuat: „Dar, sincer, nu-mi pasă de greutatea mea…”. Și a încheiat videoclipul cu: „Sunt perfectă așa cum sunt”.

Selena Gomez le cere fanilor ei să fie sinceri și foarte hotărâți cu privire la ceea ce reprezintă principala lor preocupare. Ea le cere să se îndepărteze de standardele de imagine false și nerealiste și le reamintește fanilor ei că „a fi vulnerabil este o putere, nu o slăbiciune”.


Сейчас Онлайн

  • Jay Sean - Maybe
  • Whitney Houston - When You Believe
  • 3 Sud Est X Andia - Inseparabili
  • Justin Timberlake - Tunnel Vision
  • The Kid Laroi & Jung Hook - Too Much
  • Carlas Dreams - Doar Tu
LIVE Webcam
№1
  Lovin on me
Jack Harlow
Проголосовать
№1
  Water
Tyla
Проголосовать
№2
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Проголосовать
№2
  Heart over mind
Alan Walker feat. Daya
Проголосовать
№3
  Dreamin
Marshmello, Pink!, Sting
Проголосовать
№4
  DNA
Billy Gillies feat. Hannah Boleyn
Проголосовать
№5
  Got me started
Troye Sivan
Проголосовать
№6
  Hey DJ
Joel Corry
Проголосовать
№7
  Standing next to you
Jung Kook
Проголосовать
№8
  My love mine all mine
Mitski
Проголосовать
№9
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№10
  When we were young (The logical song)
David Guetta feat. Kim Petras
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей