x
Присоединяйся к нам
Facebook


Ricky Martin, primele declarații de când și-a anunțat divorțul: ”Copiii mei n-au văzut nicio ceartă”
08 Августа 2023

Ricky Martin, primele declarații de când și-a anunțat divorțul: ”Copiii mei n-au văzut nicio ceartă”

Artistul a ținut să precizeze că ruptura sentimentală intervenise mai demult.

În timpul turneului său internațional „Ricky Martin Sinfónico”, Ricky Martin și-a deschis inima și a vorbit despre subiecte personale, cum ar fi anunțul despărțirii sale de partenerul de mult timp, Jwan Yosef, dar și modul în care copiii lui l-au susținut, scrie okmagazine.ro

Jurnalista Lourdes Collazo de la Telemundo a discutat cu artistul, care a mărturisit că despărțirea sa de Jwan a început înainte de pandemie și a lăsat să se înțeleagă că nu crede că va mai găsi dragostea prea curând.

Ricky Martin vorbește despre despărțirea sa pentru prima dată: „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”

„Când a aflat publicul, trecusem deja printr-un proces de doliu”, a dezvăluit cântărețul „La Mordidita”, care a mărturisit că fractura în relația lor se produsese de ceva vreme, chiar înainte de pandemie.

„Jwan și cu mine vom fi mereu o familie. Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar aceasta nu este o decizie recentă. Planificăm această situație de mult timp, este pre-pandemie”, a adăugat el.

„Ne uităm unul în ochii celuilalt și zâmbim, ne îmbrățișăm și trecem peste suișuri și coborâșuri împreună, plângem împreună și râdem împreună”, a descris relația cu fostul, dând asigurări că se află în relații excelente.

Atât Jwan, cât și Ricky au avut grijă să nu aibă conflicte în fața copiilor, iar el a dezvăluit că au rezolvat totul prin conversație. „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”, a spus el.

De aceea o lume întreagă a rămas mută de uimire când cei doi au anunțat că povestea lor se încheie. Au fost atât de discreți, încât nimeni n-ar fi bănuit conflictele reale dintre ei, conflicte inerente care pot apărea în relații, unele devenind insurmontabile.

Aparent, copiii lui Ricky Martin au primit vestea într-un mod foarte matur și au fost interesați realmente dacă tatăl lor este fericit și dacă poate trece OK peste cumpăna sentimentală.

Deși procesul de divorț nu este un eveniment fericit, fostul cuplu a trecut fără probleme  peste această provocare. Chiar glumește și spune că cine nu știe să divorțeze, să apeleze la ei pentru sfaturi. Este minunat că nu și-a pierdut speranța și simțul umorului. „A fost mult mai ușor decât am crezut, dar am făcut-o în timp și cu calm”, a subliniat artistul.


Сейчас Онлайн

  • Irina Rimes - Ba Ba Ba
  • Dua Lipa - Houdini
  • Bruno Mars & Cardi B - Finesse
  • Blue - Fly By
  • Hit Mix - Aquarelle Long 1
LIVE Webcam
№1
  Lovin on me
Jack Harlow
Проголосовать
№1
  Water
Tyla
Проголосовать
№2
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Проголосовать
№2
  Heart over mind
Alan Walker feat. Daya
Проголосовать
№3
  Dreamin
Marshmello, Pink!, Sting
Проголосовать
№4
  DNA
Billy Gillies feat. Hannah Boleyn
Проголосовать
№5
  Got me started
Troye Sivan
Проголосовать
№6
  Hey DJ
Joel Corry
Проголосовать
№7
  Standing next to you
Jung Kook
Проголосовать
№8
  My love mine all mine
Mitski
Проголосовать
№9
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№10
  When we were young (The logical song)
David Guetta feat. Kim Petras
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей