x
Присоединяйся к нам
Facebook


Ricky Martin, primele declarații de când și-a anunțat divorțul: ”Copiii mei n-au văzut nicio ceartă”
08 Августа 2023

Ricky Martin, primele declarații de când și-a anunțat divorțul: ”Copiii mei n-au văzut nicio ceartă”

Artistul a ținut să precizeze că ruptura sentimentală intervenise mai demult.

În timpul turneului său internațional „Ricky Martin Sinfónico”, Ricky Martin și-a deschis inima și a vorbit despre subiecte personale, cum ar fi anunțul despărțirii sale de partenerul de mult timp, Jwan Yosef, dar și modul în care copiii lui l-au susținut, scrie okmagazine.ro

Jurnalista Lourdes Collazo de la Telemundo a discutat cu artistul, care a mărturisit că despărțirea sa de Jwan a început înainte de pandemie și a lăsat să se înțeleagă că nu crede că va mai găsi dragostea prea curând.

Ricky Martin vorbește despre despărțirea sa pentru prima dată: „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”

„Când a aflat publicul, trecusem deja printr-un proces de doliu”, a dezvăluit cântărețul „La Mordidita”, care a mărturisit că fractura în relația lor se produsese de ceva vreme, chiar înainte de pandemie.

„Jwan și cu mine vom fi mereu o familie. Avem doi copii pe care îi vom crește împreună, iar aceasta nu este o decizie recentă. Planificăm această situație de mult timp, este pre-pandemie”, a adăugat el.

„Ne uităm unul în ochii celuilalt și zâmbim, ne îmbrățișăm și trecem peste suișuri și coborâșuri împreună, plângem împreună și râdem împreună”, a descris relația cu fostul, dând asigurări că se află în relații excelente.

Atât Jwan, cât și Ricky au avut grijă să nu aibă conflicte în fața copiilor, iar el a dezvăluit că au rezolvat totul prin conversație. „Copiii mei nu au văzut niciodată o ceartă între Jwan și mine”, a spus el.

De aceea o lume întreagă a rămas mută de uimire când cei doi au anunțat că povestea lor se încheie. Au fost atât de discreți, încât nimeni n-ar fi bănuit conflictele reale dintre ei, conflicte inerente care pot apărea în relații, unele devenind insurmontabile.

Aparent, copiii lui Ricky Martin au primit vestea într-un mod foarte matur și au fost interesați realmente dacă tatăl lor este fericit și dacă poate trece OK peste cumpăna sentimentală.

Deși procesul de divorț nu este un eveniment fericit, fostul cuplu a trecut fără probleme  peste această provocare. Chiar glumește și spune că cine nu știe să divorțeze, să apeleze la ei pentru sfaturi. Este minunat că nu și-a pierdut speranța și simțul umorului. „A fost mult mai ușor decât am crezut, dar am făcut-o în timp și cu calm”, a subliniat artistul.


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№1
  What Do You Believe In?
Rag'n'Bone Man
Проголосовать
№2
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Проголосовать
№3
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№4
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№5
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№6
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№7
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№8
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей