x
Присоединяйся к нам
Facebook


Maluma va deveni tată! Artistul a dezvăluit sexul și numele inedit al bebelușului
23 Октября 2023

Maluma va deveni tată! Artistul a dezvăluit sexul și numele inedit al bebelușului

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, au anunțat fericiți că vor deveni părinți. Cântărețul le-a oferit fanilor marea veste chiar în timpul concertului din Washington, prin videoclipul piesei „Procura”, care a dezvăluit și sexul și numele bebelușului.

Unul dintre cei mai iubiți artiști internaționali le-a făcut fanilor lui cea mai frumoasă surpriză. Aseară, în timpul concertului, prin intermediul videoclipului piesei „Procura”, le-a împărtășit acestora că un nou capitol al vieții deja a început pentru el și Susana. Mai mult decât atât, a dezvăluit că vor fi părinții unei fetițe pe nume Paris, scrie click.ro

În videoclipul cu pricina apar mai multe imagini cu Maluma și iubita sa în ipostaze emoționante. Într-una dintre scene, artistul este ilustrat în timp ce atinge burtica de gravidă a Susanei. Următoarele scene îi arată pe ambii în cabinetul medicului care face o ecografie viitoarei mămici. 

În ciuda faptului că artistul mereu a preferat să își țină viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, există anumite aspecte care produc o fericire imensă și merită împărtășite. 

Scene din clipul video îi arată pe Maluma și Susana la o petrecere destinată aflării sexului bebelușului, care va fi fetiță! La gât au purtat coliere cu diamante pe care erau pandantive cu numele „Paris”, semn că acesta este numele pe care îl va purta micuța lor. 

În luna august a acestui an, artistul oferea un interviu în care mărturisea că face tot posibilul să își țină viața cât mai privată, și relația cu Susana cât mai departe de ochii lumii. Fără a lăsa de înțeles prea multe, puncta faptul că a ajuns într-un moment al existenței sale în care se simte fericit și echilibrat. 

„Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori”, declara cântărețul acum ceva timp, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.










Сейчас Онлайн

  • Aliona Moon - Iubeste Ma Asa
  • Madonna - I'll Remember
  • Jingle - Primavara 1
  • Alina Eremia - Poarta-Ma
  • Alina Eremia & Irina Rimes - Surprize Pe Fundal
  • Benson Boone - Beautiful Things
  • Khalid - Skyline
LIVE Webcam




№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№1
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№3
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№5
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№8
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№9
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№10
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей