x
Присоединяйся к нам
Facebook


Lizzo este acuzată că și-a hărțuit sexual dansatoarele. Detalii șocante despre scandal
03 Августа 2023

Lizzo este acuzată că și-a hărțuit sexual dansatoarele. Detalii șocante despre scandal

În „lumina” unui scandal devastator ce a izbucnit în industria muzicală, artista Lizzo se confruntă acum cu acuzații grave din partea unor foste dansatoare. Ceea ce părea a fi o carieră strălucitoare și un model de inspirație pentru milioane de fani, s-a transformat brusc într-o poveste tulburătoare de hărțuire sexuală și comportament inadecvat. Detaliile șocante despre scandal.

Cântăreața Lizzo, cunoscută pentru mesajele sale puternice despre pozitivitate corporală și iubire de sine, se confruntă cu un scandal devastator după ce a fost dată în judecată de trei dintre fostele sale dansatoare. Arianna Davis, Crystal Williams și Noelle Rodriguez au intentat un proces împotriva artistei, acuzând-o de hărțuire sexuală, body shaming și un mediu de lucru ostil, scrie spynews.ro

Aceste acuzații grave au fost aduse în atenția publicului pe 1 august, și dezvăluie o latură întunecată a carierei aparent strălucitoare a cântăreței.

Fostele dansatoare susțin că au fost forțate să îndure un comportament denigrator din punct de vedere sexual și au fost presate să participe la spectacole sexuale deranjante între perioada 2021 și 2023, când au colaborat cu Lizzo. Ele au dezvăluit că au fost victime ale hărțuirii religioase și rasiale, discriminării, agresiunii și detenției ilegale în timpul muncii lor alături de artistă.

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/08/03/1691049932_62869100.jpg

Unul dintre momentele semnalate în proces este cel în care Lizzo a exercitat presiuni asupra Ariannei Davis pentru a atinge sânii unei interprete într-un club de noapte din Amsterdam. Confruntată cu o astfel de situație, Arianna Davis s-a opus, dar a fost constrânsă să consimtă în cele din urmă, temându-se că aceasta ar putea afecta negativ viitorul său în echipă dacă refuza. Acest incident dezvăluie un comportament alarmant și neadecvat din partea artistei, care ar fi trebuit să fie un model de respect și susținere pentru echipa sa.

Lizzo și coregrafa sa de dans, Tanisha Scott, sunt acuzate că au făcut body shaming la adresa Ariannei Davis. Dansatoarea a afirmat că cele două au întrebat-o dacă se confruntă cu probleme legate de aspectul său fizic, sugestie care a avut un impact profund asupra încrederii sale în sine și dedicării în rolul său în distribuția de dans.

Scandalul care a ieșit la iveală aduce în atenția publicului întrebări despre respectul și siguranța angajaților din industria muzicală și de divertisment.

În răspuns la acuzațiile aduse, reprezentanții Lizzo nu au emis încă nicio declarație oficială. Cu toate acestea, scandalul continuă să atragă atenția publicului și comunității muzicale, iar procesul este așteptat să fie un subiect de interes major în următoarea perioadă.


Сейчас Онлайн

  • Tate Mcrae - Greedy
  • Nicole Cherry & Puya - Paharul Sus
  • Tom Gregory - Never Look Back
  • Jay Sean - Maybe
  • Whitney Houston - When You Believe
  • 3 Sud Est X Andia - Inseparabili
LIVE Webcam
№1
  Lovin on me
Jack Harlow
Проголосовать
№1
  Water
Tyla
Проголосовать
№2
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Проголосовать
№2
  Heart over mind
Alan Walker feat. Daya
Проголосовать
№3
  Dreamin
Marshmello, Pink!, Sting
Проголосовать
№4
  DNA
Billy Gillies feat. Hannah Boleyn
Проголосовать
№5
  Got me started
Troye Sivan
Проголосовать
№6
  Hey DJ
Joel Corry
Проголосовать
№7
  Standing next to you
Jung Kook
Проголосовать
№8
  My love mine all mine
Mitski
Проголосовать
№9
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№10
  When we were young (The logical song)
David Guetta feat. Kim Petras
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей