x
Присоединяйся к нам
Facebook


Jessica Alba a mers la terapie cu fiica ei pentru ca se certau non-stop
18 Января 2024

Jessica Alba a mers la terapie cu fiica ei pentru ca se certau non-stop

Jessica Alba a vorbit deschis despre relatia dificila cu fiica ei.

Vedeta a dezvaluit ca a urmat mai multe sedinte de terapie impreuna cu fiica sa, Honor, din cauza neintelegerilor continue pe care le aveau, scrie andreearaicu.ro

Jessica Alba, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit ca ajunsese la capatul rabdarii dupa nenumaratele conflicte cu fiica ei adolescenta care avea 11 ani. Honor are acum 15 ani si situatia a revenit la normal dupa ce amandoua au mers la psiholog.

„Ne certam tot timpul din toate prostiile… Nu mai voiam sa traiesc asa. Nu voiam sa avem o piedica intre noi”, a spus actrita in varsta de 42 de ani intr-un interviu publicat marti de Real Simple.

„E un proces si nu sunt perfecta. Ca mama, cand spun ceva, ea o priveste ca pe o mustrare sau ca si cum incerc sa o controlez. Am vrut sa avem pe cineva care sa-i poata explica lucruri intr-un mod in care eu nu stiam sa o fac”, a continuat vedeta.

„Ce am vrut sa-i spun lui Honor a fost ‘Am vrut sa fiu un parinte mai bun pentru tine, iar acesta e forumul tau pentru a vorbi despre tot ce te enerveaza’. I-am dat si un pic de perspectiva – ca nu sunt personajul negativ. Sunt doar un parinte. Ea o sa iasa din asta altfel si eu voi fi tot aici. Am vrut doar sa ajung in punctul asta si a functionat”, a mai spus fondatoarea startup-ului Honest Company.

Actrita, care mai are o fiica, Haven (12 ani) si un fiu, Hayes (6 ani), cu sotul ei, Cash Warren, a spus ca fetita sa mai mica a mers si ea la unele sedinte de terapie.

Jessica Alba care a descris terapia ca pe „un instrument valoros” a mai spus ca atat ea, cat si fiicele sale au urmat si sedinte individuale. „Nu mai facem. Acum se descurca singure. Sunt mari acum.”

Actrita a vorbit pentru prima oara despre problemele ei de familie in 2019. „Unele persoane cred, ca in familia mea, ca trebuie sa vorbesti cu un preot si asta e”, a spus ea.

„N-am crescut intr-un mediu in care se vorbea despre lucruri de genul asta, trebuia sa taci si sa mergi inainte, dar eu am vrut sa pot vorbi cu copiii mei”, a adaugat vedeta.

Jessica Alba l-a cunoscut pe sotul ei, Warren, in varsta de 44 de ani, in 2004, in timp ce lucra la filmul „The Fantastic Four”. Cei doi s-au logodit in 2007, iar in anul urmator s-au casatorit in Beverly Hills.


Сейчас Онлайн

  • Mario Fresh - Floarea Mea
  • Lenny Kravitz - Human
  • Sia (Feat. The Weeknd & Diplo) - Elastic Heart
  • The Motans & Debu - Sangria
  • George Michael - Careless Whisper
  • The Weeknd - Out Of Time
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей