x
Присоединяйся к нам
Facebook


Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar: „Acum îi spun palma sfântă”
12 Декабря 2023

Jada Pinkett Smith, noi declarații despre incidentul de la Premiile Oscar: „Acum îi spun palma sfântă”

Jada Pinkett Smith a declarat recent că incidentul de la Premiile Oscar din 2022, când soțul său, Will Smith, l-a lovit pe Chris Rock, i-a salvat căsnicia.

„După toți acei ani în care am încercat să îmi dau seama dacă voi pleca de lângă Will, a fost nevoie de acea palmă pentru ca eu să înțeleg că nu îl voi părăsi niciodată”, a declarat Jada pentru Daily Mail într-un interviu publicat sâmbătă.

„Cine știe unde ar fi fost relația noastră dacă nu s-ar fi întâmplat asta?”, a mai adăugat vedeta.

Jada și Will sunt căsătoriți din 1997, însă prezentatoarea emisunii „Red Table Talk Show” a dezvăluit în mod șocant în octombrie că, de fapt, sunt separați din 2016. Cu toate acestea, Pinkett Smith a mărturisit că incidentul din 2022 a schimbat complet dinamica relației sale cu Smith.

„Acum îi spun palma sfântă, pentru că au urmat atât de multe lucruri pozitive”, a spus Jada, adăugând că este „bucuroasă” că a fost prezentă la eveniment, deși „era cât pe ce” să-l rateze, anunță publicația People.

Într-un interviu acordat recent în cadrul emisiunii Today, actrița în vârstă de 52 de ani i-a dezvăluit lui Hoda Kotb că ea și soțul ei, Will Smith, sunt separați de șapte ani. Aceasta a confirmat că separarea ei de Will Smith nu a fost „un divorț pe hârtie”, așa cum a formulat Kotb, ci „când au ajuns în 2016, erau pur și simplu epuizați de încercări”.

„Cred că amândoi eram într-un fel încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a declarat Jada Pinkett Smith.

Întrebată de Hoda Kotb despre motivul pentru care nu au vorbit până acum despre faptul că sunt separați, Jada Pinkett Smith a spus că nu erau „încă pregătiți” și a adăugat că ea și câștigătorul premiului Oscar, cu care s-a căsătorit în 1997, „încă încercau să își dea seama, între ei doi, cum să fie în parteneriat”.

Actrița a mai spus că „a făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm”, explicând: „Vom trece peste… orice. Pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune”.

Jada și Will au împreună doi copii, pe Jaden, în vârstă de 25 de ani, și pe Willow, în vârstă de 22 de ani. Actorul din Emancipation îl mai are pe Trey, în vârstă de 30 de ani, alături de fosta soție, Sheree Zampino.










Сейчас Онлайн

  • Britney Spears - Baby One More Time
  • FUNDAL - Morning coffee
  • Smiley - Indragostit
  • Imagine Dragons - Bones
  • Jerub - Gonna Be Okay
  • Irina Rimes - Gelos
  • Jingle - Primavara 8
  • Pitbull - Fun (Feat. Chris Brown)
LIVE Webcam




№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№1
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№3
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№5
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№8
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№9
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№10
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей