x
Присоединяйся к нам
Facebook


Giorgiana Edel debutează cu „Vocea Inimii”
23 Декабря 2022

Giorgiana Edel debutează cu „Vocea Inimii”

Sfârșitul de an ne prezintă un nou nume sonor în industria muzicală românească. Este vorba de Giorgiana Edel (Alina Giorgiana Scutariu), originară de lângă Botoșani, dar stabilită de ani buni la Viena, în Austria, cea care debutează în această perioadă frumoasă a anului cu piesa ei - „Vocea Inimii”, o baladă plină de suflet și stare, compusă și produsă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu, alături de echipa sa muzicală din Spania.

Din spusele acestuia – Giorgiana este o fată educată, în primul rând, ceea ce este foarte important pentru cei cu care lucrez, or dacă Nu există „7 Ani de Acasă”, sunt foarte puține șanse să putem crea ceva frumos, împreună. Ea înțelege din start tot ce vreau să primesc de la ea, ca artist, la nivel de manieră de interpretare, starea pe care o vreau în piesă, deci, sunt încântat de colaborarea noastră, care va fi una de lungă durată, or lucrăm la albumul ei de debut, iar „Vocea Inimii” este DOAR primul pas al proiectului ei muzical.

Piesa de debut are și un videoclip filmat și regizat de către Dan Mihai Lupescu, în regiunea municipiului Constanța, în imaginile căruia o regăsim pe Giorgiana în rolul unei fete îndrăgostite până la cer, așteptând clipa când se va revedea cu iubitul ei, minutele trecând prea greu.

Melodia și videoclipul vor avea o amplă campanie de promovare atât în România, cât și Republica Moldova, la tv și la radio.

Giorgiana Edel provine dintr-o familie cu frică de Dumnezeu, mama – croitoreasă, iar tatăl – acordeonist, de acolo i-a venit talentul muzical, ulterior a absolvit  Școala de Arte George Enescu” din Botoșani, specialitatea „Canto Popular”.

Povestea noii interprete este una foarte specială, or momentan ea este Bucătar Șef al unui restaurant de lângă Viena, demonstrând că Arta Culinară este compatibilă și cu muzica – în timpul liber, mai compune poezii, pictează, pe muzica lui Mozart, iar „Acasă” pentru Giorgiana înseamna – Botoșani, Timișoara și Viena.










Сейчас Онлайн

  • Default -
  • Rita Ora - Dont Think Twice
  • Jason Derulo - Acapulco
  • Cabron & Jo - La Mal
  • Akord - Prizoniera
  • Jingle - Primavara 1
  • Echosmith - Cool Kids
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей