x
Присоединяйся к нам
Facebook


Cum arată Thalia în 2023. Are 51 de ani și pare mai fericită ca oricând
23 Августа 2023

Cum arată Thalia în 2023. Are 51 de ani și pare mai fericită ca oricând

Thalia este una dintre cele mai cunoscute, dar și apreciate cântărețe, compozitoare, producătoare, actriţe şi antreprenoare din întreaga lume. Vedeta internațională este considerată una dintre cele mai de succes şi influente artiste mexicane din toată lumea. Cum arată cântăreața în 2023. Thalia urmează să împlinească 52 de ani săptămâna aceasta.

Pe Thalia o cunoaște o lume întreagă, iar asta datorită carierei sale care a făcut-o una dintre cele mai îndrăgite artiste din întreaga lume. Ei bine, se știe despre cântăreață că, pe lângă limba spaniolă maternă, ea a cântat şi în limbile engleză, portugheză, franceză şi filipineză.

Actrița, cântăreața și antreprenoarea mexicană Thalia este una dintre cele mai cunoscute vedete mexicane. Ei bine, ea este încă la fel de activă ca atunci când a jucat în "Rosalinda" sau "Marimar", scrie spynews.ro

Cea care reușea să cucerească privirile tuturor de la primul zâmbet se laudă, chiar și astăzi, cu o siluetă de invidiat. Și, totuși timpul pare că stă în loc pentru frumoasa artistă, care face invidioasă orice femeie pentru felul în care arată.

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/08/23/1692772562_50442700.jpg

În doar 3 zile Thalia va împlini frumoasa vârstă de 52 de ani.

De-a lungul timpului, cariera Thaliei a fost marcată de lumea telenovelelor, ea bucurându-se de un succes fulminant pentru rolurile din „María la del Barrio”, „Marimar”, „Măría Mercedes” sau „Rosalinda”.

Cu toate acestea, printre atâtea concerte și roluri pe care le-a avut, cântăreața nu a uitat să aibă grijă și de ea. În acest fel, timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta asupra trupului și chipului ei. Mai exact, artista internațională are o piele parcă de porțelan și a reușit să își mențină trupul atrăgător în formă maximă.

Se știe deja că actrița mexicană este căsătorită încă din anul 2000 cu Tommy Mottola, un celebru producător de la compania Sony. Cei doi au împreună doi copii, pe Sabrina şi pe Matteo. Mai mult decât atât, în anul 2006, artista a devenit cetăţean american într-o ceremonie de depunere a jurământului la New York, acolo unde locuiește alături de partenerul ei.


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№1
  What Do You Believe In?
Rag'n'Bone Man
Проголосовать
№2
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Проголосовать
№3
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№4
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№5
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№6
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№7
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№8
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей