x
Присоединяйся к нам
Facebook


Cartea bombă pe care Britney Spears o va lansa îl îngrozește pe Justin Timberlake! Iată de ce
17 Октября 2023

Cartea bombă pe care Britney Spears o va lansa îl îngrozește pe Justin Timberlake! Iată de ce

Justin Timberlake este "îngrijorat" în legătură cu dezvăluirile pe care Britney Spears, fosta lui iubită, le va face în cartea ei pe care o va lansa în curând.

El este foarte curios ce va dezvălui ea despre relația lor", spune o sursă pentru publicația Page Six. „Îl macină". Cu toate acestea, contrar unui zvon recent lansat de Us Weekly potrivit căruia în cartea bombă a lui Britney Spears, "The Woman in Me", care va apărea pe 24 octombrie, artista îl atacă "dur" pe Timberlake, o persoană din interiorul editurii insistă că nu este "un atac" la adresa nimănui. „Este vorba de Britney care are în sfârșit șansa de a-și spune povestea ei", afirmă sursa, care a mai adăugat că „nu este nimic mai mult decât atât."

Reprezentanții lui Britney Spears, ai lui Justin Timberlake și ai editurii Simon & Schuster au fost contactații de la jurnaliștii de la Page Six, însă nu au oferit nicio reacție, scrie okmagazine.ro

Britney Spears și Justin Timberlake s-au despărțit în 2002, după trei ani de relație. La vremea respectivă, Justin Timberlake, acum în vârstă de 42 de ani, a declarat în timpul unui interviu acordat lui Barbara Walters că a făcut un pact cu Spears, acum în vârstă de 41 de ani, pentru a nu "spune în mod specific de ce" au luat-o pe drumuri separate. Dar, când a fost presat în legătură cu zvonurile tabloidelor potrivit cărora Spears l-ar fi înșelat, Timberlake nu a încercat să îi reabiliteze numele.

"Sincer, nu suntem perfecți", a spus el. "Eu nu judec pe nimeni". De asemenea, Britney Spears a făcut declarații despre relația lor: „Cred că toată lumea are o parte a poveștii lor care îi face să se simtă într-un anumit fel... și nu spun că el a greșit, dar nici nu spun că are dreptate", a explicat ea despre faptul că fostul ei iubit a insinuat că ar fi fost infidelă.

Britney Spears și Justin Timberlake au lansat o pereche de imnuri de despărțire în acea perioadă. E vorba despre "Cry Me a River", dar și piesa "Everytime", care conținea versurile "I may have made it rain / Please forgive me / My weakness caused you pain / And this song's my sorry".

Britney Spears și Justin Timberlake au trecut în cele din urmă peste despărțirea lor, însă scandalul e pe cale să revină odată cu lansarea cărții ei. 


Сейчас Онлайн

  • Teddy Swims - Lose Control
  • World Hits - Jingle Start
  • Jingle Aq - Anpr Bridge
  • Mario Fresh - Floarea Mea
  • Lenny Kravitz - Human
  • Sia (Feat. The Weeknd & Diplo) - Elastic Heart
  • The Motans & Debu - Sangria
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей