x
Присоединяйся к нам
Facebook


Ariana Grande a divorțat! I-a cumpărat tăcerea fostului soț cu o sumă uriașă
13 Октября 2023

Ariana Grande a divorțat! I-a cumpărat tăcerea fostului soț cu o sumă uriașă

Într-un zvon care a cutremurat fanii din întreaga lume, Ariana Grande și Dalton Gomez, unul dintre cei mai discreți și priviți cupluri de la Hollywood, și-au încheiat călătoria comună după doar doi ani de căsătorie. Despărțirea lor, anunțată în luna februarie a acestui an, a fost oficializată recent printr-un divorț care a stârnit numeroase discuții în lumea mondenă.

Conform documentelor obținute de The Blast, separarea celor doi a fost una pașnică și plină de înțelegere. Ambele părți au semnat un acord în care au convenit să păstreze discreția și să nu facă publice detalii despre despărțirea lor. Dalton Gomez a primit o sumă semnificativă de bani, în schimbul tăcerii sale. Cu toate că suma exactă nu a fost dezvăluită, se spune că fostul soț al Arianei Grande va primi 1,25 milioane de dolari, conform unui contract prenupțial, scrie click.ro

Potrivit acordului, Dalton Gomez a fost interzis să facă declarații publice despre căsnicia lor și să dezvăluie orice informație sau detaliu privat. El nu are voie să publice fotografii, înregistrări sau să scrie o carte cu dezvăluiri din timpul căsniciei lor. Cu acest aranjament, privind înainte, atât Ariana Grande, cât și Dalton Gomez, își pot continua viețile private departe de ochii curioși ai publicului.

hiar dacă Ariana Grande și Dalton Gomez au urmat căi separate, artista a găsit curajul de a se deschide către o nouă dragoste. În luna iulie a acestui an, fanii au aflat că Ariana Grande are o relație cu actorul Ethan Slater, colegul ei din filmul „Wicked”. Cu toate că această relație a ridicat multe semne de întrebare, surse apropiate cuplului au confirmat că aceștia s-au apropiat unul de altul numai după ce s-au separat de foștii lor parteneri.

În final, separarea Arianei Grande și a lui Dalton Gomez marchează încheierea unei povești și începutul altora noi. Cu înțelegere și respect reciproc, cei doi își urmează drumurile separate, privind către viitor cu speranță și optimism. Pentru fanii lor devotați, această perioadă de tranziție poate fi dificilă, dar este important să ne amintim că viețile lor personale merită respectul nostru.


Сейчас Онлайн

  • Elton John - Sacrifice
  • Dua Lipa - Cool
  • Nicoleta Nuca - Amintiri
  • Delia - Cine M-A Facut Om Mare
  • Justin Bieber - Yummy
  • Pink - Family Portrait
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей