x
Присоединяйся к нам
Facebook

Новости

Наталья Гордиенко презентует летний сингл «Телефонный звонок». Премьера назначена на 19 июля.

Грядущая песня, основанная на ярких визуальных образах и не стесняющаяся искренних чувств, дарит легкий вайб, которая «покоя лишает… любовь заменяет…тоску разгоняет…», как ТЕЛЕФОННЫЙ ЗВОНОК.
19 Июля 2024


Irina Rimes a lansat piesa "Dulce amară" - despre nemărginita putere feminină

Irina Rimes prezintă "Dulce amară", o piesă perfectă pentru vară. Este disponibilă de ascultat în articol.
09 Июля 2024


"Carla’s știe să pună cele mai dureroase sentimente în cele mai frumoase versuri" Un nou HIT marca Carla's Dreams

Carla’s Dreams în colaborare cu The Blacklist a lansat un nou Hit, o piesă cu videoclip, care i-a entuziasmat pe fanii și ascultătorii artiștilor.
05 Июля 2024


Cum își gestionează banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda: "Mai punem și la saltea"

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au dezvăluit pe ce obișnuiesc să dea bani. Deși își satisfac plăcerile, cei doi fac și economii.
04 Июля 2024


Dwayne Johnson, gest care a emoționat o lume întreagă! A îndeplinit dorința unei fetițe de patru ani grav bolnavă

Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, care a sonorizat zeul în filmul de animație Disney „Moana”, a adus zâmbetul pe fața unei fetițe grav bolnave. El i-a cântat o melodie.
03 Июля 2024


Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul!”

Fără îndoială, Violeta este cea mai mare mândrie a mamei sale, celebra Andreea Marin. A crescut-o cum a știut mai bine, a sădit în ea ambiția, dorința și putința de a reuși, încrederea în propria persoană și cele mai înalte valori. Cu ciguranță și Violeta a venit pe lume echipată genetic cu tot ce-i trebuia, dar și caracterul și personalitatea proprie își spun cuvântul.
02 Июля 2024


Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Anda Adam. O rochie a cântărit 25 de kg

Anda Adam și Joseph s-au căsătorit în weekend, iar nunta a fost impresionantă. Cântăreața a schimbat mai multe rochii de mireasă.
01 Июля 2024


Iuliana Beregoi, sexy la piscină. Imaginile în costum de baie au stârnit admirație: „Arăți fantastic!”

Muzica a propulsat-o pe Iuliana Beregoi în topul celor mai apreciate artiste contemporane, dar nici aspectul fizic nu se lasă mai prejos. La doar 19 ani, Iuliana reușește să atragă atenția la fiecare apariție, iar milioanele de fani sunt mereu nerăbdători să o vadă în cele mai îndrăznețe ipostaze.
28 Июня 2024


Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rupt tăcerea! Ce le pune căsnicia în pericol: „În ultima perioadă...”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu tare îndrăgit și deși sunt încă foarte tineri, cei doi au avut curajul să își unească destinele în fața lui Dumnezeu și iată că acum, la 3 ani de la căsătorie, se iubesc la fel de mult. Totuși, recent, cuplu a mărturisit că mai există și probleme în paradis! Într-un interviu sincer, Cleopatra și Edward au dezvăluit care este motivul de la care mai apar probleme în cuplul lor.
27 Июня 2024


Alessandra Petroșca revine cu single-ul „Rămân a ta”

La sfârșit de Iunie familia muzicală #ELRaduProject revine cu noutăți muzicale! Interpreta Alessandra Petroșca, după o pauză de câțiva ani, revine cu o nouă piesă, plină de energie și vibe estival, care se numește „Rămân a ta”.
26 Июня 2024


Christina Aguilera, sub lupă, din cauza pierderii în greutate. Vedeta își îngrijorează fanii cu noua sa siluetă

La 25 de ani de la lansarea primului ei hit, artista a revenit la silueta din adolescență, după ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus și cu stigmatul de femeie voluminoasă într-un showbiz dominat de filiforme.
25 Июня 2024


Valeria Pasha a lansat videoclipul piesei “Anti-Princess”: Este un imn puternic despre acceptare de sine, reziliența și exprimarea liberă

nterpreta Valeria Pasha și-a bucurat fanii cu un nou videoclip.
24 Июня 2024


Bărbat în formă maximă, diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Simptomul pe care l-a ignorat

Poate suna clișeic, însă este real că boala nu iartă pe nimeni. Un influencer, alergător sănătos și în formă, în vârstă de 38 de ani, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul IV. Care au fost simptomele subtile pe care le-a prezentat înainte să primească diagnosticul șocant.
21 Июня 2024


„Sunteți gemene?” Fiica lui Reese Witherspoon, leită mama ei

Reese Witherspoon are o legătură foarte strânsă cu fiica ei, Ava, și a demonstrat acest lucru în timp ce s-au distrat filmând un clip simpatic pe care ulterior l-au postat pe Instagram.
20 Июня 2024


Bradley Cooper, unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume. Ce avere are artistul

Bradley Cooper a fost plasat de patru ori în clasamentul anual al celor mai bine plătiți actori din lume. El câștigă până la 20 de milioane de dolari pentru un film. Rolul său din Hangover se pare că a spart gheața. Asta pentru că până atunci, Coper câștiga aproximativ 1 milion de dolari pe film.
19 Июня 2024


Dragoste la prima vedere: Snoop Dogg a sărbătorit 27 de ani de căsătorie cu soția sa

Rapperul Snoop Dogg, în vârstă de 52 de ani, și-a creat de ani buni o imagine de băiat rău. Dar, spre deosebire de colegii săi, care intră mereu în scandaluri picante, el este un familist și un tată model.
18 Июня 2024


Ce avere are Miley Cyrus. Vedeta a strâns sute de milioane

Miley a avut o carieră muzicală foarte profitabilă, vedeta câștigând peste 100 de milioane de dolari din muzica și turneele ei. Pe de altă parte, rolul ei ca Hannah Montana a ajutat-o ​​pe Miley să câștige 134 de milioane de dolari până la vârsta de 18 ani. Chiar dacă vedeta investește mult în turnee, de la costume la modul în care este accesorizată scena, se pare că eforturile ei financiare sunt răsplătite.
17 Июня 2024


Eva Timush a lansat "Dă-mi tu ca să nu fur", o piesă care capturează esența unei veri de neuitat

Eva Timush a lansat "Dă-mi tu ca să nu fur", o piesă care capturează esența unei veri de neuitat și a unei iubiri intense. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.
14 Июня 2024


5 ani de la moartea lui Edith Gonzalez. Actrița mexicană s-a stins din cauza unui cancer agresiv și a lăsat în urmă o fiică

Actriţa mexicană Edith Gonzalez s-a stins din viață în 13 iunie 2019, la doar 54 de ani. Vedeta de telenovele, născută la 10 decembrie 1964, a făcut primii paşi pe scenă la îndrumarea tatălui său, iar copilăria şi-a petrecut-o în faţa camerelor de filmare.
13 Июня 2024


Ileana Lazariuc, imagini publice cu băieții ei. Cât de mari au crescut

Ileana Lazaric a făcut publice imagini cu cei doi copii pe care îi are cu Țiriac Junior. Vedeta trăiește acum în Dubai cu băieții și pare să aibă o viață lipsită de griji. Băieții, Alexandru de 16 ani și Nicholas Noa de 15 ani par să fie extrem de fericiți alături de mama lor. De altfel, vedeta a scris în dreptul postării: „cea mai frumoasă zi cu voi, băieți!
12 Июня 2024


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam




№1
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Проголосовать
№2
  No More Tears
Jubel
Проголосовать
№2
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
№3
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№4
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№5
  What Do You Believe In?
Rag
Проголосовать
№6
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Проголосовать
№7
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№8
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№10
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей