x
Присоединяйся к нам
Facebook


Jennifer Aniston, acuzată de nepotism și ipocrizie! «Să se calmeze odată!»
16 Июня 2022

Jennifer Aniston, acuzată de nepotism și ipocrizie! «Să se calmeze odată!»

Actrița a stârnit un val de reacții furioase și de acuzații dure după un un interviu recent.

De vorbă cu actorul de origine română Sebastian Stan, Jennifer Aniston a criticat vedetele care sunt faimoase deși nu au niciun talent, precum Paris Hilton sau Monica Lewinsky. 

Ceea ce i-a infuriat la culme pe mulți dintre cei care au vizionat interviul, a fost momentul în care actrița a susținut că persoanele devenite cunoscute prin intermediul social-media au influențat negativ industria de la Hollywood.

Jennifer Aniston a comentat cum, în anii '90, când era internetului era la început, înregistrarea cu Pamela Anderson și Tommy Lee făcând sex a revoluționat ideea de celebritate. Aproape 20 de ani mai târziu, acest incident a fost reprezentat într-un serial de succes, ce are drept protagoniști pe faimosul cuplu.

Discursul vedetei a continuat cu critici la adresa moștenitoarei Paris Hilton sau a Monicăi Lewinski. Ambele au devenit populare după ce au fost implicate în scandaluri sexuale de proporții. Paris a avut o înregistrare video cu ea în ipostaze extrem de intime alături de iubit, care a devenit publică, iar Lewinski a fost implicată într-o idila cu președintele SUA, Bill Clinton. 

Celebritatea lui Paris și a lui Lewinski sunt un exemplu pentru cum internetul și cultura social-media contribuie major la construirea unor vedete ,,de carton", care nu au niciun talent special, consideră Jennifer Aniston.  

,,Această tendință de a deveni celebru fără a face nimic deosebit, dar totuși acest tip de oameni au cariere incredibile. Apoi este vorba și despre reputația unor femei precum Paris Hilton, Monica Lewinski.

Mă simt atât de norocoasă că am ajuns în industrie înainte să devină ceea ce este în prezent. Cu atâtea servicii de streaming, ești celebru pe TikTok, ești celebru pe YouTube, pe Instagram. Acest fenomen simt că afectează munca actorilor adevărați", a declarat Jennifer.

Aceste afirmații ale actriței au generat un val de critici extrem de dure din partea internauților care i-au ,,reamintit" lui Jennifer Aniston că și ea și-a făcut intrarea la Hollywood pe ,,ușa din față" datorită părinților ei faimoși cu ștate vechi în industria filmului. 

Părinții lui Aniston sunt actrița Nancy Dow și actorul John Aniston, care a jucat în saga de succes ,,Days of our lives". 

Comentariile din partea internauților au fost necuțătoare la adresa lui Aniston 

,,Aniston trebuie să se calmeze odată cu opiniile astea, din moment ce nepotismul i-a deschis ușile la Hollywood și continuă să câștige 20 de milioane de dolari, dintr-un show TV care a fost difuzat acum 20 de ani, doar pentru că este membru de sindicat".

,,Jennifer Aniston este un rezultat al nepotismului și acum se preface că industria se la Hollywood s-a degradat doar pentru că artiști din toate domeniile de activitate au o șansă la succes pe baza muncii lor."

,,Jennifer Aniston joacă același personaj în fiecare film, adică a o versiune a personalității ei, altfel, nu face nimic. Singurele elemente care o salvează sunt faptul că are un chip drăguț și actorii grozavi alături de care joacă".










Сейчас Онлайн

  • Dianna Rotaru - Mongo Pongo
  • Randi - Dansam
  • Antonia - Marabou
  • Sugababes - In The Middle
  • Raye - Natalie Don't
  • Julio Iglesias - Let It Be Me (Art Garfunkel)
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей