Jessica Alba a împlinit 43 de ani. Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere.
02 Мая 2024

Jessica Alba a împlinit 43 de ani. Cum și-a sărbătorit actrița ziua de naștere.

Jessica Alba a împlinit în acest weekend 43 de ani. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familia ei în casa sa din Los Angeles. Spre încântarea fanilor, fondatoarea Honest Company a împărtășit pe Instagram mai multe imagini surprinse în timpul petrecerii.

„Încă o călătorie în jurul soarelui. Mă simt incredibil de binecuvântată și recunoscătoare”, a scris Jessica pe Instagram.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/05/02/1714628426_83116800.jpg

În imaginile publicate pe rețeaua de socializare, o putem vedea pe actriță alături de soțul său, Cash Warren, în vârstă de 45 de ani, dar și de cei trei copii ai lor: Honor Marie, în vârstă de 15 ani, Haven Garner, în vârstă de 12 ani, și Hayes, în vârstă de șase ani. De asememnea, la petrecere au participat și părinții săi, Catherine și Mark Alba. În plus, Jessica a dezvăluit și un clip video cu tatăl său în timp ce dansa pe muzica formației Mariachi Lindas Mexicanas, dar și o fotografie cu cele patru torturi pe care le-a ales pentru ziua sa de naștere, scrie elle.ro

Într-un interviu acordat pe Instagram lui Katherine Schwarzenegger, actrița  a vorbit despre cum e să ai trei copii și mai multe afaceri, despre cum decurge căsnicia alături de producătorul Cash Warren, și care sunt secretele unei relații de durată. La începutul acestei luni, Jessica Alba a anunțat că se va retrage din funcția de director de creație al companiei The Honest Company, pe care a fondat-o în 2011, dar că va „continua să ofere consiliere strategică prin rolul meu în consiliul de administrație”.  

„Este totul roz pentru doi ani și jumătate. Dar, după aceea, deveniți colegi de cameră. Pur și simplu faci mișcările, împarți responsabilitățile. E ca și cum ai bifa căsuțele, nu?”, a spus vedeta.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/05/02/1714628224_07871900.jpg

De asemenea, Jessica Alba a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru revista People că folosește platforma TikTok pentru a se apropia de copiii săi.

„De asta m-am și înscris pe această platformă în primă fază”, a spus actrița, care a devenit o adevărată inspirație pe TikTok pentru sesiunile de dansuri cu familia. „Îmi doream să fac ceva care să le placă și lor, chiar dacă nu era în zona mea de confort.”

Anul trecut, Jessica Alba și fiica sa cea mare, Honor Marie Warren, au fost surprinse la Roland Garros, unde au urmărit finala feminină de simplu dintre Karolina Muchova și Iga Swiatek. În mod evident, cele două au atras atenția publicului, fanii actriței fiind șocați de asemănarea dintre ele.

Pentru eveniment, fondatoarea brand-ului de frumusețe Honest Company a ales să poarte o rochie lungă în dungi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi sport albi, o geantă neagră și o pereche de ochelari de soare. Nici Honor, în vârstă de 15 ani, nu a fost mai prejos, alegând un outfit relaxat, format dintr-o percehe de pantaloni scurți și o cămașă ce îi lasă la vedere sutienul. Actrița în vârstă de 43 de ani a postat pe contul său de Instagram câteva imagini din timpul meciului de tenis, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.










Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam




№1
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№4
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№5
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№6
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№7
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№8
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№9
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№10
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей