x
Присоединяйся к нам
Facebook


Drama neștiută prin care a trecut Andreea Raicu.
27 Февраля 2024

Drama neștiută prin care a trecut Andreea Raicu.

Drama neștiută prin care a trecut Andreea Raicu. De ce consideră că a greșit: „O durere devastatoare care nu mă lasă să respir”

Andreea Raicu, cunoscuta prezentatoare TV, a împărtășit publicului său o poveste emoționantă despre durerea pe care a resimțit-o în urma pierderii câinelui său iubit, Efi. Într-o postare sinceră pe rețelele sociale, Raicu a mărturisit că adoptarea unui alt câine în urma morții lui Efi a fost o greșeală și o durere devastatoare pe care încearcă acum să o depășească.

În luna mai a anului trecut, Andreea Raicu a pierdut un companion fidel, Efi, pe care l-a adoptat cu 14 ani în urmă de la cunoscutul fotograf Alex Gâlmeanu. Deși câinele avea la început multe probleme de sănătate, Raicu l-a îngrijit și l-a salvat. Efi a devenit sprijinul emoțional al Andreei în perioadele dificile și singurul suflet care părea să-i înțeleagă mereu starea. Din păcate, Efi a fost diagnosticat cu cancer în ultimii ani de viață, iar tratamentul, a reușit să-i prelungească viața cu încă 3 ani, scrie click.ro

Greșeala imensă pe care a făcut-o Andreea Raicu

Când Efi a murit, Andreea Raicu a simțit un gol imens și o durere sufletească ce pare să nu o lase nici acum să respire. În încercarea de a depăși această suferință, Raicu a ales să adopte un alt cățel. Cu toate acestea, decizia nu a fost una inspirată și a adus mai multă tristețe în viața prezentatoarei.

Când a plecat a lăsat un gol imens pe care mi-e greu să-l descriu. O durere devastatoare care nu mă lasă să respir. Mă simțeam de parcă pierdusem un membru al familiei.

Mereu spuneam că atunci când pierzi un câine să iei altul a cărui dragoste îți ușurează suferința. Așa am făcut când a murit câinele mamei mele și a ajutat-o mult", a povestit vedeta.

Andreea a povestit că la început nu simțea nicio bucurie sau entuziasm în legătură cu noul cățel. Lipsită de răbdare și chef, a simțit că inima și sufletul ei nu aveau loc pentru altă prezență decât cea a lui Efi. Cățelul nou adus acasă a devenit o povară, iar Andreea a decis să-l trimită la mama sa. În acest timp, câinele a devenit mai apropiat de mama Andreei, iar aceasta nu simțea lipsa lui în casă.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/02/27/1709016046_15203900.jpg

„Eu nu aveam răbdare și nici chef. Mă simțeam ca mamă vitregă din povești. Ceea ce reușea să mă îmbuneze era gândul că era singur, departe de mama lui și avea nevoie de dragoste. A început să crească și să devină extrem de agitat, sa faca dezastru in casa. Încă nu învățase să-și facă nevoile afară sau pe pad, iar eu nu aveam nicio disponibilitate să curăț continuu după el peste tot. Plus că nu era atât de cald ca Efi, avea o natură mult mai independentă ceea ce nu îmi plăcea. Ca să nu mai spun că mă simțeam vinovată, simțeam că îl trădez pe Efi. Așa că l-am trimis la mama", a povestit Andreea pe Instagram.

Ce sfat are vedeta pentru cei care trec prin pierderea animalului de companie

Ulterior, câinele a fost luat de către un dresor de animale, căruia Andreea îi este recunoscătoare pentru că a reușit să-i ofere cățelului o viață fericită și echilibrată. În cele din urmă, după o perioadă, Andreea a hotărât să îi acorde încă o șansă și l-a adus acasă. De data aceasta, conexiunea cu noul cățel s-a dezvoltat, iar Raicu a simțit că încep să se împrietenească.

Andreea Raicu îi încurajează pe oameni să își acorde timpul necesar pentru a trece peste durere și să nu ia decizii pripite în încercarea de a umple golul lăsat de pierderea unui suflet iubit.


Сейчас Онлайн

  • Justin Timberlake - Selfish
  • Ariana Grande - Everytime
  • Nicoleta Nuca - Suflet Nebun
  • Red Hot Chili Peppers - Californication
  • Brett Young - Here Tonight
  • Jingle - Primavara 1
  • Irina Rimes - Gelos
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
№3
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№7
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей