x
Присоединяйся к нам
Facebook


A început mult așteptata competiție ”Slăbim inteligent”!
25 Ноября 2015

A început mult așteptata competiție ”Slăbim inteligent”!

Cel de-al cincilea sezon al mult așteptatului concurs ”Slăbim inteligent!” de la Aquarelle 90,7 FM,  a început!

Vă reamintim că din 5 octombrie până la 16 noiembrie a derulat prima etapă a  proiectului. Toți doritorii de a participa la concurs au trimis pe site-ul www.aquarellefm.md câte o fotografie însoțită de un mesaj în care au menționat de ce vor să slăbească și câte kilograme vor să dea jos.

Treizeci de participante, care au adunat cele mai multe voturi, au fost invitate la interviul organizat împreună cu partenerii proiectului:  Oleg Ciuprun - directorul general al clubului ”Fitness Doza”, Liliana Gafton - vicedirectorul Centrului Medical ”Galaxia”, Tatiana Grecu – psiholog,  Luminița Suveică – medic nutriționist la Centrul Medical ”Galaxia”, Cristina Lefter- Specialist Marketing, compania ”Herbalife” Moldova.

În cadrul interviului doamnele și domnișoarele au povestit pe scurt despre viața lor, despre motivul pentru care au decis să participle și ce rezultate ar vrea să obțină. Partenerii noștri le-au pus întrebări despre modul lor de viață, regimul alimentar, starea de sănătate, starea de spirit și motivele pentru care doresc să slăbească. După mai multe discuții aprinse, au fost alese zece concurente, pentru care participarea în proiect este absolut necesară.

5 dintre ele au fost selectate pentru cea de-a doua etapă a concursului, iar celelalte au primit premii de consolare.

Consultații gratuite în valoare de 600 de lei la Centrul Medical ”Galaxia”, 40% reduceri la procurarea unui abonament la ”Fitness Doza” și  produse de nutriție de la ”Herbalife” au câștigat: Chiron Nadejda, Zvarciuc Viorica, Tihaia Iulia, Aftene Cristina și Buhtueva Cristina.

În cea de-a doua etapă vor concura: Diana Timciuc, Popa Elena, Păvălache Aliona, Malic Alina, Vîntu Nina.

În curând, cele 5 participante vor face un examen medical, vor fi consultate de endocrinolog și terapeut, vor primi programul individual de slăbit, inclusiv dieta personalizată și antrenamente fitness.

Partenerii au menționat că în acest an alegerea finalistelor a fost deosebit de grea. Numărul persoanelor înregistrate în concurs a crescut considerabil, ceea ce demonstrează că proiectul devine tot mai cunoscut. Totodată, toate participantele au un obiectiv clar definit.

Mă bucură faptul că toate participantele știu foarte bine ce vor. Am observat interesul sporit față de acest concurs, ceea ce demonstrează că el devine tot mai cunoscut, ceea ce ne bucură. Le urăm succes, perseverență și să nu devieze de la drumul lor. Cred că o să le reușească ceea ce și-au propus!” a menționat Oleg Ciuprun, directorul general al clubului ”Fitness Doza”.

 Urmăriți rezultatele și succesele participantelor pe site-ul nostru.

 

 










Сейчас Онлайн

  • Amy Winehouse - Rehab ( Remix )
  • Corina Tepes & Costi Burlacu - Iubire Cu Aroma De Cires
  • Clean Bandit - Rather Be (Feat. Jess Glynne)
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№2
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№2
  The Door
Teddy Swims
Проголосовать
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Проголосовать
№4
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Проголосовать
№6
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Проголосовать
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей