x
Присоединяйся к нам
Facebook

Новости

La 61 de ani, Demi Moore pare că are un nou iubit tânăr, de doar 34 de ani. Cine este bărbatul

Tânărul brunet a încheiat recent o relație amoroasă cu Stormi Bree. Între el și diva Demi Moore este o diferență de 27 de ani, care pare să nu-i deranjeze.
11 Июня 2024


Sofia Vergara a pozat nud printre boabe de cafea. Actrița și-a lansat propriul brand

Sofia Vergara (51 de ani) a reușit să-și surprindă fanii cu o ședință foto inedită, în cadrul căreia apare nud, acoperită parțial doar cu boabe de cafea. Actrița și-a anunțat lansarea propriului său brand de cafea, care sprijină cultivatoarele de sex feminin din Columbia, țara sa natală.
10 Июня 2024


Iuliana Beregoi și Cristian Porcari, colaborare de senzație! Au lansat videoclipul "Vecinii de bloc"

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari deschid sezonul verii cu o colaborare de senzație. "Vecinii de bloc" este lansată alături de un videoclip disponibil de vizionat în articol.
06 Июня 2024


Dragoste de soră. Cezar și Cleopatra s-au reunit la Chișinău pentru un moment important în familie. Pavel Stratan, un tată mândru

Cleopatra Stratan este cum nu se poate mai mândră de fratele ei mai mic, Cezar Stratan. Băiatul a absolvit gimnaziul, la Chișinău, iar artista a fost prezentă la evenimentul important din viața acestuia.
05 Июня 2024


Lady Gaga ar fi însărcinată şi aşteaptă primul copil cu Michael Polanski

Lady Gaga este suspectată că ar fi însărcinată. Acest lucru este relatat de The Sun, care a avut la dispoziție fotografii cu cântăreața de la nunta surorii sale. Cântăreața în vârstă de 38 de ani este fotografiată într-o mini-rochie neagră din plasă, sub care i se vede burtica rotunjită.
04 Июня 2024


Încă un sportiv din Moldova s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Mihail Latîșev este al patrulea judocan moldovean calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Se întâmplă după ce sportivul a obținut locul I la Marrakech African Open 2024. Anunțul a fost făcut pe 2 iunie de judocanul moldovean Valeriu Duminică, scrie newsmaker.md
03 Июня 2024


Mădălina Ghenea, reacție după ce a fost criticată de fani pentru că s-a filmat dansând pe masă, în fața unor oameni: „Sunt actriță!”!

Mădălina Ghenea a stârnit ample comentarii printre fani după ce a făcut public un videoclip în care apare pe o masă, dansând în fața unor oameni. Două zile mai târziu, ea s-a arătat revoltată de comentariile primite.
31 Мая 2024


Jon Bon Jovi, dezvăluiri după ce a recunoscut că i-a fost infidel soției sale: „Fiecare zi cu ea este o provocare!”

Jon Bon Jovi, artistul în vârstă de 62 de ani, a vorbit despre provocările pe care le-a întâlnit în timpul căsniciei cu Dorothea Hurley, mai ales după ce a recunoscut că „nu a fost un sfânt”. În plus, el a dezvăluit ce sfat are pentru fiul lui, Jake, care s-a căsătorit cu Millie Bobby Brown, scrie profm.ro
30 Мая 2024


Fiul lui Ștefan Bănică Junior, într-un sicriu. Imaginile au ajuns pe internet

„Dacă tot am stat o oră și ceva în el...măcar să arăt cumva”, a mărturisit fiul lui Ștefan Bănică JR (56 de ani), după ce a realizat o filmare de excepție.
29 Мая 2024


Festivalul de la Cannes 2024: Apariția spectaculoasă a moldovencei Alina Cebotari pe covorul roșu

Festivalul de la Cannes 2024 a ridicat așteptările iubitorilor de film și modă la noi standarde, consolidându-și reputația ca unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film din lume. Evenimentul a fost, ca întotdeauna, plin de ținute memorabile, filme emoționante și personalități remarcabile.
28 Мая 2024


Circa 150 de femei au participat la seminarul „Lecții pentru gravide și tinerele mămici”

Sâmbătă, 25 mai, Digital Park a găzduit un eveniment important dedicat femeilor însărcinate și tinerelor mămici, seminarul - „Lecții pentru gravide și tinerele mămici”
27 Мая 2024


Bronz pentru Moldova: sportiva Mihaela Samoil a obținut bronzul la Campionatul European de lupte

Luptătoarea din Republica Moldova Mihaela Samoil a obținut bronzul în Azerbaidjan. Sportiva, în vârstă de 20 de ani, a participat la Campionatul European de lupte. Ea a câștigat duelul pentru medalia de bronz, cu o sportivă din Turcia, cu scorul de 8-4, scrie newsmaker.md
24 Мая 2024


Personajul Bridget Jones revine! Cu cine a fost surprinsă Renee Zellweger la filmări

Renee Zellweger și Leo Woodall formează un cuplu în filmul Mad About The Boy.
23 Мая 2024


Carla’s Dreams, prima reacție după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă la un concert din România

Scandal monstru după ce un internaut a urcat pe platforma TikTok o filmare cu solistul trupei Carla’s Dreams, clătinându-se pe picioare și având un comportament bizar, într-un concert susținut, recent, la Craiova. Ce a spus artistul din Republica Moldova după ce a fost acuzat că a urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise?!
22 Мая 2024


Andreea Bostanica a dezvăluit cât câștigă din TikTok.

„Am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni” Cunoscută drept „Regina TikTok-ului”, Andreea Bostanica a fost intens criticată de internauți pentru stilul de viață luxos pe care îl afișează pe rețelele sociale.
21 Мая 2024


În premieră, Moldova va participa la Jocurile Olimpice de Vară

Premieră pentru sportul din Republica Moldova. Jucătorul de tenis de masă Vladislav Ursu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și devine primul reprezentant al acestei probe sportive care va evolua pentru țara noastră la Olimpiadă. Ursu este al 14-lea sportiv moldovean calificat până acum la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, scrie newsmaker.md
20 Мая 2024


Jennifer Lopez și Ben Affleck divorțează după 2 ani de căsnicie? „El s-a mutat deja”

Ben Affleck și Jennifer Lopez ar fi ajuns într-un punct critic în căsnicia lor, iar actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împarte cu celebra artistă, a declarat o sursă în exclusivitate pentru In Touch.
17 Мая 2024


Printii George, Charlotte si Louis invata reguli noi pentru a-si ajuta mama sa se faca bine

Printesa de Wales a renuntat temporar la indatoririle regale in perioada in care urmeaza chimioterapia. Acum copiii ei trebuie sa se adapteze la noua realitate din familia lor si au contributia lor, constienta sau nu, la lupta mamei lor pentru a se insanatosi.
16 Мая 2024


AQUARELLE vă invită la cea de-a III-a ediție a evenimentului "Moldova are artă"

AQUARELLE vă invită la cea de-a III-a ediție a evenimentului dedicat promovării tezaurului cultural al țării – „Moldova are artă. Chișinăul are artă”
15 Мая 2024


Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu.

Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele? Dan Bordeianu s-a numărat de-a lungul timpului printre cei mai îndrăgiți actori din România. La începutul anilor 2000 a jucat în telenovelele „Numai iubirea” și „Lacrimi de iubire” care l-au consacrat și tot în aceeași perioadă a avut și o relație cu Adela Popescu. De atunci, însă, actorul a dispărut de pe micile ecrane, iar fanii s-au întrebat ce face și cu ce se ocupă acum.
14 Мая 2024


Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam




№1
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Проголосовать
№2
  No More Tears
Jubel
Проголосовать
№2
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
№3
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№4
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№5
  What Do You Believe In?
Rag
Проголосовать
№6
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Проголосовать
№7
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№8
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№10
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей