x
Присоединяйся к нам
Facebook

Счастье начинается с тебя!

Первая Женская Радиостанция Молдовы, AQUARELLE 90.7FM, приглашает представительниц прекрасного пола принять участие в конкурсе "Счастье начинается с тебя".

Пришли свою фотографию, где запечатлен самый счастливый момент твоей жизни, на сайт www.aquarellefm.md и выиграй призы:

1 место: сертификат на 200 евро от Medea.
2-3 места: наборы косметики от Afrodita.
4-5 места
: комплект нижнего белья от Triumph.

Фотографии всех участниц будут опубликованы на сайте www.aquarellefm.md. До 6 марта голосуй на сайте (1 раз в час с одного IP-адреса) или отправив смс на короткий номер 9070 с указанием номера участницы*. За один голос на сайте вы получаете 1 балл, за один голос, отправленный посредством смс 10 баллов.

Участниц, набравших наибольшее количество баллов, 8 марта мы пригласим в студию AQUARELLE 90.7 FM для вручения призов. Фотографии  победительниц будут опубликованы в апрельском номере журнала AQUARELLE.

Сделай себе подарок, поделись счастьем с AQUARELLE 90.7 FM!
*стоимоcть 1 смс - 8 леев.
Условия участия

Партнеры проекта:

MedeaPrinttriumph150910_logo

Внимание! Голосование завершено.
Голоса проверены. Мы свяжемся с победителями. Поздравляем!

Участвовать


Фото сделано на свадьбе у сестры. В этот день было много приятных и позитивных моментов,один из них запечатлен на этой фотографии.
№ 4
Громова Екатерина
голосов: 6181
Я очень энергичная девушка и продвигаюсь по чёткой поставленной цели...а ещё я люблю эту жизни она на самом деле прекрасная!
№ 104
Rafaela
голосов: 3627
Evident..cele mai minunate clipe din viata mea au fost recent...ziua in care m-am casatorit..cred shi din poze se ved emotiile pe care le posedam in acest moment.Merci AQUARELLE pentru posibilitatea de a publica cele mai minunate clipe din viata chiar shi pentru o lume necunoscuta noua...
№ 38
Cotelnic Ana
голосов: 3577
забавная и яркая)
№ 144
Кутырева Мария
голосов: 3371


In cercul de prieteni mi se spune ''FATA SOARE'' pentru ca aduc zimbete, lumina in orice situatie incurcata. Dau note de optimism atunci cind totul pare pierdut, asta zic ei, prietenii, iar eu vreau sa cred ca e adevarat. Acum 2 ani am pus pe umeri o haina noua pe care vreau sa o port cu demnitate: cea de student la facultatea de medicina. In lupta cu cartile pot invinge doar daca am cu mine arma ce mi se potriveste cel mai mult=SPORTUL. Sunt o fire energica si nu risc daca spun ca sunt dependenta de exercitiile fizice. Si in lumea distractiilor ma descurc de minune, de vina sunt prietenii care imi aduc buna dispozitie!!! Iar secretul meu pentru o viata plina de soare e ca port mereu cu mine un accesoriu si anume ZIMBETUL!!!
№ 30
Taras Ecaterina
голосов: 2924
Am 25 de ani, imi place sa privesc lumea din jur cu ochii larg deschisi pentru ca sa nu-mi scape nici un detaliu. Cea mai mare realizare de a mea de pina acum este familia mea, alaturi de care ma simt cea mai fericita si iubita femeie de pe Pamint.
№ 27
Cazac Svetlana
голосов: 2514
Любимая жена и мама
№ 24
Надежда Мельник
голосов: 1564
Salut! Ma numesc Alina, am 27 ani. Sunt o fire romantica si visatoare. Ma consider o persoana fericita pentru ca gasesc fericirea in lucruri marunte precum cintul pasarilor, surisul unui copil, vorba dulce sau zimbetul unui necunoscut. Din multitudinea de momente frumoase si fericite traite, unele sunt cu totul speciale si unice. Fiind o persoana pozitiva si plina de viata, momente fericite ma pindesc la tot pasul. Momentul ce nu poate fi trecut cu vederea e …Ziua nuntii noastre…. zi ce a necesitat multe pregatiri, dar a trecut precum zborul unui fluturas. Acum suntem 2 fluturasi fericiti...:-)
№ 10
Scoferţa Alina
голосов: 950


Sunt o fire romantică, sunt şi tandră şi geloasă şi posesivă.....uneori!!!
№ 31
Adriana Bogdan
голосов: 680
Traiesc viata din plin...ma bucur de orice moment imprejurare pentru a ma simti implinita !!!
№ 7
Sandu Olga
голосов: 669
Желаю каждому встретить такие глаза, взглянув в которые вы увидите счастье ♥
№ 48
Margineanu Anastasia
голосов: 549
Ma numesc Maria , am 21 ani, sunt studenta la Universitatea de Stat din Moldova, sunt o fire ambitioasa, realista , optimista si responsabila,am alaturi persoana pe care o iubesc enorm si asta ma face fericita.
№ 46
Cerbari Maria
голосов: 486


o familie fericita si implinita
№ 127
Nurana Tiganu
голосов: 407
Мне 18 лет. Учусь в музыкальной школе и играю на гитаре. Так де изучаю польский язык. В свободное время гуляю с друзьями=)
№ 44
Березюк Мария
голосов: 348
Studenta la drept, 23 de ani.
№ 139
Arama Tatiana
голосов: 328
.
№ 39
Plesca Ina
голосов: 309


Cele mai placute momente din viatza mea sunt clipele ce le petrec cu jumatatea mea...deoarece ele sunt de neuitat si de neschimbat cu nimik din lume...traim cu ziua de azi s i ne bukuram de orice clipa petrecuta in doi....
№ 55
Cristina Rusu
голосов: 299
Sunt mereu pozitiva, mii drag tot ce este viu si plin de viata, imi iubesc sotul si asteptam degraba nasterea feciorasului nostru.
№ 136
Veronica
голосов: 280
Sunt o fire prietenoasa si simpla))ador sa gatesc si sa calatoresc:)
№ 128
Samatailo Ana
голосов: 280
Consider ca sunt o fire sociabila, creativa, dinamica, modesta, perseverenta. Imi place tot ce e frumos si se face cu multa dragoste si din dragoste.
№ 73
Girlea Ana
голосов: 261


Весёлая, жизнерадостная, вот и первое сентября удалось превратить очень весёлый праздник) И куда же без лучших подруг...
№ 113
Ариадна Леткина
голосов: 257
20 лет, студентка
№ 65
Bogomol Daria
голосов: 251
На снимке мои мальчишки знакомятся со своим младшим братиком . Просто завораживает !!! Ну разве это не счастье !? :-)
№ 11
Наталья Волынская
голосов: 239
Iubesc viata....
№ 77
Majeru Natalia
голосов: 239


salut
№ 35
Olguta raducan
голосов: 230
"Ne-am cunoscut pe Internet si suntem fericiti impreuna." Ne-au trebuit cteva clipe ca sa intelegem ca ca suntem doua jumatati ale unui intreg. La moment pot spune ca traim o poveste plina de aventuri si nebunii, insa o poveste de iubire care suntem siguri ca va rezista peste peste ani." ut pe Internet si suntem fericiti impreuna."
№ 56
Andrei & Alina
голосов: 228
Ma numesc Cornelia sunt din raionul Riscani,am 18 ani sunt eleva la CNC al ASEM...sunt o fire modesta !
№ 69
Marian Cornelia
голосов: 222
Salut ma numesc Elena am 23 de ani sunt casatorita si am doi copilasi ca doua papusele.
№ 168
Elena Zagorodniuc
голосов: 219


O fire vesela, sociabila, comunicativa si creativa...Sunt fericita, iubesc si sunt iubita...
№ 29
Zapanovici Natalia
голосов: 211
счастливая, весёлая и жизнерадостная девушка
№ 5
Поля Назарова
голосов: 199
buna ziua!! ma numesc olga si sunt o mamica de 27 de ani, recent am aflat despre concursul dvstra, cu mare placere voi participa si eu!!!! in poaza este odorasul meu Valentin 1.3 luni, el este minunea ce-mi aduce bucurie si fericire in fiecare secunda :). am un sot pe nume Oleg pe care il iubesc enorm!! Facem un cuplu model si pe cit de gingasi si atenti putem fi unul de celalat pe atit de nostimi si crazy, in bunul sens al cuvintului. Putin despre mine : :) Sunt extrem de comunicativa, dezinvolta, cu un licar copilaresc in ochi, gata sa accept orice porvocare :).
№ 37
Bardier Olga
голосов: 191
Я фотограф,это и моё хобби и работа.Самое большое счастье для меня - моя доченька Евочка!!!
№ 149
Олечка Колчина
голосов: 182


sunt un bebelush minunat,asta stiu de la mami,care zilnic imi sopteste ca sunt iubirica ei mica si ca ma iubeste enorm.O aud mereu multumindu-i lui Dumnezeu pentru darul facul,adika ca exist eu!Votati-ma...Hai sa ii facem impreuna mamicai un cadou de 8 Martie.Va Multumesc anticipat!
№ 99
Girlea Victorita
голосов: 176
Люблю дарить улыбки.
№ 230
Наталья Шаравина
голосов: 171
fak ore make up
№ 141
Tatiana Postu
голосов: 164
я самая счастливая жена..:)
№ 43
Котруца Екатерина
голосов: 152


sunt eleva in clasa a 12 ,am 18 ani ,imi place mult sa dansez
№ 166
Ana Orelicova
голосов: 142
09.03.90,imi place muzica si distractiile,comunicabila,zimbitoare...
№ 185
Katea
голосов: 140
Mereu zimbesc...in pofida greutatilor de care am parte
№ 80
Victoria Cusnir
голосов: 139
я очень счастливая мама и любимая жена)
№ 82
Мария Берекеля
голосов: 128


Sunt cea mi fericita mamica!!!!!!
№ 124
Severin-Bicec Veronica
голосов: 125
Salut sun Lena o fire vesela imi lpace sami traesc viata la MAXIMU
№ 178
Zagorodniuc Elena
голосов: 124
Веселая, энергичная. Замужем, есть ребенок.
№ 75
Ольга Бусуек
голосов: 120
в общем я люблю веселиться люблю поговорить с умными людьми, могу выслушать и дать совет. добрая люблю животных и не люблю жестокость!!!:)
№ 89
Екатерина Лисовская
голосов: 114


Я очень позитивный человек по жизни. Безумно люблю жизнь, ведь в ней столько всего прекрасного! ;D
№ 194
Натали Болокан
голосов: 114
Sunt studenta la Colegiul Pedagogic "A.Mateevici" din Chisinau, ultimul an. La moment realizez practica de absolvire, sunt pe ultimii pasi spre profesia de invatatoare. Am 19 ani. Sunt vesela, plina de viata,mereu in cautare de lucruri noi. Am un iubit pe care il iubesc foarte mult si suntem aproape de 5 ani impreuna. Sunt o fata fericita si implinita.
№ 226
Brinza Doina
голосов: 113
Я,учусь последний год в лицее им.Н.В.Гоголя.В свободное время занимаюсь домашними делами и люблю отдыхать в окружении друзей.Веду здоровый образ жизни,люблю участвовать в различных конкурсах,как в школе,так и в повседневной жизни.В дальнейшем думаю поступить в А.Руссо,правда с профессией ещё не определилась.
№ 33
Людмила Кравец
голосов: 112
О чем мечтаю я?Да, просто жить... Дышать, любить и знать, что я любима! И каждое мгновение ценить... Поскольку наша жизнь неповторима!!!Люблю жизнь)))))
№ 120
Tina
голосов: 112


Наверное не сильно отличаюсь от других девушек...никакая не особенная...а простая и жизнерадостная...))))))Люблю повеселится...сильная...люблю добиватся своего...)))В общем-то описывать себя не умею...со стороны наверно лучше видно...)))!!Оценивать ваша задача=))
№ 70
Ирина Ткач
голосов: 108
люблю своих мужчин!!! ))))
№ 161
Velana
голосов: 107
SUNT: unică și irepetabilă (ca toate ființele umane) AŞ VREA: să nu devin vreodată meschină sau ipocrită PĂSTREZ: Doar amintiri. Nu mă atașez de obiecte și nu colecționez. MI-AŞ FI DORIT: Să am ochii albastri și să mă cheme altfel. Nu știu cum. Altfel. În timp, m-am obișnuit cu prenumele meu. NU ÎMI PLACE: să fiu jignită sau suspectată de nesinceritate MĂ TEM: (cel mai tare) de mine. AUD: văd, simt. Am toate simțurile funcționale ÎMI PARE RĂU: când greșesc. ÎMI PLAC: cărțile NU SUNT: mincinoasă. Nici rea. DANSEZ: numai în cazuri excepționale. Asociez dansul (meu) cu o potențială nenorocire care mi se poate întâmpla. Ultima dată când am dansat cu adevărat… Da, e superstiție… Și multă spaimă. CÂNT: am talentul şi voce. Cânt mult în gând… NICIODATĂ : nu știi ce iți aduce ziua de mâine. Nici eu nu știu… RAR: sunt pesimistă și nu găsesc nicio soluție. PLÂNG : Extrem de rar. Iar dacă (chiar) plâng, înseamnă că mi s-a întâmplat ceva ireversibil. SUNT ÎNTOTDEAUNA: veselă. NU ÎMI PLACE DE MINE: când nu am simțul umorului. Mi se mai întâmplă… SUNT CONFUZĂ: când nu primesc feed-back AM NEVOIE: de libertate, încredere, atenție și tandrețe. AR TREBUI: Să nu mai fiu atât de sensibilă la critici și reproșuri. Să mai schimb câte ceva pe ici, pe colo…
№ 184
Petrunova Maria
голосов: 106
sunt o fire sincera
№ 67
Gladcaia Stela
голосов: 102


Sint mama celei mai frumoase fetitze din lume
№ 20
RUSU Diana
голосов: 102
Ma numesc Ecaterina. Sunt studenta la Universitatea de Stat, facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, anul I. In continuare cateva notite despre fotografia din cadrul unui eveniment special pentru mine: A fost evenimentul cel mare, cererea in casatorie din partea iubitului meu -Vadim. Din momentul acestei fotografii am devenit cea mai fericita logodnica, a Barbatului de vis! Iar la mijlocul primaverii voi deveni sotia sa! Un premiu din partea Aquarelle ar fi o surpriza foarte placuta pentru noi doi, mai ales in perioada pregatirii pentru nunta. Va multumim frumos!
№ 41
Ecaterina Girbu
голосов: 100
Fire rebela si emotiva...
№ 170
Chirica Victorina
голосов: 99
sint o fire energetica imi place muzica si prietenii adevarati
№ 145
Godina Iulia
голосов: 99


Sunt casatorita
№ 152
Natalia Florenta
голосов: 93
У меня много недостатков, но я считаю что и достоинств тоже много....Мое хобби это читать любую литературу,немного мечтательная и романтичная.Предпочитаю немного пофилософствовать и люблю животных...
№ 58
Тиночка Адамко-Новикова
голосов: 92
Sunt studenta si mamica fericita :)
№ 42
Glivici-Cotruta Varvara
голосов: 89
Vesela, sincera si obiectiva.
№ 225
IANA TARNOVSCHI
голосов: 88


Inteligentă, drăguţă şi plină de viaţă.
№ 101
Ana Scurtu
голосов: 87
маленькая беленькая и пушистенькая
№ 272
Солодкая Александра
голосов: 81
sunt studenta la Colegiu de Constructii din Chisinau
№ 62
Diana
голосов: 77
SUnt tinara vesela si plina de energie! Iau de la viata cit se poate mai mult! Pe poza aceasta este memorizat un moment pozetiv din kalotoaria noastra cu prieteni din Odessa!
№ 8
Poberejnik Sabina
голосов: 75


Destul de sincera, comunicabila , independenta....:)
№ 2
Tatiana Butuc
голосов: 74
sunt o fata interesanta , frumoasa cesi iubeste printul!
№ 84
scurtu Mihaela
голосов: 73
sofisticată...
№ 167
ROMINA
голосов: 71
Люблю всех....
№ 266
Миронюк Александра
голосов: 68


sunt cea mai fericita!caci am o famile puternika!sot iubit si o fikulita cea mai schumpa!!!!!
№ 164
Carazanu Natalia
голосов: 68
Sunt o fire modesta si vesela,imi place sa ma distrez si tot odata sa invat.In timpul liber practic fitness-ul si tenisul de masa si imi place mult sa desenez. Urasc minciuna si port mereu cu mine in suflet primavara!
№ 102
Solomon Doinita
голосов: 66
:)
№ 177
Katea H
голосов: 64
Mama a unei fiici minunate!!
№ 148
Elena Tarita
голосов: 64


Sunt o tînără mămică. Sunt cea mai fericită!!!
№ 169
Sandu Nadejda
голосов: 63
Sunt o fire vesela si energica. Iubesc odihna activa, deoarece ea este cea mai captivanta si sanatoasa, doar ea ma ajuta sa fac fata ritmului accelerat al vietii cotidiene. Din aceste considerente sunt mereu in miscare si permanent tind spre rezultate cit mai inatle in tot ceia ce fac!!! :)
№ 13
Anushka...
голосов: 62
Зовут меня Аня .Я принципиальная,веселая,красивая , сильная, умная, талантливая, обаятельная,а главное счастливая девуля .
№ 157
Аня Рязанова
голосов: 62
Suntem fericiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aceasta se vede in ochii nostri!!!!!!!!!!!!avem un inger de fetita Sofia pe care o iubim la nebunie,ea este sensul vietii noastre!!!!!
№ 40
Cruc Iulia
голосов: 62


Masteranda in cadrul Academiei Stefan cel Mare
№ 245
Bruma Livia
голосов: 61
Masteranda, facultatea Drept, USM
№ 19
Victoria Juraveli
голосов: 61
Ziua nuntii a fost cea mai reusita sarbatoare
№ 114
Natalia C
голосов: 60
учусь на первом курсе в государственном университете, люблю своего парня и проводить с ним время, также люблю дискотеки и интересных веселых людей.
№ 60
анна лопушанская
голосов: 59


Я убеждена, что в жизни все должно быть красиво: слова, дела, вещи и люди, которые нас окружают! Больше позитива - и все получится!
№ 25
Svetlana Verdes
голосов: 58
sunt studenta, locuesc in Chishinau
№ 63
Cucoara Diana
голосов: 57
SUNT CASATORITA, AM UN BAIETEL DE 2,7 ANI SUNT IN CONCEDIU DE MATERNITATE SI AM OBOSIT DE STAT ACASA. DORESC CEVA SCHIMBARI PENTRU MINE SI DEACEEA MA INSCRIU IN CONCURSUL DUMNEAVOASTRA. SUNT OPTIMISTA, CURĂJOASA, SĂRITOARE LA NEVOI , O MAMA BUNA, O SOȚIE INȚELEGATOARE ȘI RAPDATOARE ȘI CRED EU CA ȘI SEXI.
№ 18
MOCANU DORINA
голосов: 56
happy, happy
№ 28
Olicica...
голосов: 56


o fire romantica si mereu plina de viata!
№ 6
aliona bolsenco
голосов: 52
sint o fire comunicativa si vesela
№ 68
maria ciliuta
голосов: 52
28 ani.casatorita.locuiesc in orasul Orhei.sunt o fire linistita si pozitiva
№ 106
ABABII VICTORIA
голосов: 51
PoziTiva ^_-
№ 21
Lodosan Ecaterina
голосов: 51


Sunt cea mai fericita femeie si mamica din lume..am alaturi o familie unita si cel mai dulce ingeras,,
№ 159
Stratulat Cristina
голосов: 51
sunt frumoasa in felul meu
№ 186
Olga Marian
голосов: 50
SUNT FERICITA DE TOT CE AM
№ 224
ROMAN OLESIA
голосов: 50
Master Drept Penal / ULIM / la moment activez in SG RM
№ 150
Romina
голосов: 49


Родилась и живу в селе Новоселовка район Тараклия, образование высшее ,сейчас в декретном отпуске.
№ 32
Жентикэ Екатерина
голосов: 49
Привет! Меня зовут Ольга, мне 18 лет, ученица 12-го класса. Спорт - это то, чем я живу. Уже 4-ый год занимаюсь баскетболом, с прошлого года капитан женской команды по баскетболу в лицее. Помимо этого всего, люблю петь, и писать стихи. Пою пока сама, был опыт и в рок-группе. Изучаю помимо английского ещё польский и итальянский языки. Люблю путешествовать, много раз побывала в Польше, где в наследующий год планирую учиться. "Красивая, умная, веселая, разносторонняя, дает добрые советы, никогда не оставит в беде" - так говорят обо мне мои друзья.
№ 88
Оly Klimovici
голосов: 49
Люблю риск - это придаёт жизни яркость. Для меня неприятна повседневная рутина и томительное ожидание. Ужасно люблю побеждать, но и в случае проигрыша не унываю, но доискиваю причины поражения, не люблю несправедливых, а так же справедливых критиков.
№ 248
Прокова Инна
голосов: 48
Ma numesc Aurica, am 18 ani , invat la Colegiul National de comert al ASEM , sint in anul 3 .Sint pasionata de muzica , excursii si jocul de dame.Iubesc sa petrec timpul liber cu prietenii - cei care imi fac viata mai frumoasa si mai fericita !
№ 146
Captaciuc Aurica
голосов: 47


doresc sa devin model si sa calatoresc..shi sa am o cariera de succes..)
№ 100
Nadiusha Sirbu
голосов: 47
Studiez la USMF...Imi iubesc mult prietenii....Ador muzica si dansul!!!!
№ 182
Diana Braganciuc
голосов: 46
Very interesting person
№ 192
Muntean Nica
голосов: 46
Sunt o fata draguta si plina de viata,romantica si visatoare...iubesc distractiile si tot cei frumos...pentru mine cele mai fericite momente sunt cele petrecute alaturi de fetita mea pe care o iubesc enorm....
№ 57
Ana Briceag
голосов: 45


1) Рост 175 2)глаза голубо-зелёные 3)Знак зодиака лев 4) год рождения 1998
№ 174
Ребрикова Екатерина
голосов: 44
В ожидании чуда......
№ 155
Наталья Михаила
голосов: 43
Sunt o persoana vesela, comunocabila.Iubesc sa petrec timpul cu prietenii si mai ales cu persoana draga.
№ 76
Victoria Botnari
голосов: 43
AM 19 ANI ,SUNT CASATORITA
№ 250
Sanduta Victoria
голосов: 43


Ma numesc Veronica am 23 de ani imi place sa particip la diferite concursuri
№ 12
Negara
голосов: 41
Scromnaia i milaia devushka...
№ 36
Viktoria Toma
голосов: 41
жизнерадостная!
№ 16
Гутахова Тася
голосов: 39
О себе я рассказывать люблю.Я красивая, сексуальная, веселая, , радостная, искренняя, открытая, умная, доверчивая, откровенная, ранимая, наивная,эмоциональная, обаятельная, теплая, кокетливая, гордая, решительная, добрая(я ужасно добрая) а главное я удивительно скромная и застенчивая:) Я люблю учиться и работать над собой. Я люблю отдыхать и делать что хочется. Обожаю быть в центре внимания, развлекаться от души. Очень люблю танцевать. Я также человек настроения(по крайней мере сегодня).
№ 193
Vendereu Diana
голосов: 39


Жизнерадостный человек,в свободное время хожу в зал!Люблю играть в баскетбол!
№ 153
Галина Катюжанская
голосов: 38
24 de ani casatorita 1 copil
№ 15
victoria mardari
голосов: 37
ok
№ 87
Cristina...
голосов: 37
Sint fericita si pina acum caci sint o tinara mamica!
№ 23
Liliana Gancear
голосов: 37


O fire visatoare cu suflet de artist!!!
№ 66
Diana Cebotari
голосов: 36
Люблю людей,которым нравлюсь,люблю за их хороший вкус:)
№ 61
валентина
голосов: 35
O familie fericita!!!
№ 34
Graur Angela
голосов: 35
Ученица 7 класса
№ 123
Ивасишена Кристина
голосов: 35


Sunt in asteptarea celui mai fericit moment din viata!
№ 17
Olesea Barba
голосов: 33
Милая
№ 190
Ребрикова Екатерина
голосов: 33
hi, sunt Adri. Am 16 ani si sunt eleva la Spiru Haret. Iubesc biologia, iubesc dansul care imi ocupa a doua jumatate de zi, dar pentru care nu regret nici o clipa. Iubesc sa-mi traiesc viata la maximum. Traiti in ritmul meu si veti avea parte de adrenalina in fiecare zi!!!!
№ 255
Adriana postovan
голосов: 32
21 ani, Studenta la facultatea: Economie Mondiala si Relatii Economice Internationale. Hobby:fotografiea,calatoriile,gatitul...
№ 238
Despa Viorica
голосов: 32


ma bukur de fiekare klipa din viata mea
№ 129
Cristina Calmatui
голосов: 31
Virsta- 25 ani, activez in cadrul BC "UNIBANK" SA in calitate de Sef casa operationala, casatorita.
№ 273
Svetlana Ursu
голосов: 30
Lucrez contabil in Primaria Radulenii Vechi
№ 50
Efimia Răileanu
голосов: 30
Я очень жизнерадостный человек,для меня каждый проведенный день должен быть наполнен положительными эмоциями...Для меня очень важно, чтоб рядом со мной всегда находились родные мне люди, ведь они мне и дарят эти моменты счастья.....
№ 140
Кириогло Елена
голосов: 29


Sunt o persoană pozitivă, ambițioasă și optimistă.
№ 26
Dogari Cristina
голосов: 28
Imi fac studiile la liceu,sunt clasa 11.Imi place in timpul liber sa ascult muzica si sa navighez internetul.Am o multime de prieteni care o sa ma ajute in orice moment.
№ 111
Любаша Лищенко
голосов: 28
Мы семья)) И мы все вместе Я мой муж и сын Артемий
№ 133
Ирина И Юрий
голосов: 28
O fire romantica, linistita,...
№ 52
Stegarescu Victoria
голосов: 27


Suntem casatoriti de 6 luni si suntem absolut fericiti. Faptul interesant despre noi este ca ne-am cunoscut cu 4 ani in urma la capatul pamantului in Alaska.
№ 138
Rodion&Felicia
голосов: 27
Хотелось бы поменьше о себе...Aquarelle FM лучшее радио в Молдове! Самая "вкусная" музыка у вас! А, о себе скромно: Счастье это Я!!!!!!!=)
№ 189
Карпец Анна
голосов: 27
Внутри меня сочетаются разные краски и оттенки,которые создают целую гамму. Я не совсем обычный человек. Меня нужно чувствовать... Ценю друзей. Люблю маму. Не прощаю предательства.
№ 110
Gheorghiu Natalia
голосов: 26
In asteptarea minunii.
№ 78
Damaschin Natalia
голосов: 26


Sunt o fata la varsta de 18 ani ,am parul blond,ochi caprui si stralucitori, inaltamea de 1.68.Ma numesc Irina.Locuiesc in Chisinau. Culorile mele fav. sunt negru,rosu (noanta sangelui),visiniu,greanau imi mai place orice culoare de noanta inchisa inafara de verde si turcoaz iar culori deschise imi plac toate mai putin maro,bej si marea majoritate a noantelor de roz! Sunt o fire intelegatoare,isteata,putin cam iute la manie...putin mai mult,dar asta fiindca vreau altfel pot astepta ore in sir. Ador sa fac sport.Sunt in zodia Balanta.Hobby-urile mele sunt sa sa dansez,sa cant,sa privesc cerul,sa visez cu ochii deschisi larg spre stele,intr-un cuvint sa ma distrez.Sper ca vam placut!
№ 134
Чюдо (ړײ)
голосов: 25
Un tata fericit
№ 143
Luchian Serghei
голосов: 25
Мама 2-х замечательных дочек
№ 270
Барбиер Надежда
голосов: 25
ea o4eni s4iaslivaea
№ 115
MARIANA DARIE
голосов: 24


Foarte energica,vesela si plina de viata
№ 90
Mesca Adriana
голосов: 24
Здравствуйте,я работаю в Москве,а детки мои живут в Молдавии.Решила участвовать в вашем конкурсе.Я очень счастливая мама у меня две замечательные дочки.
№ 83
Cioban Elena
голосов: 24
Salut ma numesc Aurelia si am 26 apropo pe 8 martie implinesc 27 de ani .Sunt casatorita si am 2 copilasi,2 baietei frumosi.Ei sunt indria si fericirea mea!!!
№ 231
Stratan Aurelia
голосов: 23
Fericita
№ 108
ludmila Crocos
голосов: 21


sunt o persoana impulsiva si energica...imi place sa zimbesk, pentru ca zimbetul ma face mai fericita....imi iubesk viata pentru momentele frumoase petrecute cu cei dragi si pentru incercarile pe care mi le ofera de fiecare data.
№ 98
Irina Chiriac
голосов: 21
Studentă.Studiez psihologia.Iubesc sa ascult muzica si sa ma distrez cu prietenii mei.Percep viata cu un zîmbet pe buze si bucurie in suflet.
№ 265
Țigulea Maria
голосов: 21
Amy are 3.6luni.Ea a fost cel mai fericit copil cind a avut loc nunta matusii ei.
№ 94
Amy
голосов: 20
С детства занимаюсь вокалом и танцами!Всегда добиваюсь своего и стараюсь реализовать все свои мечты!
№ 81
Elvira Arabadji
голосов: 20


Привет всем,участвовать меня в этом убедил мой друг,надеюсь всё получется,но шансы у меня не большие по скольку я не очень красивая.
№ 130
Oliga Smirnova
голосов: 19
Am 19 ani ,sunt studenta la ASEM .Prefer sportul ,distractiia cu prietenii , si ca orice fata imi place la nebunie shipingul!
№ 119
Stasia Ambros
голосов: 19
Sunt o fire optimista ,imi place viata,timida uneori,plina de energie
№ 97
Plotnicu Olesea
голосов: 19
Sunt o femeie implinita:am un sot fermecator,iubitor,atent...ne iubim si ne stimam reciproc. Rezultatul iubirii noaste e dovada a doi ingerashi minunatzi. Avem un baiat pe nume Alexandru si o fetitza pe nume Andreea,ei sunt mindria si viatza noastra. Suntem o familie fericita si implinita. Va multumim.
№ 242
Oxana Spinei
голосов: 19


Activă, energică, optimistă - Adevărata generozitate faţă de viitor este să dai TOTUL PREZENTULUI!:)
№ 93
Iana Pancișina
голосов: 19
pasionata de muzica..cint la pian..scriu poezii..sunt activa shi merg cu capul ridicat ))
№ 96
Buzduga Andreea
голосов: 18
Молодая счастливая мама!!!!!!Самая счастливая женщина та,у которой два имени!Одно Мама а второе Жена!!!
№ 271
Скобелкина ОлесЯ
голосов: 18
Studenta USMF
№ 79
Rusu Cristina
голосов: 18


ma numesc olga si stau cu copilul acasa...
№ 252
osnaci olga
голосов: 18
Sunt studenta la colegiul Tehnic Feroviar din orasul Balti si studiez informatica. Iubesc mult viata si cer ecelasi lucru de la ea ,iubire. Iubesc sa inventez lucruri ciudate si sa studiez engleza, imi iubesc nespus de mult catelusul meu Tobi.Cint sunt disperata colectionez diferite lucruri trasnite. Sunt o fire linistita dar in suflet foarte vesela ,iubesc enorm de mult natura,in timpul liber prefer sa admir locurile placute sufletului meu
№ 290
Vazdautan Victoria
голосов: 17
Plina de viata si mereu zimbitoare
№ 112
Natalia Turchin
голосов: 17
14 февраля 2012 году вышла замуж! Воспитываю двух собак!
№ 59
Тарновецкая
голосов: 17


Fire sociabila, optimista si increzuta in sine!!!
№ 92
Furdui Ala
голосов: 17
веселая, общительная, говорливая, компанейская личность)смогу найти общий язык с любым человеком, я жизнерадостная и добродушная..)люблю детей)
№ 147
Сергеева Наталья
голосов: 17
Всё принимаю близко к сердцу. Быстро привыкаю к людям, обижаюсь. Зато я искренняя...
№ 131
ksenia
голосов: 16
o persoana prietenoasa,desteapta,sensibila,draguta
№ 54
Bitiu Tatiana
голосов: 16


traiesc viata la maxim!!))
№ 125
Бобейко Елена
голосов: 16
Buna, Sunt o mamica de 23 de ani. foarte fericita ca am o fetitsa garofitsa shi un sots shi tatic care ne iubeshte shi face totul pentru noi....
№ 247
Ina Abalacov
голосов: 16
я люблю какао
№ 229
Анастасия Шевченко
голосов: 15
FRUMOSĂ, DEŞTEAPTĂ, ZÎMBITOARE, ATRĂGĂTOARE, DULCE, PRIETENOSĂ,PLINĂ DE VIAŢĂ ŞI MEREU AJUTĂTOARE ÎN SPECIAL CÎND TREBUIE SĂ ADUC ZÎMBETUL PE BUZELE ŞI ÎN SUFLETUL APROAPELUI!!!
№ 132
SÎRBU MARTA
голосов: 15


Sunt din or.Chisinau am 2 copilasi super.
№ 49
Osovchi Olesea
голосов: 15
Sunt foarte ferecită!!!
№ 196
samardac maria
голосов: 14
Вэлла.
№ 105
Юрковская Валентина
голосов: 14
Я люблю делать приятное людям, люблю дарить им радость и счастье!!! Вы по-чаще улыбайтесь!!! Жизнь прекрасна!!!
№ 53
Helen4ik
голосов: 14


Ma numesc Maria am 22 de ani sunt studenta si mamica, hobiul meu este cusutu.
№ 45
Babuc Maria
голосов: 14
Salut ! Ma numesc Adriana. Am 13 ani si sunt eleva in clasa a 7-a. La moment ma mindresc ca sunt printre cei mai buni elevi din liceul nostru. Dupa parerea mea, cea mai mare realizare a fost participarea la olimpiada raionala la fizica unde am luat locul intii. Daca as alege trei cuvinte care sa ma reprezinte, acestea ar fi : responsabilitate, modestie si o dorinta inepuizabila de cunoastere. Toate acestea se rasfring in activitatile mele din fiecare zi. Ma bucur ca sunt asa !!!
№ 264
Adriana Batrincea
голосов: 14
Sunt o fata frumoasa......desteapta.......simpatika.......fericita!!!!!!
№ 179
Daniela Birca
голосов: 14
Iubesc si sunt fericita!
№ 195
Mocanu Claudia
голосов: 14


am 32 de ani mqa numesc oxana
№ 107
ionela
голосов: 13
suntem o familie tinara si am dori sa participam la acest concurs.
№ 254
aurica & marcel cojocaru
голосов: 13
Salut, sunt fericita pentru ca am un barbat superb si o fetita de minune, fericirea mea incepe cu ei.
№ 260
Buinovscaia Snejana
голосов: 13
Ador Viaţa!
№ 47
Castraveţ
голосов: 13


mereu pozitiva, mereu in miscare, mereu zimbitoare, vesela si iubitoare!!!
№ 91
Bancila Iana
голосов: 12
sunt cea mai dulce fetita
№ 223
SECRIERU EVELINA
голосов: 12
Студентка-комсомолка, спортсменка и просто красавица)) На фото: день святого Валентина, великолепные тюльпаны зимой!
№ 14
Ксения Кубрак
голосов: 12
Влюблены до безумия...
№ 122
Marian Vasile
голосов: 12


Sunt studenta la UCCM. Pe aceasta poza sunt impreuna ku iubitul meu,Alexandru!!!
№ 118
Zvonic Alexandra
голосов: 12
утро, солнце, горячий кофе, любимый рядом...это счастье!
№ 154
Юлия Вакуленко
голосов: 12
Ma consider o femeie fericita, iar fericita ma face sa fiu, el. Consider ca am avut norocul de a cunoaste si a obtine ceia ce unii ani de zile isi doresc sa obtina. Cel mai important e sa iubesti si sa fii iubit,pentru ca in doi e mai usor sa mergi in viatza.Be a queen and have your king;)
№ 71
Palanciuc Mihaela
голосов: 12
Sunt o fata cretoasa, tinara pictorita
№ 171
Ecaterina M
голосов: 11


Люблю моду
№ 173
Anea
голосов: 11
Sunt o fire vesela, responsabila si sensibila.
№ 121
Di Mauro Irina
голосов: 11
Скромность - мой природный изъян)
№ 188
Сильвия Гузнак
голосов: 11
.....
№ 172
Pirojoc Emilia
голосов: 11


кожухарь *
№ 158
кожухарь *
голосов: 11
eu am 25 ani ,locuiesc in chisinau.
№ 236
STAVILA RAISA
голосов: 11
o fire serioasa,onesta buna la inima.
№ 232
pascaru cristina
голосов: 10
Люблю жизнь и люблю всех и все что в ней!
№ 64
Тануркова Иригна
голосов: 10


sunt o femeie fericita
№ 117
Oxana Popa
голосов: 10
Ma numesc Patricia-Simona.Sunt Eleva a unui liceu din Or.Chisinau. Sunt o fire Vesela si deschisa.Imi plac Oamenii Intelepti ,sinceri ,veseli si politicosi. Unul din Hobbyle mele , sunt calatoriile si sa conduc masina ,imi plac animalele.... surprizile si diversitatile.Imi place viata frumoasa si distractiile..... :)
№ 95
Patricia-Simona Adam
голосов: 10
just happy!!!
№ 137
INNA
голосов: 10
vesela ;)
№ 287
Chistruga Ana
голосов: 9


sunt o persoana optimista, plina de energie. greutatile ma fac mai puternica ...cu ajutorul lor imi ating idealul
№ 187
Robu Marina
голосов: 9
Учусь )
№ 288
Регина Т
голосов: 9
suntemi o pereche minunata
№ 228
IURCIK&IRCIK
голосов: 8
SUNT: unică și irepetabilă (ca toate ființele umane) NU ÎMI PLACE: să fiu jignită sau suspectată de nesinceritate MĂ TEM: (cel mai tare) de mine. ÎMI PARE RĂU: când greșesc. ÎMI PLAC: cărțile NU SUNT: mincinoasă. Nici rea. AM NEVOIE: de libertate, încredere, atenție și tandrețe. AR TREBUI: Să nu mai fiu atât de sensibilă la critici și reproșuri. Să mai schimb câte ceva pe ici, pe colo…
№ 116
Popescu Oxana
голосов: 8


O fire veselă şi mereu optimistă.
№ 197
Caşcaval Viorica
голосов: 8
funy preety :3
№ 156
Gabriela Maican
голосов: 8
очень люблю зиму)))
№ 227
Ирина Тельпешова
голосов: 8
студентка)
№ 237
Надежда Давыдова
голосов: 8


ambitioasa, flexibila, responsabila, talentata, curajoasa, atrasa de tot ce e frumos si de aventura...
№ 239
chirita veronica
голосов: 8
Cea mai fericita femeie din lume
№ 86
Dragoman Tatiana
голосов: 8
Elena ma numesc` . sunt eleva , in timpul liber sunt ku prietenii , la distractiee .
№ 278
Foiu Elena
голосов: 7
Моё хобби Улыбаться!Путешествовать моя слабость.....люблю жизнь -свою семью и обожаю свою дочь!Работаю в туризме! Ценю -время--искренность-настоящие эмоции и саму жизнь! Всегда нахожу выход.....а не мотив !придерживаюсь выражению ---НИЧТО НЕ ДАЁТСЯ ЛЕГКО.....Жизнь как шанс...и его нужно использовать по максимуму!!! рада буду учавствовать хоть и уже немного поздновато....нооо лучше....чем никогда!!! всем удачи!! :)))))))))))))
№ 181
Harea Olesea
голосов: 7


Buna!sunt Natalia si am 26 de ani!sunt cea mai fericita din lume kaci am o fiinta schumpa kare ma bucura in toata ziua e fetita mea Alexandra!!!
№ 165
NATALI
голосов: 7
SUNT O FIRE DISTRACTIVA
№ 176
RODICA LAZARI
голосов: 7
sunt o persoana modesta,sincera,,si cu zimbetul pe fata mereu!!!!!!!!!!!
№ 240
caus catalina
голосов: 7
sut o perosna frumosa
№ 142
Nuta Tudorita
голосов: 7


Tinara Pictorita
№ 221
Ecaterina B
голосов: 7
sunt o fire glumeata...optimista ...independenta...
№ 283
janna
голосов: 6
casatorita
№ 262
D.Doina
голосов: 6
Am o gândire îndrăzneaţă, plină de resurse şi un simţ al aventurii care se reflectă în felul cum abordeaz întreaga viaţă. Orice rutină ma plictiseşte şi evit monotonia.Pot sa zic cu certitudine ca prezentul este vorbitor, iar cine sunt in momentul de fata sta marturie pentru tot ceea ce m-a format.Sunt genul de femeie care despica firul in patru, atenta la tot si mizez pe comunicare si sinceritate. Detest tacerea, frustrarile, banuielile nemarturisite care erodeaza orice fel de relatie.Frumoasă, fascinantă în societate,echilibrata, inteleapta,puternica ceea ce cred ca e baza pentru toate visele mele aflate in proces de realizare. Nu necisit ca timpul să confirme ceea ce ştie deja.
№ 284
Tina Ross
голосов: 6


Sunt o domnisoara energica, optimista. Invat la master, anul I, USM. ador sportul: voleiul si bascetul.
№ 235
Garuta Cristina
голосов: 6
Sint o persoana foarte pozitiva sunt prietenoasa.:P
№ 191
Кристина
голосов: 6
imi plce viata
№ 162
lungu nadea
голосов: 5
happy!!!!))))
№ 263
Erica
голосов: 5


Добрая,весёлая и очень люблю поесть!!!:)
№ 175
Жосан Оля
голосов: 5
iubesk sa ma distrez....
№ 109
echim maria
голосов: 5
sunt casatorita am un baietel are 7 ani
№ 274
carolina
голосов: 5
Мне 15 лет ...я учусь в гимназии №2.....и т.д.....
№ 249
Роденкова Анастасия
голосов: 5


sunt o fire vesela,buna,prietenoasa
№ 261
Gorobet Alina
голосов: 5
Sunt o tinara mamika..fericita...ka am alaturi cel mai minunat sot,atent si iubitor...si avem cel mai scump,dulce si adorabil baietsel de pe Terra....
№ 267
caliman
голосов: 4
Studenta la facultatea de drept, am pasiune deosebita fata de prietenul meu si japoneza.
№ 74
Trifan Ina
голосов: 4
Sunt o fire vesela, optimista si plina de viata, care zilnic crede si vrea sa creada ca Viata e Frumoasa-ce ci doresc tuturor,aveti incredere in sine si bucurati-va de totul si de toti cei, care va inconjoara!
№ 135
Scorobogatco Cristina
голосов: 4


Nu pot trăi fără cei care sunt alături de mine în cele mai frumoase şi neplăcute momente. Nu-mi place trădarea, minciuna, prostia, laşitatea, bîrfele cît şi pompozitatea unora. Nu aş renunţa niciodată la nenumăratele principii decare mă conduc: să fiu punctuala şi optimista, munceşte ca să ai, adevărul spus în faţă e mai bun, decît cel ascuns, iubeşte şi vei fi iubit, ajută şi ţi se va oferi înzecit. Atunci cînd am timp liber prefer să meditez. Trei lucruri îmi sunt importante în viaţă, familia, credinţa şi bunăstarea. Din viaţă am înţeles că 3 lucruri nu le pot întoarce: timpul, vorbele spuse şi ocaziile pierdute. La rîndul său, viaţa îmi oferă cîteva perle, pe care trebuie să le valorific: respectul de sine, dragostea şi adevăraţii prieteni
№ 198
Natali G
голосов: 4
Iubesk viata!!!!
№ 85
Iass Ana
голосов: 4
Traiesc cele mai fericite momente din viata mea.recent am devenit MAMICA!!!
№ 180
Vrabii Mihaela
голосов: 4
)))
№ 289
Мария Мереуцэ
голосов: 4


Люблю жизнь!)))
№ 241
Надежда
голосов: 4
sunt o fire simpla,imi place sa petrecu timpul cu prieteni si cu familia,accept adevarul in fata,sunt linistita.
№ 103
Uncu Anastasia
голосов: 4
intelegatoare
№ 199
Ecaterina Moroz
голосов: 3
suntem un cuplu foarte fericit si as vrea sa cistigam la aquarelle fm........
№ 246
Tatiana si ion bectoras
голосов: 3


O fire energica si optimista cu un caracter puternic si foarte ambitioasa.Pot saspun ca sunt carismatica si iubitoare de frumos.Sunt tipul de persoana care realizeaza totul ce si-a pus in plan cit de greu nu ar fi asta si in fine sunt o doamna care isi iubeste familia,parintii si prietenii,originala si am simtul umorului..!
№ 72
Turcanu Daniela
голосов: 3
Tinara pictorita
№ 222
Ecaterina B
голосов: 3
Consider ca :fiecare circumstanţă este o ocazie pe care cu siguranta trebuie s-o utilizezi,indiferent de rezultatul obtinut
№ 281
Guci Catalina
голосов: 3
Sunt o femeie fericita, am doi copilasi extraordinari si un sot iubitor.
№ 257
Mariuta
голосов: 3


:-)
№ 251
I N G A
голосов: 3
studenta la ust f/f,26 de ani,iubesc la nebunie motocicletele si sportul.
№ 233
stoica natalia
голосов: 3
sincera,vesela,comunicabila...Iubesc lumea :)
№ 285
Diana Cheptene
голосов: 2
Ma numesc Cristina,sunt studenta in anul 1 .
№ 277
Badarau Cristina
голосов: 2


optimista
№ 280
Natalia
голосов: 2
Sunt o persoana energetica si creativa. Hobby : dansul,muzica,handmade.
№ 279
Bogoi Lina
голосов: 2
Ma numesc Irina,am 20 de ani... Sunt nascuta pe data de 16.03.1991 Invavat la Colegiu National de Medicina si Farmacie,Specialitate:Farmacist.
№ 276
Irina
голосов: 2
Eu a-m 16 ani ma invati la LICEUL tEORETIK iON Creanga profil Arte din Balti si vreau sa devin o cintareata performanta
№ 286
artiguleak1993
голосов: 2


SALUT,SUNT DIN OR,DROCHIA.......AM 31 ANI....STAU ACASA CU BAIETELUL MEU MAXIM...
№ 200
OXANA MILESCO BILICI
голосов: 2
Astazi sunt convinsa de faptul ca nimeni nu pierde pe nimeni,fiindka nimeni nu poseda pe nimeni.Asta e adevarata experienta a libertatii: sa ai lucrul cel mai important din lume,fara al poseda.
№ 275
Ala Nastas
голосов: 2
Sunt o fire simpla dar citeva capricii,alintata,cu ginduri serioase fata de viata,muncitoare.imi place mult sa fac de una singura c eea ce miam propus fara ca sa ma ajute cineva.
№ 183
Rusu Luminita
голосов: 2
Studenta. Sunt energica, ambitioasa, foarte optimista.
№ 253
Veretco Diana
голосов: 2


ma chiema maria am 33 de ani .Am un fecior si are 13 ani
№ 258
maria vechiu
голосов: 2
In prezent traiesc si muncesc la Roma,Italia.,studii superioare,casatorita ,3 copii:0 fetita si 2 baieti.Sunt cea mai fericita mamica..
№ 160
Gramatic Emilia
голосов: 2
mne 12 let sunt fericita fiindca mamica a venit de peste hotare si acum suntem impreuna sunt nespus de fericita!!!te iubesc mamica mea:)
№ 268
lera purh
голосов: 2
salut sunt olea si astept votul tau,daca crezi ca merit atunci numai astepta voteazama iubirea este viata.
№ 126
olea
голосов: 2


Liubliu malenikih detok
№ 163
Preteca Evdochia
голосов: 1
Sint o fire atragatoare imi place sa comunik,sa-mi fak prieteni noi..si sa traiesc viata alaturi de persoana iubita..........
№ 234
Nadejda Puiu
голосов: 1
O fire creativa, zimbareata si inteligenta
№ 282
Datco Daniela
голосов: 1
am 21 ani
№ 269
Ecaterina Budescu
голосов: 1


vesela si visatoare!
№ 259
Tatiana Munteanu
голосов: 1
вы все сами узнаете, но позже...
№ 256
Эльза Хисамова
голосов: 1
Sunt o fata energica , imi place mult schopingul
№ 244
Viktoria Lupascu
голосов: 1
В данный момент я и моя семья в ожидании маленького чуда,готовимся к появлению на свет нашего маленького мальчика Артурчика!!!Мне 22 года,веду семейный бизнес!))
№ 243
Тонаганян Каринэ
голосов: 1

Сейчас Онлайн

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Gonna Be Okay
Jerub
Проголосовать
№1
  What Do You Believe In?
Rag'n'Bone Man
Проголосовать
№2
  Play
Justin Timberlake
Проголосовать
№2
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Проголосовать
№3
  Lose Control
Teddy Swims
Проголосовать
№4
  The Other Side
Stephen Sanchez
Проголосовать
№5
  Slow It Down
Benson Boone
Проголосовать
№6
  Simple joy
The Roop
Проголосовать
№7
  Both Ways
The Script
Проголосовать
№8
  Houdini
Dua Lipa
Проголосовать
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Проголосовать
№10
  Stargazing
Myles Smith
Проголосовать
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» тел. 022 223-113
C понедельника по пятницу
Короткий номер для ваших
SMS - 9070
Добрые слова для дорогих людей