x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Theo Rose reacționează după ce a plâns la Vocea României, după un schimb de replici cu Irina Rimes: "Sunt niște lucruri care mă dor"
11 Octombrie 2023

Theo Rose reacționează după ce a plâns la Vocea României, după un schimb de replici cu Irina Rimes: "Sunt niște lucruri care mă dor"

Zilele trecute s-a iscat un adevărat scandal în mediul online, după ce Theo Rose a avut un schimb de replici destul de dur cu Irina Rimes, în urma căruia artista a izbucnit în plâns în cele din urmă și totul s-a văzut la Vocea României. Irina Rimes a fost extrem de criticată de internauți după ce Theo Rose a recționat astfel și a fost consolată de către Pavel Bartoș.

Recent s-a iscat un nou scandal în mediul online, după ce Theo Rose a plâns, la Vocea României, din cauza comentariilor nepotrivite ale Irinei Rimes. Artista, extrem de sensibilă, s-a simțit lezată și a dat frâu liber emoțiilor în văzul tuturor. Totul a început de la o concurentă care avea niște inflexiuni ce aminteau de manele, gen muzical pe care îl cântă și Theo Rose.

Theo Rose și Irina Rimes și-au disputat o concurentă, însă gestul făcut de Irina, luată de val, nu a fost tocmai fair play, deși ulterior a zis că nu vrea să insinueze așa ceva. Fiind o artistă extrem de versatilă, Theo Rose cântă toate stilurile muzicale, inclusiv manele, și nu s-a ferit să spună că a cântat de multe ori la nunți, scrie viva.ro

Theo Rose: Andreea (n.red. concurenta), îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici.

Irina Rimes: Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?

Theo Rose: Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!’, a fost schimbul de replici dintre Irina Rimes și Theo Rose, difuzat zilele trecute la TV.

Într-un final, Theo Rose nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, în timp ce Pavel Bartoș a îmbrățișat-o, încercând să o consoleze.

Theo Rose: „Eu n-am plâns din cauza Irinei"

 

Dat fiind că Theo Rose are o comunitate imensă în social media, fanii au reacționat imediat ce artista a postat primele imagini din ediția de vineri, când s-a produs discuția dintre ea și Irina Rimes. Internauții au fost impresionați atât de lacrimile artistei, cât și de faptul că, deși are mereu vorbele la ea, Theo Rose a rămas fără replică la un moment dat, afectată de cuvintele Irinei.

Drept urmare, Theo Rose a simțit nevoia să clarifice lucrurile, explicând ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară și de ce a izbucnit în plâns.

„Vorbesc acum pentru cei care sunt la curent cu situația, eu n-am plâns din cauza Irinei. Ce vedeți voi acolo e o frântură, după ore întregi de filmare ne mai ia gura pe dinainte și spunem lucruri. Mie și despre mine mi se par unele lucruri pe care le spun pot părea într-un fel. Dar să știți că noi între noi tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți un rahat pe gură atunci când vrei să combini un concurent să vină în echipa ta să zici ceva care să nu-i pice bine unui alt antrenor, dar tot timpul am verificat. Niciodată nu am plecat supărați, că nu e despre asta și m-a surprins că s-a creat asta.

Eu n-am plâns din cauza Irinei și ați văzut că ea la final a venit la mine să verifice și i-am spus că na, că s-au adunat și la mine niște frustrări, sunt niște lucruri care mă dor și pe mine și dacă m-ai atins acolo dau o lacrimă. N-am intenționat să plâng. M-a emoționat și îmbrățișarea lui Pavel, că ei toți știu, noi asta facem cât stăm cu spatele la scenă, ne povestim, ne legăm de tot felul de subiecte, dar pot să vă garantez că nu s-a întâmplat nimic din răutate, mie îmi place de Irina, ei îi place de mine’, a povestit Theo Rose, într-un film postat pe Instagram.


Acum Online

  • Kato - Turn The Lights Off
  • Corina Tepes & Costi Burlacu - Iubire Cu Aroma De Cires
  • David Guetta - When Love Takes Over ( Kelly Rowland )
  • Amy Winehouse - Rehab ( Remix )
  • Guz - I Love You
  • Clean Bandit - Rather Be (Feat. Jess Glynne)
LIVE Webcam
№1
  Lovin on me
Jack Harlow
Votează
№1
  Yes, and?
Ariana Grande
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  On my love
Zara Larsson feat. David Guetta
Votează
№3
  Dangerous
Don Diablo & Paolo Pellegrino
Votează
№3
  Truth or dare
Tyla
Votează
№4
  DNA
Billy Gillies feat. Hannah Boleyn
Votează
№4
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№5
  My love mine all mine
Mitski
Votează
№5
  My love
Gianluca Dimeo & Daniel Santoro
Votează
№6
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Votează
№6
  Retail therapy
Cloudy June
Votează
№7
  Water
Tyla
Votează
№7
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№8
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№8
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№9
  One by one
Robin Schulz & Topic feat. Oaks
Votează
№9
  Head underwater
Tom Walker
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
№10
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!