x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Tanya Tudor se lansează cu „Va veni o zi”
20 Decembrie 2021

Tanya Tudor se lansează cu „Va veni o zi”

În preajma sărbătorilor de iarnă, lumea mondenă s-a mai îmbogățit cu un nume muzical foarte sonor – Tanya Tudor (Tatiana Rotaru).

Originară din Chișinău, cunoscută de public drept un medic cardiolog cu experiență, Tanya a descoperit dragostea pentru muzică la o vârstă foarte fragedă, încă de la grădiniță, unde știa pe de rost toate melodiile și poeziile copiilor de acolo, iar bunica i-a insuflat dragostea pentru romanțele românești, alături de care a avut și o altă experiență inedită – a cântat în corul bisericesc. Tot în copilărie, Tanya Tudor a făcut ore de pian și de canto, ulterior, peste ani, a absolvit și studiile de Canto Academic la Școala de Arte “Valeriu Poleakov”.

La sfârșit de 2021, Tanya debutează cu proiectul propriu muzical, lansând prima piesă: „Va veni o zi, melodie compusă de către interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și echipa sa din Spania - însoțită de un videoclip pe măsură, regizat de către Dan Mihai Lupescu.

Povestea videoclipului este una inedită: “Este vorba despre o stilizare metaforică a unei povești de dragoste, într-o secvență de film de succes, în care Tanya se intâlnește cu 2 spioni pe o nava din port, unde are loc un transfer secret, care le oferă o viață mai bună. Drumul ei cu mașina reprezintă drumul ei în viață, cu linii drepte sau curbe periculoase. Spionii sunt oamenii de care trebuie să treci zilnic, ca să poți reuși, iar corabia reprezintă nesiguranța și riscul la care trebuie sa te expui. Servieta rămâne a fi reflexia iubirii, pe care de multe ori o dăm la schimb, pentru a obține lucruri temporare.”

Proiectul muzical va fi lansat atât în Republica Moldova, cât și în România, iar pentru 2022 Tanya pregătește foarte multe surprize la nivel muzical.










Acum Online

  • Henri Purnell & Inna - Pretty Thoughts
  • Loote - She's All Yours
  • Aura - Ai Venit Sa Vezi (Remix)
  • Jingle Aq - Anpr Bridge
  • Katy Perry - Cry About It Later
  • Freemasons - Uninvited
  • Diana Grigor - E Cineva
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!