x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Cântăreața abia se poate mișca
18 Iunie 2023

Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Cântăreața abia se poate mișca

Starea de sănătate a lui Celine Dion se înrăutățește. Artista se confruntă cu sindromul omului înțepenit, o rigidizare a mușchilor în organism, care o împiedică pe aceasta să se mai poată mișca în mod normal. Cântăreața abia se poate mișca și există posibilitatea să nu mai poate urca vreodată pe scenă. Iată ce se știe despre starea de sănătate a vedetei în prezent!

Conform RadarOnline.com, problemele de sănătate pe care le are Celine Dion se agravează pe zi ce trece, iar artista nu se simte deloc bine, după ce a fost confirmată cu sindromul omului înțepenit.

Surse apropiate de artista au dezvăluit că aceasta este într-o formă mult mai proastă decât lasă ea de înțeles, deoarece se luptă cu boala care transformă oamenii în statui vii. O persoană cunoscută ei a spus: „Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, transmite spynews.ro

În urmă cu ceva timp, cântăreața în vârstă de 55 de ani a dezvăluit că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide. Ea a lucrat foarte mult cu ea pentru a fi puternică, însă se pare că boala o dărâmă. Cu toate acestea, sursele ei au spus că există o probabilitate foarte mică ca artista să meargă din nou în turneu.

Celine Dion începe să-și anuleze concertele și asta din cauza faptului că nu se poate mișca foarte bine. Din nefericire pentru fanii ei, cântăreața a anulat recent un concert internațional planificat.

În luna decembrie a anului trecut, artista și-a dezvăluit sindromul de persoană rigidă, care provoacă spasme musculare incontrolabile ce creează și alte complicații medicale. În șase ani de la diagnostic, boala poate provoca moartea.


Acum Online

  • Jingle - Primavara 7
  • Elton John - Sacrifice
  • Dua Lipa - Cool
  • Nicoleta Nuca - Amintiri
  • Delia - Cine M-A Facut Om Mare
  • Justin Bieber - Yummy
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!