x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Smiley, victima unei escrocherii de zile mari. Artistul trage un semnal de alarmă și își avertizează fanii: „Nu vă lăsați înșelați de povestea asta!”
07 Decembrie 2023

Smiley, victima unei escrocherii de zile mari. Artistul trage un semnal de alarmă și își avertizează fanii: „Nu vă lăsați înșelați de povestea asta!”

Smiley, unul dintre cei mai apreciați cântăreți români, a devenit victima unei escrocherii de zile mari în mediul online. Soțul Ginei Pistol a făcut un clip video pe pagina personală de Instagram în care a povestit detaliat ce i s-a întâmplat și oferă câteva sfaturi fanilor, pentru a nu se lăsa păcăliți de conturi de socializare care se dau drept el, conform Click.ro

Să fii vedetă nu-i deloc ușor, iar Smiley știe cel mai bine asta. Celebritatea vine cu o serie de dezavantaje, iar artistul deja trăiește unul dintre ele. Există persoane care au creat conturi de socializare în numele lui și cer bani sau diverse lucruri. 

Smiley: „Să nu credeți vrăjeala asta! Eu nu dețin aceste conturi!”

Artistul a dorit să-și atenționeze și informeze fanii cu privire la ceea ce se întâmplă. Mai concret, există conturi pe rețelele de socializare cu numele și faza lui, conturi false, care fac live-uri cu imaginea lui și cer fie bani, fie alte lucruri materiale. 

Smiley se dezice de toate cele relatate mai sus și chiar își roagă fanii să fie mult mai atenți la persoanele care se folosesc de imaginea și numele lui. De asemenea, le-a explicat oamenilor care sunt singurele lui conturi de social media. 

„Atenție mare! A apărut o nouă escrocherie pe rețelele sociale... se fac live-uri în numele meu pe niște conturi false, cu poza mea, în care se cer sau se dau bani sau alte lucruri nebune. Îmi trimit oamenii conturile respective. Aș vrea să le dați raport! Eu nu am făcut live-uri decât pe conturile mele oficiale, adică pe Instagram sau pe Facebook-ul meu oficial, care are peste trei milioane de urmăritori sau pe TikTok-ul meu oficial, care are peste un milion o sută de urmăritori, deci să nu credeți vrăjelile astea! Eu nu dețin aceste conturi! Nu vă lăsați înșelați de povestea asta! Mare grijă!”, a explicat Smiley pe Instagram.










Acum Online

  • Calvin Harris Ft. Ellie Goulding - I Need Your Love
  • Antonia - Taifun
  • Akcent - That's My Name
  • Fragma - Memory
  • El Radu - Inger Pierdut
  • Adrian Eftimie - Lonely
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!