x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei: „Am ajuns la concluzia că...”
21 Noiembrie 2023

Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei: „Am ajuns la concluzia că...”

Shakira (46 de ani) a ajuns la o înțelegere cu procurorii spanioli și a acceptat o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare. Columbianca a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță și s-a recunoscut vinovată că a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro. Cât trebuie să plătească Fiscului și ce a avut de zis cântăreața la scurt timp după sentință.

Shakira (46 de ani), care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare de către statul spaniol. Cântăreața din Columbia a sustras de la plata impozitelor între 2012 și 2014 suma de 14,5 milioane de euro, scrie click.ro

Inițial, acuzarea a cerut o condamnare la opt ani și două luni de închisoare și achitarea unei amenzi de 23,5 milioane de euro, însă, judecătorii au stabilit ca artista să fie condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare și să plătească o amendă în valoare de 7,3 milioane de euro. Totodată, trebuie să restituie suma cu care a prejudiciat statul spaniol și să achite o amendă suplimentară de 430.000 de euro.

Columbianca a acceptat sentința întrucât nu vrea să-și mai piardă timpul în instanță, realizând că procesul va fi unul foarte lung. Shakira a emis, la scurt timp după sentință, un comunicat prin care a lăsat de înțeles că se simte nevinovată în continuare.

„Am ajuns la concluzia că nu ar mai fi un triumf dacă prețul este să fii jefuită de câțiva ani din viață. Am o mare apreciere pentru cetățenii spanioli, cum ar fi Xabi Alonso, Sito Pons sau mulți alții, care au luptat până la final. Am investit ani din viață pentru așa ceva, dar, pentru mine, astăzi, să câștig înseamnă să îmi recuperez timpul liber. Cu ce te mai încălzește victoria dacă pierzi 10-15 ani să o obții?“, a transmis cântăreața, relatează Adevărul.ro.

Autorităţile spaniole au urmărit şi alte mari celebrităţi pentru evaziune fiscală, inclusiv jucători de fotbal precum portughezul Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi şi jucătorul hispano-britanic Diego Costa. Toţi au ajuns la o înţelegere şi au plătit amenzi uriașe.


Acum Online

  • Red Hot Chili Peppers - Californication
  • Brett Young - Here Tonight
  • Jingle - Primavara 1
  • Irina Rimes - Gelos
  • The Roop - Simple Joy
  • Tom Gregory - Never Look Back
  • Olivia Addams & Adi - 7 Duminici
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!