x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”
08 August 2022

Ruby, luată cu salvarea, în fibrilații, după ce s-a injectat singură: „Mi-a amorțit tot corpul”

Ruby, fire neastâmpărată și dornică să încerce orice tratament care să facă mai frumoasă, a ajuns pe mâinile medicilor, care au băgat-o de urgență la perfuzii. Artista și-a pus viața în pericol, după ce și-a injectat o substanță de una singură.

Ruby a trăit clipe de coșmar. S-a injectat singură cu o substanță menită să accentueze bronzul de la soare sau solar, însă și-a făcut mai mult rău decât bine. Cântăreața a început să se simtă rău, să aibă frisoane, pulsul i-a scăzut dramatic, iar în momentul în care a sunat după ambulanță abia își mai putea ține telefonul în mână.

A reușit, într-un final, să sune după ajutor, iar doctorii au constatat că nu e cazul să rămână acasă, ci să meargă la spital, pentru mai multe investigații. Cântăreața a fost luată cu salvarea în fibrilații, însă după câteva ore petrecute la camera de gardă, analize amănunțite și tratament la perfuzii și-a revenit.

„ Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în.... Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să

mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea.”, a mărturisit Ruby, la Antena Stars.

Ruby a trăit un șoc, căci experiența a marcat-o, mai ales că e obișnuită cu tratamentele cosmetice, însă, până acum, nu și le făcea singură. Ce-i drept, este pentru prima dată când artista se injectează cu o astfel de substanță.

„ M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala.

Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(...) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Sursa - click.ro










Acum Online

  • Gandul Matei - Scrisoarea
  • Alexandra Chirtoaca - Aseara
  • Cristian Porcari - Danseaza Cu Mine
  • Dima Trofim - Stai Cu Mine
  • Artisti De Succes - Zdob Si Zdub Cariera
  • Zdob Si Zdub - Boonica Bate Doba (Remix Shantel Bucovina Club)
  • Jingle - Primavara 3 Rom
  • Dianna Rotaru - Ghinion In Dragoste
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!