x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Oleg Spînu și-a împlinit marele vis! A cântat scenă alături de Andra: " I-am promis că o să-l iau cu mine"
26 Septembrie 2023

Oleg Spînu și-a împlinit marele vis! A cântat scenă alături de Andra: " I-am promis că o să-l iau cu mine"

Interpretul moldovean Oleg Spînu, în vârstă de 16 ani, a cântat pe 22 septembrie, alături de Andra, la Bacău – așa cum cunoscuta interpretă din România i-a promis, în finala „Românii au talent”.

Oleg Spînu a reușit într-un timp scurt să se facă iubit de întreaga țară, iar milioane de oameni au privit cu sufletul la gură finala de la ”Românii au Talent”, sperând că va câștiga. În cele din urmă, tânărul în vârstă de numai 16 s-a clasat pe locul 3, însă popularitatea sa contiuă chiar și după finalul show-ului de la PRO TV. Iar, acum, el a ajuns pe aceeași scenă cu Andra, la Bacău!

Acompaniați de orchestra fraților Advahov, Andra și Oleg Spînu au cântat piesa „Bine-i șade mesei mele”, din repertoriul artistului moldovean Ion Paladi.

„Promisiunea s-a împlinit! L-am invitat pe Oleg, concurentul de la Românii au talent, la evenimentul nostru „Tradițional 2” de la Bacău. Un moment magic și plin de talent!”, a scris celebra artistă din România pe o platformă de socializare, transmite newsmaker.md

După cum a menționat Andra de pe scena de la Bacău, vizita lui Oleg Spînu în România s-a lăsat cu mai multe peripeții.

„El vine din Chișinău, are 16 ani și astăzi și-a dat seama la vamă că nu mai are pașaport. A trebuit să se întoarcă înapoi, să își facă repede pașaportul și să ajungă la concert. Și ce credeți? A ajuns! Este un băiat extrem de talentat. Sunt sigură că l-ați văzut la Românii au talent și vreau să-l primiți cu aplauze pe Oleg Spînu. I-am promis că o să-l iau cu mine aici, la Bacău”, a declarat Andra..

 Oleg Spînu, originar din Republica Moldova, a obținut locul 3 la concursul „Românii au Talent”. În marea finală, care s-a desfășurat pe 12 mai 2023, adolescentul a impresionat jurații cu piesa „I Wanna be like you”. Membrii juriului au avut atunci doar cuvinte de laudă după interpretarea lui Oleg Spînu și l-au aplaudat în picioare.

„Doamne cât de frumos a fost! Ne-ai surprins și la semifinale, dar și acum ai făcut-o. Muzica este în ADN-ul tău. N-ai cum, n-ai nicio scăpare tu asta trebuie să faci. Mă bucur că voi cânta cu tine pe 23 septembrie la Bacău și dacă se poate la mai multe concerte. Te felicit din toată inima”, a spus atunci Andra.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!