x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Misha Miller - eveniment spectaculos pentru lansarea piesei “Brațele tale”
22 Noiembrie 2023

Misha Miller - eveniment spectaculos pentru lansarea piesei “Brațele tale”

Misha Miller a uimit în cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la ARCUB, dezvăluind videoclipul celei mai recente piese - "Brațele tale", scrie PRO TV.

La eveniment au fost prezenți invitați din industria muzicală, radio alături de artiști cunoscuți precum: Inna, Alexandra Stan, Manuel Riva, Bitza, Tino Furtuna (Holograf), Florian Rus, Eneli, Alex Parker, Radu-Ștefan Bănică, Bianca Tilici, Amedeo, Aria Moon, Sabrina Stoica, Criss Blaziny care au venit să sărbătorească această lansare.

Cu peste 150 de invitați, inclusiv reprezentanți din mass-media, Misha Miller a creat o seară memorabilă pentru toți cei prezenți. "Brațele Tale" promite să devină următorul hit la radio, continuând tradiția Mishei Miller de a oferi publicului său muzică autentică și povești captivante.

Regizat de Ioana Stan, DOP - David Mocan, Produs de Tag Cinematography, Make-Up - Oprișan Anca, Hair - Cătălin Manolache, Styling - Miruna Miu, videoclipul "Brațele Tale" redă povestea complexă a unui cuplu. Misha Miller transmite prin intermediul imaginilor emoții puternice, exprimând durerea și iubirea într-un mod autentic.

Videoclipul captează perfect esența piesei și îmbogățește experiența auditivă cu o dimensiune cinematică.

Seara a fost una specială pentru Misha Miller deoarece a primit discul de platină pentru hitul său anterior, "Un minut". Piesa a devenit cel mai difuzat single la radio în primăvara-vara anului 2023, consolidând poziția sa în industrie și aducându-i recunoașterea meritată pentru contribuția sa muzicală.

Înaintea acestui moment, Misha Miller a ridicat sala în picioare cu o prestație spontană în care a cântat “Brațele tale” și “Un minut”, mulțumind emoționată persoanelor care au venit să o susțină.

Piesa "Brațele Tale" a fost scrisă într-un camp musical dedicat Mishei Miller. Cu o poveste profund personală, cântăreața își transmite trăirile și emoțiile printr-un mesaj sincer, ilustrând momentele în care simte nevoia să se regăsească în brațele persoanei iubite, chiar și atunci când distanța este resimțită și apropierea este imposibilă.

Piesa este disponibilă pe principalele platforme muzicale.


Acum Online

  • George Michael - Careless Whisper
  • The Weeknd - Out Of Time
  • Jingle - Primavara 4
  • Olga Verbitchi - Ultimul Minut
  • Selena Gomez - Love On
  • Justin Bieber - Hailey
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!