x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Jessica Simpson, superbă, după ce a slăbit 45 kg. Cum arată în costum de baie
29 August 2022

Jessica Simpson, superbă, după ce a slăbit 45 kg. Cum arată în costum de baie

Jessica Simpson continuă să fie într-o formă fizică de invidiat după ce a slăbit zeci de kilograme, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala silueta de invidiat.

În vârstă de 42 de ani, Jessica Simpson, care este mama a trei copii, se află în vacanță în Mexic, alături de soțul ei, Eric Johnson. Pentru că nu putea să nu profite de timpul liber, aceasta s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, format din două piese, ce i-a pus în evidență formele perfecte.

Părul lung, lăsat liber, ochelarii de soare supradimensionați și pălăria cu boruri largi i-au completat cu succes look-ul, dar n-au lipsit nici sandalele cu tocuri înalte, ceea ce i-a oferit, evident, un aer și mai chic.

”Fără cei trei copii, care îmi cer mereu să mă grăbesc, am avut timp să-mi accesorizez slipii.”, a scris ea în dreptul fotografiei postate pe Instagram, adăugând: ”Micile lucruri care mă fac fericită.”

Evident, imaginea inedită a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor: ”Ești absolut superbă!”, ”Arăți grozav!”, ”O femeie frumoasă!”.

http://www.aquarellefm.md/storage/2022/08/29/1661754285_93915500.jpg

La începutul acestui an, în cadrul unei postări făcute pe rețelele sociale, Jessica Simpson mărturisea că nu a crezut că va putea să arăte atât de bine.

”M-am îngrășat și am slăbit vreo 45 de kilograme de trei ori, așa că n-am crezut că acest moment va veni vreodată. Dar în sfârșit pot să port costum de baie.”, scria ea în dreptul unei fotografii în costum de baie.

După cea de-a treia sarcină, Jessica Simpson a slăbit drastic, iar ce a ajutat-o să topească kilogramele în plus a fost schimbarea planului alimentar, după cum mărturisea ea în cadrul unui interviu.

”Este vorba de trei mese pe zi şi două gustări. Fiecare masă conţine proteine, fibre şi grăsimi, iar gustările sunt alcătuite din proteine şi fibre sau proteine şi grăsimi”, a explicat antrenorul vedetei. ”Este vorba de un echilibru care să nu afecteze atât de mult stilul de viaţă de dinainte”, a mai adăugat într-un interviu Harley Pasternak.










Acum Online

  • Olivia Addams & Adi - 7 Duminici
  • Jingle - Primavara 7 Rom
  • Westlife - Soledad
  • Natalie Imbruglia - Wrong Impression (Radio Remix)
  • Mark Stam - Nesimtit
  • Andia - Sfarsitul Lumii
  • Coldplay - Adventure Of A Lifetime
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!