x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Irina Rimes lansează noul album - Acasă, o călătorie de redescoperire a sinelui
24 Iunie 2022

Irina Rimes lansează noul album - Acasă, o călătorie de redescoperire a sinelui

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit prin România cu rulota alături de echipa ei în cadrul unor sesiuni de songwriting în locurile cele mai frumoase din ţară, cu destinaţia finală, chiar acasă, la Izvoare, în Republica Moldova.

Materialul s-a lansat online, pe magazinele digitale, cât şi fizic sub formă de CD, iar ulterior va apărea şi o variantă pe vinil. „Acasă” include 16 piese confesiune, vindecătoare şi sensibile, compuse de artistă cu compozitori şi producători de top din România. Pe album sunt şi cele două colaborări cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” şi cu Jah Khalib pentru „Навсегда”.

„Prin acest album, pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai răzleţ capitol al vieţii mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut şi apoi am pierdut, ca mai apoi sa sufăr iar, am pierdut din nou ca mai apoi să regăsesc. Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degrabă ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo şi eu nu ştiam.

„Acasă este despre întoarcerea la rădăcini, la cel cu care eşti bine, adică tu în varianta ta relaxată şi acceptată. Atunci când răsufli uşurat că te-ai regăsit pe tine, acasă, în braţele tale. Eu am scris despre toate lucrurile acestea şi le-am comprimat într-un album care este cel mai concis lansat de mine până acum, atât din punct de vedere muzical, dar şi vizual”, a declarat Irina Rimes.

Videoclipurile pentru unsprezece dintre piesele de pe album vor fi lansate în metaverse, o realitate virtuală imersivă şi reprezintă o premieră pentru un artist român, iar alte două videoclipuri au fost filmate în timpul documentarului „Pe drumul meu”.

Irina Rimes a făcut o repetiţie generală cu public alături de trupa ei în cadrul unui concert susţinut în Braşov, în Piaţa Sf. Ioan, unde piesele de pe album au fost interpretate în forma lor raw, într-un cadru restrâns, întocmai ca în sufrageria artistei.

Iar pe 8 iunie, artista a cântat piesele de pe „Acasă” într-un cadru intim, alături de prieteni, familie şi persoane publice, chiar în sufrageria ei, un concept pe care artista îl face de câţiva ani deja, care se numeşte „Sufrageria Irinei”.

„Acasă” este practic coloana sonoră a documentarului de 7 episoade pe care Irina Rimes l-a lansat alături de HBO Max pe data de 3 iunie, „Irina Rimes: Pe drumul meu”, o miniserie prin care artista a ales să îşi spună povestea, struggle-ul de artist. Irina Rimes rememorează momente importante din viaţa ei, vorbeşte despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspiraţie ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri şi concerte caritabile. 

Sursa - adevarul.ro


Acum Online

  • Lizzo - About Damn Time
  • Jucatoru & Dianna Rotaru - Piccolina
  • Celine Dion - A New Day Has Come
  • Mario Fresh - Floarea Mea
  • Maroon 5 - This Love
LIVE Webcam
№1
  4 U
Ofenbach
Votează
№1
  About damn time
Lizzo
Votează
№2
  Bam Bam
Camila Cabello & Ed Sheeran
Votează
№2
  I aint worried
OneRepublic
Votează
№3
  Overthinking
Mabel, 24kGoldn
Votează
№3
  Nothing hurts
Minelli
Votează
№4
  Where are you now
Lost Frequencies Feat. Calum Scott
Votează
№4
  Waterfall
Disclosure feat. Raye
Votează
№5
  Where did you go
Jax Jones, Mnek
Votează
№5
  Make Me Feel Good
Belters Only Feat. Jazzy
Votează
№6
  Do it to it
ACRAZE feat. Cherish
Votează
№6
  Light switch
Charlie Puth
Votează
№7
  Wait for u
Future, Drake, Tems
Votează
№7
  Words
Alesso feat. Zara Larsson
Votează
№8
  Love me more
Sam Smith
Votează
№8
  Calm down
Rema
Votează
№9
  Potion
Calvin Harris, Dua Lipa, Young Thug
Votează
№9
  Space man
Sam Ryder
Votează
№10
  Sigue
J.Balvin & Ed Sheeran
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!