x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Irina Rimes lansează noul album - Acasă, o călătorie de redescoperire a sinelui
24 Iunie 2022

Irina Rimes lansează noul album - Acasă, o călătorie de redescoperire a sinelui

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit prin România cu rulota alături de echipa ei în cadrul unor sesiuni de songwriting în locurile cele mai frumoase din ţară, cu destinaţia finală, chiar acasă, la Izvoare, în Republica Moldova.

Materialul s-a lansat online, pe magazinele digitale, cât şi fizic sub formă de CD, iar ulterior va apărea şi o variantă pe vinil. „Acasă” include 16 piese confesiune, vindecătoare şi sensibile, compuse de artistă cu compozitori şi producători de top din România. Pe album sunt şi cele două colaborări cu Grasu XXL „Pentru totdeauna” şi cu Jah Khalib pentru „Навсегда”.

„Prin acest album, pun punct unui capitol mare, poate cel mai rebel, poate cel mai răzleţ capitol al vieţii mele. Am suferit, am visat, am vrut, am avut şi apoi am pierdut, ca mai apoi sa sufăr iar, am pierdut din nou ca mai apoi să regăsesc. Dar nu ceva ce am pierdut, ci mai degrabă ceva nou, ceva ce era tot timpul acolo şi eu nu ştiam.

„Acasă este despre întoarcerea la rădăcini, la cel cu care eşti bine, adică tu în varianta ta relaxată şi acceptată. Atunci când răsufli uşurat că te-ai regăsit pe tine, acasă, în braţele tale. Eu am scris despre toate lucrurile acestea şi le-am comprimat într-un album care este cel mai concis lansat de mine până acum, atât din punct de vedere muzical, dar şi vizual”, a declarat Irina Rimes.

Videoclipurile pentru unsprezece dintre piesele de pe album vor fi lansate în metaverse, o realitate virtuală imersivă şi reprezintă o premieră pentru un artist român, iar alte două videoclipuri au fost filmate în timpul documentarului „Pe drumul meu”.

Irina Rimes a făcut o repetiţie generală cu public alături de trupa ei în cadrul unui concert susţinut în Braşov, în Piaţa Sf. Ioan, unde piesele de pe album au fost interpretate în forma lor raw, într-un cadru restrâns, întocmai ca în sufrageria artistei.

Iar pe 8 iunie, artista a cântat piesele de pe „Acasă” într-un cadru intim, alături de prieteni, familie şi persoane publice, chiar în sufrageria ei, un concept pe care artista îl face de câţiva ani deja, care se numeşte „Sufrageria Irinei”.

„Acasă” este practic coloana sonoră a documentarului de 7 episoade pe care Irina Rimes l-a lansat alături de HBO Max pe data de 3 iunie, „Irina Rimes: Pe drumul meu”, o miniserie prin care artista a ales să îşi spună povestea, struggle-ul de artist. Irina Rimes rememorează momente importante din viaţa ei, vorbeşte despre versurile pe care le cântă, despre oamenii care au ajutat-o în carieră. În paralel, sunt dezvăluite detalii despre sursele de inspiraţie ale albumelor anterioare, sunt pregătite videoclipuri şi concerte caritabile. 

Sursa - adevarul.ro










Acum Online

  • Charli Xcx & Sam Smith - In The City
  • Emma Bunton - What Took You So Long
  • Jubel & Neimy - Dancing In The Moonlight
  • Double You - Shes Beautiful
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№2
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№3
  Dangerous
Don Diablo & Paolo Pellegrino
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  Simple joy
The Roop
Votează
№5
  My love
Gianluca Dimeo & Daniel Santoro
Votează
№5
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№6
  Too much
The Kid Laroi, Jung Kook, Central Cee
Votează
№6
  Retail therapy
Cloudy June
Votează
№7
  On my love
Zara Larsson feat. David Guetta
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  Head underwater
Tom Walker
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№9
  Play
Justin Timberlake
Votează
№10
  One by one
Robin Schulz & Topic feat. Oaks
Votează
№10
  Yes, and?
Ariana Grande
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!