x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Gina Pistol și Smiley iau în considerare să-și ducă fata la psiholog, la numai 2 ani: ”E greu de gestionat”
29 Noiembrie 2023

Gina Pistol și Smiley iau în considerare să-și ducă fata la psiholog, la numai 2 ani: ”E greu de gestionat”

Gina Pistol a vorbit despre motivul pentru care nu-și dorește să-și expună fetița în mediul public, dar a explicat și de ce ea și Smiley iau în considerare să o ducă pe Josephine la psiholog. Totuși, vor merge toți trei, a explicat ea.

Gina Pistol și Smiley sunt extrem de fericiți de când au devenit părinți pentru prima dată. O au împreună pe Josephine, iar cea mică a împlinit anul acesta vârsta de doi ani. Pentru a se asigura că micuța are parte de cea mai bună și armonioasă creștere, celebra prezentatoare s-a retras de o bună vreme de pe micile ecrane, astfel încât să nu piardă nicio etapă importată din viața micuței.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce cei doi nu-i dezvăluie chipul lui Josephine, așa cum fac mai multe vedete de la noi din țară și nu numai. În acest sens, Gina Pistol spune că va fi strict decizia fetiței de a stabili, în viitor, dacă își dorește sau nu să facă parte din viața publică, scrie libertateapentrufemei.ro

„Este încă un suflet foarte tânăr. Nu știu câți oameni vor înțelege – nu vreau să o expun la această energie pe care o simți… Gândurile oamenilor care vin spre o poză sunt foarte diferite.

De ce să fac asta? Să-mi validez copilul, să primesc like-uri? Poate ea nu-și va dori asta.

Eu simt asta de când am început relația cu Andrei, ne luptăm cu tot felul de energii mai puțin bune, simțim asta. Așa simțim noi că o protejăm pe ea”, a dezvăluit Gina Pistol, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/11/29/1701247187_07190200.jpg

Există extrem de multe persoane publice care își expun copiii atât pe rețelele de socializare, cât și în spațiul public, acolo unde micuții se implică frecvent în activitățile părinților și își creează chiar o identitate unică. Un astfel de exemplu este reprezentat de copiii familiei Măruță, care sunt extrem de activi în mediul online, iar Eva are și propriul vlog. Însă Gina Pistol spune că vede lucrurile total diferit.

„Acum ea nu poate să aleagă, de ce să fac eu asta? Eu știu că am copil simpatic. E alegerea ei, îi vom spune ce înseamnă să ai o viață publică și cu ce plusuri sau minusuri vine. Nu sunt doar lucruri minunate.

Noi vedem lucrurile diferit (n.r. față de cum își expun Andra și Cătălin Măruță copii în online), nu judec pe nimeni, dar noi simțim altfel lucrurile astea.”, a continuat Gina Pistol.

Mai mult, vedeta spune că a luat deja în calcul și mersul la psiholog alături de soțul său, Smiley, dar și de cea mică, astfel încât Josephine să înțeleagă exact ce statut au părinții săi.

„Ne gândim foarte des la asta, ea vede că ne opresc oamenii pe stradă, nu știu cum o să facem.

Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun, special pentru a merge toți trei, special ca să știm să abordăm cea mai sănătoasă variantă pentru a-i prezenta ei treaba asta.

E greu de gestionat. Nu vreau să devină, la cum este ea, sigur n-o să devină, dar nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat și „bă tu știi cine e tata, cine e mama?”. Trebuie să învățăm să facem treaba asta cât mai curat”, a mai spus artista.


Acum Online

  • Zara Larsson - You Love Who You Love
  • Timbaland & Nelly Furtado & Justin Timberlake - Keep Going Up
  • Mario Fresh - Si Ce Daca
  • Jingle - Primavara 7
  • Elton John - Sacrifice
  • Dua Lipa - Cool
  • Nicoleta Nuca - Amintiri
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!