x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Fratele lui Ricky Martin rupe tăcerea după ce interpretul a fost acuzat că și-a abuzat nepotul
19 Iulie 2022

Fratele lui Ricky Martin rupe tăcerea după ce interpretul a fost acuzat că și-a abuzat nepotul

Fratele lui Ricky Martin a dezvăluit ce crede despre acuzațiile lui Dennis Yadiel Sanchez, care susține că artistul ar fi întreținut relațiile sexuale cu el.

Ricky Martin neagă acuzațiile șocante potrivit cărora ar fi avut o relație cu nepotul său timp de șapte luni. Avocatul cântărețului a declarat într-un comunicat, că Martin nu a avut niciodată „niciun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său”.

Eric Martin, fratele artistului, a afirmat într-un videoclip Facebook Live că fiul său, Sanchez, „are probleme psihice”, după ce a susținut că a fost abuzat sexual de Ricky. Fratele mai mare al cântărețului latin a spus că tânărul de 21 de ani, care acum s-a îndepărtat de familie, a rănit și alte rude. El a adăugat că familia s-a luptat să facă față problemelor de sănătate mintală tot mai grave ale lui Sanchez, dar că a „obosit să tacă” în legătură cu acestea, deși a spus că el și familia sa încă îl iubesc pe nepotul lor cu probleme.

„Din păcate, persoana care a făcut această afirmație se luptă cu profunde probleme de sănătate mintală. Ricky Martin nu a fost, bineînțeles, niciodată, și nu ar fi niciodată, implicat în niciun fel de relație sexuală sau romantică cu nepotul său. Ideea nu este doar neadevărată, ci și dezgustătoare. Sperăm cu toții ca acest bărbat să primească ajutorul de care are nevoie atât de urgent. Dar, mai presus de toate, așteptăm cu nerăbdare ca acest caz îngrozitor să fie respins imediat ce un judecător va ajunge să analizeze faptele.”, a declarat avocatul artistului.

Un ordin de restricție legat de violența domestică a fost depus împotriva lui Martin, 50 de ani, în Puerto Rico la începutul acestei luni, dar numele presupusei victime nu a fost făcut public. O audiere legată de acuzațiile de violență domestică a fost stabilită pentru 21 iulie în Puerto Rico. Conform legislației din Puerto Rico, Martin ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare pentru incest, dacă acuzațiile se dovedesc a fi adevărate.










Acum Online

  • O-Zone - Dragostea Din Tei
  • Artisti De Succes - Cleopatra Stratan Revenire
  • Cleopatra Stratan - Pupa-Ma
  • Tania Cerga - Doar Noi
  • Jingle - Primavara 3
  • Alt Dj - Inapoi (Feat. Dara)
  • Carla's Dreams - Inima
  • Artisti De Succes - Ionel Istrati Youtube
  • Ionel Istrati - Nu Vreau Sa Cred
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!