x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Dorian Popa se jură că nu mai pune gura pe droguri: „Dacă o fac, să mă ardă Dumnezeu!”
06 Decembrie 2023

Dorian Popa se jură că nu mai pune gura pe droguri: „Dacă o fac, să mă ardă Dumnezeu!”

Dorian Popa, cunoscutul vlogger și influencer, surprins consumând droguri la volan la finele lunii octombrie, a declarat răspicat că nu va mai consuma droguri niciodată, scrie Click.ro

Într-un podcast al lui Micutzu (Cosmin Nedelcu), el a recunoscut că a comis o greșeală gravă urcându-se la volan după ce a consumat substanța și că acest incident l-a afectat profund.

„Am crezut că, aprinzând, mă voi liniști. Cu sinceritate, fără gânduri ascunse, jur că nu voi mai face asta. Am făcut o promisiune solemnă că, dacă o fac, îmi voi asuma consecințele în fața lui Dumnezeu”, a subliniat Dorian Popa.

Care a fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o

Întrebat care a fost greșeala majoră - consumul de canabis sau conducerea sub influența substanței - Dorian Popa a spus că cel mai mare regret îl reprezintă faptul că a condus fără să-și verifice starea.

„Cea mai mare greșeală a fost că am condus fără să mă gândesc dacă eram apt să fac asta. Realizez acum, cu consecințele resimțite, că a fost o eroare. Îmi pare rău.”

El și-a exprimat speranța că nu va dezamăgi pe nimeni, dar a subliniat că fumatul de canabis a fost o greșeală și a afirmat hotărât că nu va mai face acest lucru niciodată.

„Experiența m-a marcat profund, deoarece valorizez rezultatele și îmi doresc să evoluez. O întâmplare recentă, când un domn mai în vârstă, de peste 60 de ani, într-o piață, mi-a spus: «Dorian, te admir de mult timp, ești un om minunat, nu ai nevoie de asta». Cuvintele lui m-au emoționat profund: «nu ai nevoie de asta».

Acestea m-au făcut să reflectez și să-mi pun întrebări asupra a ceea ce am făcut. Alcoolul nu este pentru mine din cauza trecutului tatălui meu și așa-numitei perturbări a liniștii sufletești, care este pentru mine esențială. Jur că nu voi mai face asta niciodată cu promisiunea în fața lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât a făcut până acum”, a spus Dorian Popa.










Acum Online

  • Antonia - Taifun
  • Akcent - That's My Name
  • Fragma - Memory
  • El Radu - Inger Pierdut
  • Adrian Eftimie - Lonely
  • Disclosure - Omen (Feat. Sam Smith)
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!