x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Dorian Popa regretă situația în care a ajuns din cauza drogurilor: „Prostia costă. Mă uit și plâng”. A rămas fără permis de conducere
15 Noiembrie 2023

Dorian Popa regretă situația în care a ajuns din cauza drogurilor: „Prostia costă. Mă uit și plâng”. A rămas fără permis de conducere

Dorian Popa regretă situația în care se află, după ce recent a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Celebrul vlogger a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare, scrie libertatea.ro.

Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai exact canabis.

După această situație neplăcută, Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere o perioadă lungă. Artistul a postat recent pe contul său de Instagram un mesaj în care își exprimă regretul că nu mai poate conduce mașinile de lux pe care le deține. „Prostia costă. Mă uit și plâng… mă uit”, a transmis celebrul vlogger, în timp ce a distribuit o fotografie cu bolidul de 300.000 de euro.

Într-un vlog postat pe YouTube, Dorian Popa începe prin a cere scuze fanilor lui pentru greșeala pe care a făcut-o. El a recunoscut că a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

„Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. ecunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, a spus Dorian Popa, într-un videoclip postat pe YouTube, care a strâns până la această oră peste 20.000 de vizualizări. În continuare, Dorian Popa a explicat că are un șofer pe care se bazează atunci când merge la concerte prin țară, când el e mult prea obosit pentru a trece la volan. „Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa (…). O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a mai spus Dorian Popa, care nu s-a ferit și a recunoscut că trece și printr-o perioadă mai delicată după despărțirea de Claudia Iosif, cunoscută drept Babs.










Acum Online

  • Dj Sava & Adriana Onci Feat. Connect-R - Numar Zilele
  • Selena Gomez - Wolves (Marshmello)
  • Tom Walker - Head Underwater
  • Marej - In Ochii Tai
  • Bruno Mars - 24K Magic
  • Jingle - Primavara 14 Rom
  • Mark Stam - Lasa-Ma
LIVE Webcam




№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№4
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№7
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№8
  Simple joy
The Roop
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!