x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Delia, schimbare radicală de look. Fanii au luat-o razna
03 Aprilie 2023

Delia, schimbare radicală de look. Fanii au luat-o razna

Delia și-a surprins fanii cu o nouă postare pe rețelele sociale în care arată o schimbare radicală de look. Aceasta a publicat cele mai neobișnuite fotografii, având fața plină de piercinguri. Pozele au stârnit multe comentarii, cele mai multe fiind negative. Delia este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește multe lucruri cu fanii ei.

Delia, care ne-a obișnuit deja cu stilul ei îndrăzneț, a publicat recent pe Facebook și pe Instagram mai multe poze în care are piercinguri în sprâncene, nas și buza superioară. Postarea a strâns peste 22.400 de like-uri și a fost foarte comentată. 

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/04/03/1680512619_97413400.jpg

Mulți fani i-au transmis Deliei că nu este tocmai potrivită fotografia postată. „Eu zic că sunt de alea ce se lipesc, nu cred că s-a găurit așa de mult”, spune cineva. „Sunt lipite nu sunt băgate prin piele”, spune un alt internaut, despre piercingurile artistei.

„Unii oameni își bat joc de fața lor! Păcat pentru că este o femeie foarte frumoasă”, a scris un alt urmăritor. „În postul Sfintelor Paști. Nu ți-ar fi rușine”, a fost un alt comentariu.

„Specială, unicată, de neînțeles, dar ce contează? Tu ești ceea ce te face fericită. O viață ai! Ce mă face pe mine fericită aia fac, că să iubesc viața. Astăzi ești, iar mâine poți să nu mai fi", a scris o urmăritoare.

Delia recunoaștea că viața de vedetă nu este atât de roz, fiind aruncată și într-o vâltoare de comentarii și mesaje în care este mereu atacată și i se vorbește urât. 

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea.

Nu spun, însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus Delia pentru Adevărul.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№1
  What Do You Believe In?
Rag'n'Bone Man
Votează
№2
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№3
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№4
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№5
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Both Ways
The Script
Votează
№8
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Stargazing
Myles Smith
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!