x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


De ce Dianna Rotaru a avut 20 de nași la botezul fiicei sale: "Este o tradiție pe care o păstrăm"
03 Februarie 2024

De ce Dianna Rotaru a avut 20 de nași la botezul fiicei sale: "Este o tradiție pe care o păstrăm"

Dianna Rotaru a avut 20 de nași la botezul fiicei sale. Dianna Rotaru trăiește o perioadă minunată de când fiica ei a venit pe lume. Artista tocmai și-a botezat fetița. De asemenea, Dianna Rotaru a ales să respecte toate tradițiile din Republica Moldova.

Dianna Rotaru și soțul ei sunt în culmea fericirii, de când au devenit părinții unei fiice minunate, în urmă cu o lună de zile. Artista s-a ocupa foarte mult de botezul micuței, astfel încât, totul să iasă absolut perfect. Dianna Rotaru creștinat-o pe fiica ei, Laura-Emilia, iar pentru acest eveniment a avut nu mai puțin de 20 de nași.

Momente magice pentru Dianna Rotaru și soțul ei, care și-au creștinat recent fetița, în prezența a 80 de persoane apropiate, scrie viva.ro Evenimentul a fost organizat chiar de tatăl micuței, decorul fiind unul ca de basm. Dianna Rotaru a ales o rochiță superbă pentru fetița ei, micuța având parte de 20 de nași.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/01/31/1706703212_41763200.jpg

'A fost o petrecere bine organizată de mine și de Rareș. După cum bine stiți, el este organizator de evenimente și concerte. La biserică am fost în straie populare. Am avut și o ținută cu cojoc maramureșean.

Și Rareș a purtat o ie naturală, care a avut 100 de ani. Ne-am pregătit foarte bine să impresionăm invitații. Nu s-au așteptat că vom avea 20 de nași de botez, ceea ce în România nu prea se întâlnește. Este o tradiție pe care o păstrăm din moși strămoși', a declarat Dianna Rotaru, la Star Magazin.

http://www.aquarellefm.md/storage/2024/01/31/1706703216_06357900.jpg

Dianna Rotaru a fost nevoită să facă o operație de cezariană, la recomandarea medicului ginecolog, pentru ca nașterea să decurgă cât mai bine. Iubitul său, Rareș, a fost alături de ea în fiecare moment și a stat pe holurile spitalului pentru a fi cât mai aproape.

Am avut marele curaj să accept o operație de cezariană pentru că așa mi-a recomandat medicul ginecolog. L-am avut alături de Rareș care m-a încurajat dis de dimineață, pe care l-am avut și în perioada celor nouă luni de sarcină. A fost alături de noi, de mine și de bebelină. A fost chiar acolo, iar asta contează foarte mult, să ai suportul ăsta. Nu se permite (nr. În sala de nașteri). A așteptat, apoi a venit să mă sărute și să-mi zică „bravo, ai făcut-o și pe asta. Operația a fost scurtă, a durat 30-45 de minute. Auzeam totul, dar nu simțeam, când am văzut-o am început să plâng', a spus Dianna Rotaru la Antena Stars.

Dianna Rotaru și partenerul ei au decis ca fiica lor să aibă două prenume. Artista a optat pentru Laura, amintindu-și de o actriță pe care a văzut-o în copilărie, iar Rareș și-a numit fiica Emilia, după numele mamei lui.

‘Nu că eram indeciși, din contră, știam sigur care va fi. Are două nume și vă vom face o introducere de ce le-am ales. Numele meu preferat este Laura. Când aveam 10 anișori am văzut o actriță Laura, frumoasă, excepțională, am zis că dacă voi fi mamă de fetiță, va purta acest nume, iar Rareș are povestea lui’, a mai spus aceasta.

‘Eu am decis să-i pun după numele mamei mele, Emilia, că să nu ajungem la contradicții și discuții, are două nume. Se numește Laura Emilia Bota’, a spus iubitul vedetei.










Acum Online

  • Adi - Anestezic
  • Jingle - Primavara 1
  • Kate Ryan - La Promesse
  • Delia & The Motans - Ramai
  • Rares & Juno - Foc
  • One Republic - I Aint Worried
  • Marius & Giulia - Rain
LIVE Webcam




№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  Play
Justin Timberlake
Votează
№2
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№4
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№7
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№8
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№9
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!