x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Cum va reacționa Pavel Stratan când va afla că devine bunic? Cleopatra a dezvăluit ce ar face tatăl ei dacă ar afla că este însărcinată!
14 Aprilie 2023

Cum va reacționa Pavel Stratan când va afla că devine bunic? Cleopatra a dezvăluit ce ar face tatăl ei dacă ar afla că este însărcinată!

Cleopatra Stratan a vorbit despre copil și cum ar reacționa tatăl ei la auzirea unei astfel de vești. Edward Sanda a fost de față.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitați în emisiunea “Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. Cleopatra și Edward au vorbit despre cum s-au cunoscut, despre relația lor înainte de nuntă, dar și despre cum au evoluat după nuntă, scrie wowbiz.ro

Aceștia au explicat cum reușesc să nu se certe niciodată și cum fiecare problemă este discutată și rezolvată. Tot aceștia au povestit momentul cel mai dificil prin care au trecut împreună.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda încă primesc întrebarea despre copil. De fiecare dată sunt sinceri cu privire la acest subiect, dar acum a venit la pachet cu o dezvăluire.

Cleopatra a vorbit despre tatăl său și modul în care crede că va reacționa atunci când va auzi vestea.

"Dacă m-aș duce acum la tata să îi spun că sunt însărcinată, cred că s-ar bucura, bineînțeles. Părinții mei și părinții lui abia așteaptă. Știu și ei că așteaptă, dar nu pun presiune pe noi în sensul în care să-l facem acum. Ne dorim copil, dar nu acum, nu e ăsta scopul.

Intenționăm să ne luăm o casă și să ne ocupăm de planurile profesionale.", a declarat Cleopatra Stratan.

Se pare că liantul principal al relației dintre Cleopatra și Edward a fost chiar Pavel Stratan. Acesta l-a plăcut din rima pe artist și l-a văzut foarte potrivit pentru fiica sa. Cleopatra dezvăluie cum a început povestea ei de dragoste cu Edward, dar și ce rol a avut tatăl ei.

"Edward: Eu îl cunoșteam pe tatăl Cleopatrei dinainte să fiu cu ea, lucram împreună. Am stat ascunși vreo două-trei luni, dar ai noștri știau. Tremuram când ne-am întâlnit față în față, dar a fost ceva natural, nu e ca și cum ar fi fost prima oară, deja ne știam. Pornisem de la zero, dar tot erau emoțiile alea.

Cleopatra: Tatăl meu ne-a ajutat să fim împreună, și-a dorit să fiu cu Edi. Tatăl meu a avut mare încredere în Edi, ăsta e primul pas, iar dacă nu ar fi avut, nu ar fi decurs lucrurile așa. Tatălui meu i-a plăcut de Edi de la bun început, a avut încredere în el, pentru că noi înainte să fim împreună, am lucrat mult împreună. Noi am fost prieteni foarte buni. Tata știa că e ceva între noi, pentru că se vedea pe fața mea, eu am fost prima îndrăgostită de Edi de fapt. A văzut sufletul pur al lui Edi și nu a avut de e să se teamă sau să își pună întrebări sau de ce să fie sceptic. A avut încredere de la bun început și atunci când i-am zis lui tata că suntem împreună, mi-a zis că un partenere mai bun de viață decât Edi nu aș putea să am. Știa cât de îndrăgostită sunt de el.", au spus cei doi, la Bărbați vs Femei.


Acum Online

  • Bree Runway & Khalid - Be The One
  • Maroon 5 - Wait
  • Ace Of Base - All That She Wants
  • Hit Mix - Aquarelle New 7
  • Pink - Never Gonna Not Dance Again
  • Hanna Ferm & Liamoo - Hold You
LIVE Webcam
№1
  Miracle
Calvin Harris & Ellie Goulding
Votează
№1
  Padam padam
Kylie Minogue
Votează
№2
  Eyes closed
Ed Sheeran
Votează
№2
  Slow
Jackson Wang feat. Ciara
Votează
№3
  Killer queen
Robin Schulz feat. FIL BO RIVA
Votează
№3
  Baby dont hurt me
David Guetta feat. Anne-Marie & Coi Leray
Votează
№4
  Whistle
Jax Jones feat. Calum Scott
Votează
№4
  Dancing
NA ATIK feat. ENELI
Votează
№5
  Easy to love
Armin Van Buuren & Matoma feat. Teddy Swims
Votează
№5
  Alone
Kim Petras feat. Nicki Minaj
Votează
№6
  Rock my body
R3hab x INNA x Sash!
Votează
№6
  Money on the dash
Elley Duhe feat. Whethan
Votează
№7
  Glad U Came
Jason Derulo
Votează
№7
  No sleep
Regard feat. Ella Henderson
Votează
№8
  Like crazy
Jimin
Votează
№8
  Back around
Tiesto
Votează
№9
  I go dancing
Frank Walker feat. Ella Henderson
Votează
№10
  Finally
Jonas Blue feat. RANI
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!