x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Condițiile concursului "Slăbim Inteligent" - 2016
24 Octombrie 2016

Condițiile concursului "Slăbim Inteligent" - 2016

I Etapă

Pînă pe 28 noiembrie înregistreaza-te pe pagina concursului și expediază-ne o poză însoțită de un text scurt prin care îți exprimi interesul de a participa la concursul ,,Slăbim inteligent'' și de câte kilograme vrei scapi. O dată cu înregistrarea ta vei primi automat un premiu garantat din partea partenerilor proiectului ,,Slăbim inteligent''.

Cum decurge preselecția participantelor înscrise la concurs?

Votează pe site (1 vot/oră de pe o adresă IP) sau expediază un SMS cu numărul de participare (cifra scrisă sub poză) la numărul 9070. Un vot este echivalent cu 1 punct, iar un vot înregistrat prin SMS - 10 puncte (prețul unui SMS este de 8 lei). Mesajul trebuie să conțină doar numărul, fiind excluse cuvintele de genul ,,Nr.'', ,,numărul'', etc.

Pe data de 29 noiembrie, 20 de participante care au acumulat cele mai multe voturi, vor invitate de către reprezentanții AQUARELLE pentru a ține un interviu împreună cu partenerii proiectului ,,Slăbim inteligent''.

Pentru a doua etapă a concursului vor fi selectate 5 finaliste, care după părerea experților au nevoie de programul ,,Slăbim inteligent'' și sunt pregătite către procedurile ce urmează pentru a ajunge la rezultatele dorite și sunt cu adevărat motivate să slăbească sănătos și inteligent.

II Etapă

Începând cu data de 30 noiembrie dăm start procesului de slăbire alături de cele 5 finaliste care vor fi investigate, consultate de către specialiști, li se vor elabora programe personalizate de slăbire ce include o dietă specială, antrenament de fitness individual, masaj și proceduri cosmetologice. AQUARELLE are responsabilitatea de a monitoriza întreg parcursul proiectului, urmărind ca participantele să ajungă într-un mod eficient la rezultatele dorite.

III Etapă

După o lună de antrenamente și proceduri intensive, consultații medicale și alimentație sănătoasă, 2 dintre participante care au avut cele mai mici rezultate, vor părăsi proiectul. Cele 3 participante rămase în concurs vor lupta în continuare pentru cel mai bun rezultat și pentru marele premiu oferit de partenerii noștri.

Finala

Pe data de 30 ianuarie 2017, în emisie directă la AQUARELLE 90,7 FM vom afla numele câștigătoarei, deținătoarea premiilor speciale de la partenerii proiectului.

Participantele care se vor clasa pe locul 2 și 3, de asemenea, vor primi cadouri de la organizatori și parteneri.


*Atenție! Toate datele din anchetele personale sunt confidențiale și nu vor fi afișate pe site.

**Noi ne rezervăm dreptul de a elimina toate voturile, care crează suspiciuni prin proveniența lor. Și anume, voturile care sunt acumulate prin intermediul server-urilor de tip anonymizer, a serviciilor cu plată de pe server-urile specializate, cu ajutorul atacurilor automatizate etc. În cazul depistării voturilor de pe Ip-urile care se află în lista noastră neagră, după verificarea lor, ele vor fi eliminate.

Pentru a evita anularea voturilor d-stră, vă rugăm să nu recurgeți la șiretlicurile enumerate mai sus.

Pentru acumularea mai rapidă și mai sigură a voturilor d-stră, expediați SMS-uri. Autenticitatea lor poate fi demonstrată de operatorul mobil care prestează serviciul dat. 











Acum Online

  • Natan - Intre Noi
  • Dana Marchitan - Parte Din Mine
  • Serj Kuzenkoff - Nu Stiam
  • Artisti De Succes - Catalin Josan Cariera
  • Catalin Josan - Imponderabili
  • Aliona Moon - O Mie (Full Version 2013)
  • Jingle - Primavara 3
  • Lilian Dobanda - Dependent
LIVE Webcam




№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№2
  The Door
Teddy Swims
Votează
№3
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№4
  Play
Justin Timberlake
Votează
№5
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№6
  Simple joy
The Roop
Votează
№7
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№8
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№9
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№10
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!