x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Cleopatra Stratan și Edward Sanda în „America Express”: „Am trecut prin toate stările!”
18 Octombrie 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda în „America Express”: „Am trecut prin toate stările!”

Cuplul de tineri căsătoriți s-a aventurat să guste din experiența celui mai dificil reality show, care a venit cu lecții dure, dar folositoare.

,,Gata, nu mai suport, vreau acasă!’’ a fost sentimentul care i-a încercat pe Cleopatra Stratan și pe Edward Sanda, când au văzut cât de grea este competiția, însă dorința de a ajunge cât mai departe se dovedește a fi, întotdeauna, mai puternică decât propriile limite impuse: ,,Show-ul ăsta ne ajută să ne călim pentru orice ne mai rezervă viitorul. Am trecut prin toate stările!”. ,,«America Express» va rămâne, toată viața noastră, o experiență de neuitat, care ne oferă foarte multe lecții!’’, a adăugat artistul.

Deși au fost momente care le-au testat nervii și răbdarea, cei doi au spus că: ,,Nu ne-am înjurat, nu ne-am certat niciodată, ci doar ne-am enervat pe situațiile în sine, însă niciodată unul pe celălalt’’, recunoscând că și-au dat seama cât de bine se completează reciproc, indiferent de situațiile prin care trec, scrie okmagazine.ro

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Lionel Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!