x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Cine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce. Are numai 24 de ani, dar creațiile sale sunt fabuloase
11 August 2023

Cine este designerul român care o îmbracă pe Beyonce. Are numai 24 de ani, dar creațiile sale sunt fabuloase

Un designer din România o îmbracă pe Beyonce! Tânărul de doar 24 de ani a reușit să o cucerească pe artistă prin ținutele pe care le creează, motiv pentru care Beyonce a purtat pe scenă două ținute superbe create de el. În povestea de viață a tânărului se regăsesc mulți români.

Potrivit unui reportaj realizat de DIGI24, Cosmin Diaconu, căci așa îl cheamă, a crescut în Valea Seacă, un sat din Bacău. Acesta mai are un frate un frate geamăn și unul mai mare, care însă o perioadă au crescut departe de părinții lor, aceștia fiind la muncă în Italia. Au rămas în grijă bunicilor, iar după o vreme s-au reunit. Au locuit 8 ani de zile în Italia, dar o problemă de sănătate a mamei i-a făcut să revină acasă. Cum posibilitățile financiare erau reduse, băiatul n-a putut urma liceul la oraș, așa că a mers la cel din comun. După studii, a plecat la muncă în Anglia, unde, pentru a face bani, a muncit prin depozite și fabrici. Totuși, visul său era să devină designer vestimentar, așa că și-a depus dosarul la Cambridge, unde a terminat primul, cu cea mai mare notă din clasă, scrie click.ro

http://www.aquarellefm.md/storage/2023/08/11/1691746169_07293000.jpg

După ce a terminat facultatea, ținutele sale au ajuns la Fashion Week, iar de acolo soarta i-a surâs și mai tare: s-a angajat la o compania din idustrie care creează ținute pentru artiști. Acum iată că recent, celebra Beyonce a purtat pe scenă, în fața a mii de oameni, două creații de-ale tânărului. Una dintre ele este de inspirație militară și a făcut furori la concertul susținut de vedeta internațională recent, la Wasinghton DC.

Pe scenă alături de Beyonce a urcat și fiica sa, Blue Ivy (11 ani), care a însoțit-o pe mama sa de-a lungul turnelui „Renaissance”, și care a dansat alături de ea. 

Pentru copiii care trec prin situații similare cu el, Cosmin a transmis un mesaj emoționant: „Ești o persoană care poate să facă lucruri minunate. Trebuie doar să crezi în tine.”


Acum Online

  • Dara - Neiubire Virtuala
  • Jingle - Primavara 3
  • Justin Bieber - Sorry
  • Irina Rimes & Carlas Dreams - 3 Inimi
  • Andra Si Smiley - Doar Vina Ta
  • Jls - Day One
  • Eros Ramazzotti - Un Attimo Di Pace
LIVE Webcam
№1
  The Other Side
Stephen Sanchez
Votează
№1
  The boy is mine
Ariana Grande
Votează
№2
  Both Ways
The Script
Votează
№2
  Feelslikeimfallinginlove
Coldplay
Votează
№3
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
№4
  Stargazing
Myles Smith
Votează
№5
  Play
Justin Timberlake
Votează
№6
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№7
  What Do You Believe In?
Rag
Votează
№8
  Nice To Meet You
Imagine Dragons
Votează
№9
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№10
  Simple joy
The Roop
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!