x
Fiţi împreună cu noi
Facebook


Chuck Norris se întoarce după 11 ani de pauză. Renunțase la actorie pentru a-și îngriji soția, aflată la un pas de moarte
03 Noiembrie 2023

Chuck Norris se întoarce după 11 ani de pauză. Renunțase la actorie pentru a-și îngriji soția, aflată la un pas de moarte

Chuck Norris, veste bună pentru fani. Actorul s-a întors la filmări și va reveni pe marele ecran, după 11 ani de pauză. El a decis să se retragă pentru a-și salva și îngriji soția: „Renunț la cariera mea. Toată viața mea îi va fi dedicată soției mele și mă voi chinui să o țin în viață”, spunea el.

La 11 ani după ce şi-a luat adio de la marele ecran, în „Expendables 2”, Chuck Norris revine. Actorul, în vârstă de 83 de ani, a filmat în acest an „Agent Recon”, un film de acţiune ştiinţifico-fantastic, programat să fie lansat în 2024, potrivit News.ro, care citează Deadline.

Chuck Norris, născut pe 10 martie 1940, s-a retras din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme personale. Starul din filme de acțiune și expert în arte marțiale a dezvăluit că familia lui trăiește o adevărată dramă, fapt pentru care a decis să renunțe la cariera sa pentru a avea grijă de soția lui, Gena Norris, cu care este căsătorit de 25 de ani, scrie libertateapentrufemei.ro

Actorul a făcut, în urmă cu șase ani, dezvăluiri cutremurătoare, precizând că medicii i-au otrăvit soția. „Renunț la cariera mea. Toată viața mea îi va fi dedicată soției mele și mă voi chinui să o țin în viață”, a declarat starul pentru Good Health, citat de Daily Mail.

Soția acestuia a fost la un pas de moarte, în urmă cu șase ani, după ce a mers la spital să facă un RMN pentru a verifica dacă are artrită reumatoidă. De atunci, Gena Norris (60 de ani) a trecut prin chinuri groaznice. Are probleme mari cu rinichii și senzație de arsură la nivelul pielii și e convinsă că starea ei de sănătate a fost afectată de injecția ce i-a fost făcută de medici înainte de RMN, la care a făcut o intoxicație severă.

Este vorba de o injecție cu o substanță de contrast folosită pentru efectuarea unor astfel investigații imagistice, care este injectată în corp pentru a oferi o imagine mult mai clară asupra organelor. Însă, în cazul Genei această substanță a conținut un metal greu, numit gadolinium, care are proprietăți magnetice.

Însă, în loc să o ajute, această injecție i-a pus în pericol viața, suferind reacții adverse severe. Speriat de starea soției sale, Norris a decis să renunțe la tot pentru a avea grijă de ea. „Am renunțat la cariera mea în cinematografie ca să mă concentrez mai mult asupra soției mele, Gena. Singurul meu scop acum este să o ajut să rămână în viață. Consider că această situație este foarte importantă”, a spus actorul.

Din fericire, situația nu a devenit tragică, iar Chuck și Gena au depășit cumpăna vieții lor și își trăiesc, liniștiți, povestea de dragoste care durează de 25 de ani.

Chuck Norris va juca alături de Marc Singer, protagonistul mini-serialului „V”, şi Derek Ting, care este şi scenaristul şi regizorul filmului „Agent Recon”. „Cu unii dintre cei mai mari eroi din lume, Chuck Norris şi Marc Singer în distribuţie, trebuie să fie distractiv pentru fani”, a declarat Ting într-un comunicat.

„Echipa mea de cascadori a forţat limitele viziunii mele pentru a filma scene de acţiune de înaltă calitate, cu o poveste pe măsură. Fiul lui Chuck, Dakota, a coregrafiat toate luptele tatălui său. Am filmat cu camerele ARRI Alexa în unele dintre cele mai impresionante decoruri şi peisaje de la Hollywood. Am avut efecte speciale de ultimă generaţie, o coloană sonoră fulminantă şi efecte sonore dinamice”, mai spune regizorul Derek Ting.

De la apariţia sa în „Expendables 2” (2012), Chuck Norris nu a mai apărut pe marele ecran. El şi-a împrumutat vocea doar într-un episod din sitcomul „The Goldbergs” şi a avut o apariţie surpriză în serialul de acţiune „Hawaii Five-0” în 2020.

Despre filmul "Agent Recon"

„Agent Recon” urmăreşte aventurile lui Alastair (Chuck Norris), comandantul unei echipe de forţe speciale chemată să investigheze o bază din New Mexico, suspectată că face experimente pe extratereştri. În timp ce se află acolo, echipa dă peste o fiinţă neidentificată cu o forţă extraordinară şi cu abilitatea de a controla minţile soldaţilor. Însoţit de un începător şi de un veteran al puşcaşilor marini, Alastair merge să se confrunte cu acest monstru, gata să distrugă întreaga umanitate.


Acum Online

  • Zara Larsson - You Love Who You Love
  • Timbaland & Nelly Furtado & Justin Timberlake - Keep Going Up
  • Mario Fresh - Si Ce Daca
  • Jingle - Primavara 7
  • Elton John - Sacrifice
  • Dua Lipa - Cool
  • Nicoleta Nuca - Amintiri
LIVE Webcam
№1
  Slow It Down
Benson Boone
Votează
№1
  Lose Control
Teddy Swims
Votează
№2
  Houdini
Dua Lipa
Votează
№3
  Doctor
Pharrell Williams & Miley Cyrus
Votează
№3
  Play
Justin Timberlake
Votează
№4
  You Love Who You Love
Zara Larsson
Votează
№5
  Thats on me
Ed Sheeran
Votează
№6
  Never be alone
Becky Hill feat. Sonny Fodera
Votează
№7
  Simple joy
The Roop
Votează
№8
  Beautiful Things
Benson Boone
Votează
№9
  We Cant Be Friends
Ariana Grande
Votează
№10
  Gonna Be Okay
Jerub
Votează
New songs
Top
«Alo, Aquarelle!» tel. 022 223-113
De luni pîna vineri
Numărul scurt pentru
SMS - 9070
cuvinte sincere pentru oameni dragi!